Zabava > Filmovi i serije

Nicolas Cage, Megan Fox i Jessica Alba u filmu o Tesli!

(1/1)

VLADIX:
U filmu 'Tesla - vladar svijeta' glumit će holivudski glumci s A liste: Nicolas Cage, Jessica, Alba i Megan Fox.


Prva klapa past će u avgustu, a u ovom trenutku se s glumcima vode intenzivni pregovori o učestvovanju u visokobudžetnom projektu. 'Još ne mogu otkriti sve detalje, ali se kockice polako slažu i ako sve prođe kako smo planirali, u Srbiju će u avgustu doputovati Jessica Alba i Megan Fox. Ne želim otkriti ni ime reditelja niti ko će glumiti Teslu, ali moram reći da će film sigurno biti svjetski spektakl', otkrio je producent i glumac Vladimir Rajčić, poznat po uspješnici 'Srpski ožiljci' u kojem su glavne uloge igrali Michael Madsen i Mark Alan Dacascos.

Vladimir nije želio govoriti ni o podjeli uloga, međutim, na inzistiranje novinara srpskog Kurira, otkrio je da će Nicolas Cage glumiti Thomasa Edisona, američkog naučnika koji je Tesli nanio mnogo štete u vrijeme kada je Nikola bio zaposlenik njegove firme  Continental Edison Company u Parizu.

U Srbiju uskoro dolaze producenti i članovi snimateljske ekipe kako bi pronašli najbolje lokacije za snimanje. 'Film će biti balans između istorijskih događaja i najsavremenije digitalne tehnologije. Projekat će biti od nacionalnog interesa, jer ovakav film o velikanu kao što je Nikola Tesla predstavlja prikazivanje Srbije u najboljem svjetlu. On je Srbin koji je promijenio tok svjetske civilizacije', rekao je Predrag Rajčić koji s bratom Vladimirom i Draganom Savićem vodi produkcijsku kuću 'VPR Studios Production'.

Predrag Rajčić nije želio govoriti niti o visini honorara holivudskih zvijezda, no ako je suditi po višemilijonskom dugovanju u koje je zapao Nicolas Cage, on će vjerovatno pristati na neku razumnu svotu novca, nadaju se srpski mediji, kako bi se izvukao iz problema. Naime, Cage je zbog neplaćanja poreza i ogromnih kamata doživio financijski kolaps, pa je počeo prodavati svoje nekretnine koje posjeduje širom svijeta. Dosad je prodao dvije kuće u New Orleansu po mnogo nižoj cijeni od realne.

dnevnik.hr

Navigacija

[0] Indeks poruka

Idi na punu verziju