Autor Tema: LISTA ČITERA  (Pročitano 10526 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Y.W.Tae

• Iskusan
  • *
  • Ugled: +1/-0
  • Bileća
    • Pogledaj profil
LISTA ČITERA
« poslato: 28.07.2010. 10:19:03 »
evo ovako,,vidim nema ovakve teme na forumu,pročitao sam od Carlosa post pa odlucio sam da sastavimo spisak čitera i njima koji budu na spisku znači ban dat uvjek i ne štitit ni jednog od njih,kao što neki admini često brane neke igrače :)

evo od mene sto znam da su citeri

1.Vuduu
2.Quadro
3.Pero s pumpe
4.cenzurisan :(
5.Logitech [1]
6.Igrac
7.Srbija_tandem^Ts

pišite za koga znate da je čiter
« Poslednja izmena: 28.07.2010. 11:02:27 Y.W.Tae »

Van mreže Salter

• Super član
  • *
  • Ugled: +11/-9
  • Pol: Muškarac
    • Pogledaj profil
Одг: LISTA ČITERA
« Odgovor #1 poslato: 28.07.2010. 11:06:04 »
..ajd ja cu da odg.na ovom postu...iako sam mogo i dole na svom..zaboravio si Masinca..neki dan sam ga ja u dust2002 ufatio s wh......i onaj jedan iz Texas Crew..zaboravih mu nick.....i salter..taj je najveci citer :P.hehehe.....eh da zaboravih...NEVESINJCI SU CITERI..Lazarinjo i Mucos Nevesinje pale gase
U svijetu moje mladosti padaju cak i zidovi kad bih te znao pronaci i da te mogu sakriti,DAO BI CARSTVO ZA TEBE...

Van mreže Tebra11

• Novi na forumu
  • *
  • Ugled: +2/-0
  • Bileća
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2 poslato: 28.07.2010. 11:16:03 »
slazem se sa Y.W.Tae i Salterom....

Van mreže Y.W.Tae

• Iskusan
  • *
  • Bileća
    • Pogledaj profil
« Odgovor #3 poslato: 28.07.2010. 11:18:34 »
..ajd ja cu da odg.na ovom postu...iako sam mogo i dole na svom..zaboravio si Masinca..neki dan sam ga ja u dust2002 ufatio s wh......i onaj jedan iz Texas Crew..zaboravih mu nick.....i salter..taj je najveci citer :P.hehehe.....eh da zaboravih...NEVESINJCI SU CITERI..Lazarinjo i Mucos Nevesinje pale gase

opet si se glup na forum prijavio :) ovo je ozbiljna tema čobane!

pekija???cheat??

Van mreže Carlos

• Carlos
  • Iskusan
  • *
  • Ugled: +6/-1
  • Bileća
    • Pogledaj profil
« Odgovor #4 poslato: 28.07.2010. 20:02:09 »
Za logitech-a nisam siguran,msm da on nema ne igra lose,al' ako tako kazete... Sa ostatkom spiska se slazem ;D sto se tice Nevesinjaca to nznm! Juce i danas je bio neki ekskluziv ili tako nesto,on ima wh. Lik koji se potpisuje ludak.ba isto! Pozdrav

Van mreže Carlos

• Carlos
  • Iskusan
  • *
  • Bileća
    • Pogledaj profil
« Odgovor #5 poslato: 28.07.2010. 20:03:56 »
E da zaboravih Cak Norisa  ;D  ;D  ;D Ako ne smijete da ga banujete ja cu !!!  :P  :P  :P

Van mreže klokan

• Iskusan
  • *
  • Ugled: +15/-16
    • Pogledaj profil
« Odgovor #6 poslato: 29.07.2010. 18:21:56 »
Ljudi sta vam je cak noris mora bit najbolji, on ne bira nacine. Pa prema tome sasvim je normalno sto je cak citer......
Put do pakla poplocan je dobrim namjerama.

Van mreže Carlos

• Carlos
  • Iskusan
  • *
  • Bileća
    • Pogledaj profil
« Odgovor #7 poslato: 30.07.2010. 13:44:30 »
Pa ono jes' ipak je to Cak...  ;D

Van mreže mrvica

• empty
  • Urednik
  • Super član
  • *
  • Ugled: +132/-25
  • Nobody is perfect, I am Nobody!!!
    • Pogledaj profil
    • CS Bileca serveri
« Odgovor #8 poslato: 31.07.2010. 15:13:07 »
Mislim da nevesinjci nisu citeri! Tj. drug iz nevesinja mi kaze da igraju iz igraone...

Van mreže Tebra11

• Novi na forumu
  • *
  • Ugled: +2/-0
  • Bileća
    • Pogledaj profil
« Odgovor #9 poslato: 31.07.2010. 15:17:10 »
pa neznam nisam siguran...

Van mreže adsl

• Novi na forumu
  • *
  • Ugled: +0/-0
  • Bileća
    • Pogledaj profil
« Odgovor #10 poslato: 13.08.2010. 14:04:47 »
Salter je jedna botina koja sve radom banuje a ne pogleda ima li taj nesto ... uopste ne prati cim se naprawi skor dobar on ga ban ... kao i mene prekljuce ban a imam sliku da nemam nista .. samo a ti Tea admine popusi mi kurac majmune jedan ti si jos gori .. nisam gledao 2 veca bo2 od admina kao was 2 ... ne radite kako treba ... a ti sto napisa masinac da je citer nije citer to mi je drug ne zna ni da igra a ti ga proziwas ... smjesno ... cim neko dodje bolji na server npr djuka-pw-mne odmah mu je ban cim udje ... By HiP-HoP-GorilA

Van mreže Salter

• Super član
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #11 poslato: 13.08.2010. 16:47:09 »
Salter je jedna botina koja sve radom banuje a ne pogleda ima li taj nesto ... uopste ne prati cim se naprawi skor dobar on ga ban ... kao i mene prekljuce ban a imam sliku da nemam nista .. samo a ti Tea admine popusi mi kurac majmune jedan ti si jos gori .. nisam gledao 2 veca bo2 od admina kao was 2 ... ne radite kako treba ... a ti sto napisa masinac da je citer nije citer to mi je drug ne zna ni da igra a ti ga proziwas ... smjesno ... cim neko dodje bolji na server npr djuka-pw-mne odmah mu je ban cim udje ... By HiP-HoP-GorilA

hip hop ja sam tebi lijepo rekao da sam se zajebo kad sam te ban..i cim mi je karlos dao ip unban sam te i ja i on......e bas ti hvala na tome..inace sine...salteru je to sto je tebe juce ban bila jedna od rijetki gresaka..de jos mi nabroji imena igraca koje sam ja bezze ban(osim tebe)..bas me zanima....al neka..drago mi je sto sam cuo tvoje misljenje o meni i taetu......evo sad ja ti se kunem koliko god te branili admini ja cu da te ban zbog ovog ovde napisanog..jer sine ti nisi "netko" na ovom serveru da vako pljujes po meni i taetu..pogledaj samo gametracker..pogledaj moje minute i moje kilove....a jos gore pljujes po taetu ...za kojeg hed admini kazu da je najbolji admin na serveru..tako da...pretjero si..ovo ti nije trebalo...ili se lijepo izvini ovde pred svima..ili zaboravi na bileca2...barem pod taj nick... >:( >:( >:( >:(
.
U svijetu moje mladosti padaju cak i zidovi kad bih te znao pronaci i da te mogu sakriti,DAO BI CARSTVO ZA TEBE...

Van mreže Y.W.Tae

• Iskusan
  • *
  • Bileća
    • Pogledaj profil
« Odgovor #12 poslato: 13.08.2010. 17:00:11 »

hip hop ja sam tebi lijepo rekao da sam se zajebo kad sam te ban..i cim mi je karlos dao ip unban sam te i ja i on......e bas ti hvala na tome..inace sine...salteru je to sto je tebe juce ban bila jedna od rijetki gresaka..de jos mi nabroji imena igraca koje sam ja bezze ban(osim tebe)..bas me zanima....al neka..drago mi je sto sam cuo tvoje misljenje o meni i taetu......evo sad ja ti se kunem koliko god te branili admini ja cu da te ban zbog ovog ovde napisanog..jer sine ti nisi "netko" na ovom serveru da vako pljujes po meni i taetu..pogledaj samo gametracker..pogledaj moje minute i moje kilove....a jos gore pljujes po taetu ...za kojeg hed admini kazu da je najbolji admin na serveru..tako da...pretjero si..ovo ti nije trebalo...ili se lijepo izvini ovde pred svima..ili zaboravi na bileca2...barem pod taj nick... >:( >:( >:( >:(
.

druže izvini a ko si ti da me tako vrijeđaš?? samo mi nemoj reć da si ti onaj isti što mi je na facebook slao prijeteće poruke?? pogledaj sve što si rekao i zapitaj se ŠTO JE KANTER URADIO OD TEBE??nadam se da za tebe ima spasa prijatelju,nije droga najgora,tebe kanter ubija prijatelju!!!

Van mreže Salter

• Super član
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #13 poslato: 13.08.2010. 18:32:30 »
potpisujem tae...i plus ako sam ja mogo biti covjek i lijepo ti se izvinit na pogreski i lijepo sam ti rekao igraj i uzivaj..onda mislim da mozes i ti..a. ti ako si tamo komplexan pa pises ovakve stvari....e onda druze...potrazi neku ustanovu..adekvatnu za tebe....

Van mreže adsl

• Novi na forumu
  • *
  • Ugled: +0/-0
  • Bileća
    • Pogledaj profil
« Odgovor #14 poslato: 14.08.2010. 12:00:51 »
sta se prawite majmuni imate admina i boli vas kurac, mozete da radite sta wam wolja ... dodje wam djuka  banujete momka jer wam taki nije dolazio na server a KomadnoS ocete da ga ban momak kad dodje na server ne sme da se potpise KomandoS odmah mu je ban prwo mora da ceka da dodje neki head admin koji ga zna da bi mogao da igra da ne dobije ban...msm smjesno ... ne moze da se igra na serveru ... igram na bl2 ima 15 dana i ima 3 dana banowan sam 4 puta .. ewo opet me je neko banowo nabijem ga ... da ima razlog sto sam ban nebi se bunio ... al kad nema lepo wam dam ss a wi opet ban .. i sta ... ti mene nazivas kompleksasom... a tea ako je najbolji admin nema veze to postujem ... a sto me onda stalno kick i gag na masu nedelja .. juce sam samo pitao jel moze da se promjeni mapa a wi me ban ... empty me ban a widio je ss... da nemam nista ... a ti salter mozes da se kurcis na serveru kad imas admina ... a znas kad cu da ti se izvinem ako te widim nekada e onda ... pozz nadam se da ce owi  " admini " unban ...