Bilećke teme > Politika

Imamo novog načelnika, i šta sad?

(1/3) > >>

mrgud:
Mi smo u ovu proizvodnju ušli logikom razlupanih prozora i potrebom za tim proizvodom, još je rano pričati o kvalitetu proizvoda...

mrgud:
Treba nam čovjek koji neće biti opterećen prošlošću i neće nositi teret gluposti stranke iz koje dolazi, te samim tim lopovluke svojih prethodnika neće morati skrivati i plaćati u obliku raznoraznih anuiteta i kamata...Dali smo uboli ovaj put?
Vrijeme će sve pokazati...

mrgud:
PREISPITATI KREDITE !

POD JEDAN:
Formirati komisiju za praćenje utrošaka sredstava od naknade prirodnih resursa u opštini Bileća, i podnijeti izvještaj o stanju na terenu skupštini i narodu (mislim na novu komisiju, staru treba razriešiti, koja bi trebala da utvrdi stvarno stanje na terenu, odnosno, realni utrošak sredstava koja su im odobrena, a koja, kako tvrde mnogi, nisu korištena u svrhe koje su navedene...)


ksc:
490 gradjana je uzelo opstinske kredite,8500000 km za 6 godina sto znaci da ima para.
dobar dio tih kredita je otisao  za skolovanje lijecenje, kupovinu auta itd,
i treba olaksati gradjanima da uzmu taj kredit,problem je u bankama a te pare ce se svakako vratiti onaj sto je uzo  ili najcesce veseli ziranti.. :) :) :) :) :)

prinudna uprava:
e ne znam moj mrgude, vidim da si vidno iznerviran izborom novog gradonačelnika, ali pošto je tek izabran, sačekajmo da vidimo kako će čovjek da radi, pa ćemo postavljati pitanja, do tada nema nikakve potrebe za otvaranjem novih tema.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju