Autor Tema: Klasično Bilećko blejanje  (Pročitano 175622 puta)

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže zid

• Urednik
  • Extra član
  • *
  • Ugled: +51/-46
  • Pol: Muškarac
    • Pogledaj profil
Odg: Klasično Bilećko blejanje
« Odgovor #465 poslato: 31.08.2008. 00:16:52 »
link=topic=212.msg26460#msg26460 date=1220121055]
Ja sam bogami vazda njusio zene. Zenka se nekad raspoznavala po mirisu. I jos uvijek se raspoznaje samo za one sa istancanim njuhom. E sad jebiga ako je neko previse naviko na Armanija i Gabanu, njegov problem.
Izgleda da ovaj vas Ivke moze komotno da zapjeva:..."jer ja sam stari ker i pratim svoj njuh!" :D
[/quote]

O, gospodine, osetiće kvarna vulva da mi je čo'ek loman, i opet ću biti na početku.[quote author=crnogorac

Van mreže peca

• Extra član
  • *
  • Ugled: +4/-12
    • Pogledaj profil
« Odgovor #466 poslato: 11.09.2008. 17:14:20 »
Srela se dva prijatelja tu na ulici:
-Suša,a?
-Suša velika.Ima li išta zeleno kod vas u selu?
-Još samo oči baba Stane!

Van mreže explorer

• Globalni moderator
  • Extra član
  • *
  • Ugled: +29/-30
    • Pogledaj profil
« Odgovor #467 poslato: 14.09.2008. 01:50:50 »
Posto imamo milion nekakvih sampiona u individualnim sportovima, predlazem da se u Bileci osnuje atletsko-viteski klub, sa svim viteskim disciplina, a od atletike naglasak neka bude na bacackim sportovima.
Ovo su sportovi koje je lako finansirati, ne traze neka velika ulaganja i odricanja, ali traze viteski duh u nadmetanju, koga kod nas ne manjka.
Pa predlazem za pocetak da krenemo sa bacanjem kamena sa ramena(vitesko atletska disciplina).
Ja sam za pocetak preko Fabrija Tabakovica koji ima kamenolom, obezbijedio UMETALJKE za omladinske kategorije, gdje tezina umetaljke ne prelazi preko 2.800 kg., i obavio razgovor sa profesorom Vidjenom Bajovicem da bude koordinator za ove mlade pocetnike, na vama je sada da formirate A tim i nadjete donatora za originalne umetaljke po propisima WATK organizacije.

Boro Kapor je obecao da ce svoje znanje u skoku na mjesinu rado prenijeti na mlade narastaje, i jos kaze nema tu nista zivotom, sve je tehnika.
« Poslednja izmena: 14.09.2008. 01:55:48 explorer »

Van mreže bocky

• Poznat lik
  • *
  • Ugled: +9/-4
  • Vjera u pobjedu je pola dobijene bitke!!!
    • Pogledaj profil
« Odgovor #468 poslato: 14.09.2008. 01:55:29 »
Ne davi narod na forumu sa glupostima explorer-u

Van mreže S.A.F.

• Globalni moderator
  • Extra član
  • *
  • Ugled: +27/-34
    • Pogledaj profil
« Odgovor #469 poslato: 14.09.2008. 14:54:25 »
Posto imamo milion nekakvih sampiona u individualnim sportovima, predlazem da se u Bileci osnuje atletsko-viteski klub, sa svim viteskim disciplina, a od atletike naglasak neka bude na bacackim sportovima.
Ovo su sportovi koje je lako finansirati, ne traze neka velika ulaganja i odricanja, ali traze viteski duh u nadmetanju, koga kod nas ne manjka.
Pa predlazem za pocetak da krenemo sa bacanjem kamena sa ramena(vitesko atletska disciplina).
Ja sam za pocetak preko Fabrija Tabakovica koji ima kamenolom, obezbijedio UMETALJKE za omladinske kategorije, gdje tezina umetaljke ne prelazi preko 2.800 kg., i obavio razgovor sa profesorom Vidjenom Bajovicem da bude koordinator za ove mlade pocetnike, na vama je sada da formirate A tim i nadjete donatora za originalne umetaljke po propisima WATK organizacije.

Boro Kapor je obecao da ce svoje znanje u skoku na mjesinu rado prenijeti na mlade narastaje, i jos kaze nema tu nista zivotom, sve je tehnika.
Imamo mi prespektivu i u skokovima u vreći, jedino nam je malo penjanje uz lojav stub zasad slabo zastupljeno. Prelažem da kontaktiramo V.Avdalovića čuvenog gatačkog šampiona u skokovima iz mjesta u dalj, pošto je oženjen iz Bileće, možda i on pristane da pomogne.

Van mreže sremci

• Extra član
  • *
  • Ugled: +23/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #470 poslato: 09.10.2008. 00:35:12 »
Zamoli bih stare kuke sa foruma(ove sa 4 i vise zvjezdica a normalnih su shvatanja,takodje i ove nove O.K. likove) da se sto vise oglasavamo u nasim omiljenim temama,da ih za pocetak ne bude puno,jedno 4-5,npr:B.blejanje i slicne,kako bi na taj nacin malo osvjezili sajt i vratili forum na mjesto koje mu pripada!
Da vratimo onu nasu suplju,nase simpaticne svadje(nije iston kad se svadjamo ja,s.a.f i makaay oko kosova ili zid i mi_loske oko muzike,ko kad se ovi prepucavaju oko politike i postavljaju teme da bog mili sacuva...)toleranciju i drugarstvo!
Da pustimo lelemudane...pa i vladix je svjestan da mu se clan abcd nije pojavljivo dok mu nismo trebali,nema ga vise,ali ima slicnih,kojima nije dosta vec samo lupaju...
Ajde da malo supljiramo!!! ;)
Neprijateljima treba neprekidno oprastati,jer je upravo to ono sto ih najvise ljuti!

Van mreže sremci

• Extra član
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #471 poslato: 09.10.2008. 00:36:56 »
Mozemo i zamolit Gavrila Principa da izvrsi neki atentat za nas,al to nije nas stil!
Ufatimo se suplje,da se malo razveselimo,jesen je... :D :D :D
Neprijateljima treba neprekidno oprastati,jer je upravo to ono sto ih najvise ljuti!

Van mreže sremci

• Extra član
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #472 poslato: 09.10.2008. 00:38:16 »
Sta mislite hoce li Jagos Denda izmuvat penziju???
Mika...

Van mreže ševa

• Poznat lik
  • *
  • Ugled: +2/-5
    • Pogledaj profil
« Odgovor #473 poslato: 11.10.2008. 21:10:02 »
A trebobi više

Van mreže ZOXL

• Globalni moderator
  • Super član
  • *
  • Ugled: +55/-20
    • Pogledaj profil
« Odgovor #474 poslato: 12.11.2008. 15:46:47 »
šta bi bolan trebo..Jagoš nije nikad ni do čega dofatio u životu osim pivu ili rakiju..prodo dva stana i sad postanar..stvarno mi nije jasan..znam koliko je manit al to da uradi..neznam kako će sredit penziju kad nema dva dana radnog staža osim kad je Mrkajić bio u fazi izgradnje stana više gumare tada mu je popio gajbu piva a drugi su ''kekarili'' za njega,,drugi radni dan mu je bio 1998-e kad mu je Miljan dao auto da mu ode do banke uplatit neki račun(naravno kusur je popio)..  :D

Van mreže road king

• Extra član
  • *
  • Ugled: +61/-27
    • Pogledaj profil
« Odgovor #475 poslato: 12.11.2008. 16:13:46 »
šta bi bolan trebo..Jagoš nije nikad ni do čega dofatio u životu osim pivu ili rakiju..prodo dva stana i sad postanar..stvarno mi nije jasan..znam koliko je manit al to da uradi..neznam kako će sredit penziju kad nema dva dana radnog staža osim kad je Mrkajić bio u fazi izgradnje stana više gumare tada mu je popio gajbu piva a drugi su ''kekarili'' za njega,,drugi radni dan mu je bio 1998-e kad mu je Miljan dao auto da mu ode do banke uplatit neki račun(naravno kusur je popio)..  :D
                       :D :D :D :D :D          mozda mu uracunaju iznosenje baste kod MOZAIKA   

ili ono jedno auto sto je prevezao preko granice za vrijeme DOLA..... :ziveli:

Van mreže S.A.F.

• Globalni moderator
  • Extra član
  • *
  • Ugled: +27/-34
    • Pogledaj profil
« Odgovor #476 poslato: 12.11.2008. 16:17:49 »
Pa vidi stari ako imaš viška 5 000 KM možeš i ti u penziju i to takozvanu ''ludačku''. Ne bi čak bilo loše da jednom vamo doktoru iz Tb opština uleti u padže 3 000 000 KM da penzioniše sve stanovnike koji nisu penzioneri. Tolika se suma može izdvojiti iz budžeta i imali bi trajno riješen problem nezaposlenosti.

Van mreže Hercegovac77

• Globalni moderator
  • Super član
  • *
  • Ugled: +45/-18
    • Pogledaj profil
« Odgovor #477 poslato: 12.11.2008. 16:32:33 »
Safe dobra ti ideja, jos samo da uhvatimo nekog novoizabranog odbornika u skupstini, da iznese taj predlog na glasanje. Ima li iko ideju koga bi?

Van mreže road king

• Extra član
  • *
  • Ugled: +61/-27
    • Pogledaj profil
« Odgovor #478 poslato: 12.11.2008. 16:51:26 »
covjek je fino bacio suplju na racun Jagosa Dende nadam se svima nam dragog..ne morate odma politiku mijesat i u ovaj slucaj ;D

Van mreže Hercegovac77

• Globalni moderator
  • Super član
  • *
  • Ugled: +45/-18
    • Pogledaj profil
« Odgovor #479 poslato: 12.11.2008. 16:54:39 »
A joj Road jest da ovde nije mjesto politici ;). Ali mozda smo na korak od 100%-tnom resavanju nezaposlenosti...Zasto ne pokusati ;D