Napisano je preko 40 000 postova i registrovano 3 000 članova!
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Citat: shakall 02.06.2011. 23:27:34Citat: Nick Praskaton 02.06.2011. 21:07:09Citat: Masja 02.06.2011. 20:44:09Ok moja greska mogao si napisati na admin say da si ti ..imao si odlican skor pa sam te vrlo malo i propratio ..ocigledno nedovoljno ..moja greska izvini ..ako nisi unbanovan ostavi ip il id da te unban ..Nije problem ako si pogrijesio, ali radije nemojte ban ako niste sigurni. Ja cu odsad sve ss i demo ostavljati na forum. Ovo je sigurno jedno 15 put da su me ban, meni to ne igra ulogu sto sam banovan, vec cisto dokaz da se malo uozbiljite sa provjerom igraca.Cuj ga kako se hvali Sto ne dominiras kad sam ja na serveru ti si i razlog sto rijetko igram, kad god si ti na serveru ja ne smijem da udjem a ne hvalim se vec hocu cisto da pomognem adminima da provjeravaju igrace, vjerujem da bi i tebe ban da udjes bez imuniteta
Citat: Nick Praskaton 02.06.2011. 21:07:09Citat: Masja 02.06.2011. 20:44:09Ok moja greska mogao si napisati na admin say da si ti ..imao si odlican skor pa sam te vrlo malo i propratio ..ocigledno nedovoljno ..moja greska izvini ..ako nisi unbanovan ostavi ip il id da te unban ..Nije problem ako si pogrijesio, ali radije nemojte ban ako niste sigurni. Ja cu odsad sve ss i demo ostavljati na forum. Ovo je sigurno jedno 15 put da su me ban, meni to ne igra ulogu sto sam banovan, vec cisto dokaz da se malo uozbiljite sa provjerom igraca.Cuj ga kako se hvali Sto ne dominiras kad sam ja na serveru
Citat: Masja 02.06.2011. 20:44:09Ok moja greska mogao si napisati na admin say da si ti ..imao si odlican skor pa sam te vrlo malo i propratio ..ocigledno nedovoljno ..moja greska izvini ..ako nisi unbanovan ostavi ip il id da te unban ..Nije problem ako si pogrijesio, ali radije nemojte ban ako niste sigurni. Ja cu odsad sve ss i demo ostavljati na forum. Ovo je sigurno jedno 15 put da su me ban, meni to ne igra ulogu sto sam banovan, vec cisto dokaz da se malo uozbiljite sa provjerom igraca.
Ok moja greska mogao si napisati na admin say da si ti ..imao si odlican skor pa sam te vrlo malo i propratio ..ocigledno nedovoljno ..moja greska izvini ..ako nisi unbanovan ostavi ip il id da te unban ..
Citat: mrvica 05.06.2011. 02:00:15Citat: Nick Praskaton 03.06.2011. 08:18:13Citat: shakall 02.06.2011. 23:27:34Citat: Nick Praskaton 02.06.2011. 21:07:09Citat: Masja 02.06.2011. 20:44:09Ok moja greska mogao si napisati na admin say da si ti ..imao si odlican skor pa sam te vrlo malo i propratio ..ocigledno nedovoljno ..moja greska izvini ..ako nisi unbanovan ostavi ip il id da te unban ..Nije problem ako si pogrijesio, ali radije nemojte ban ako niste sigurni. Ja cu odsad sve ss i demo ostavljati na forum. Ovo je sigurno jedno 15 put da su me ban, meni to ne igra ulogu sto sam banovan, vec cisto dokaz da se malo uozbiljite sa provjerom igraca.Cuj ga kako se hvali Sto ne dominiras kad sam ja na serveru Stavis meni admina i nema problema !!ti si i razlog sto rijetko igram, kad god si ti na serveru ja ne smijem da udjem a ne hvalim se vec hocu cisto da pomognem adminima da provjeravaju igrace, vjerujem da bi i tebe ban da udjes bez imunitetaPraskatone, zamolio bih te da meni kazes kad te banuju, samo vrijeme i datum da lakse nadjem logove, ili se admini moraju naucit prepoznati cit ili ih se moram rijesiti.
Citat: Nick Praskaton 03.06.2011. 08:18:13Citat: shakall 02.06.2011. 23:27:34Citat: Nick Praskaton 02.06.2011. 21:07:09Citat: Masja 02.06.2011. 20:44:09Ok moja greska mogao si napisati na admin say da si ti ..imao si odlican skor pa sam te vrlo malo i propratio ..ocigledno nedovoljno ..moja greska izvini ..ako nisi unbanovan ostavi ip il id da te unban ..Nije problem ako si pogrijesio, ali radije nemojte ban ako niste sigurni. Ja cu odsad sve ss i demo ostavljati na forum. Ovo je sigurno jedno 15 put da su me ban, meni to ne igra ulogu sto sam banovan, vec cisto dokaz da se malo uozbiljite sa provjerom igraca.Cuj ga kako se hvali Sto ne dominiras kad sam ja na serveru Stavis meni admina i nema problema !!ti si i razlog sto rijetko igram, kad god si ti na serveru ja ne smijem da udjem a ne hvalim se vec hocu cisto da pomognem adminima da provjeravaju igrace, vjerujem da bi i tebe ban da udjes bez imunitetaPraskatone, zamolio bih te da meni kazes kad te banuju, samo vrijeme i datum da lakse nadjem logove, ili se admini moraju naucit prepoznati cit ili ih se moram rijesiti.
Citat: shakall 02.06.2011. 23:27:34Citat: Nick Praskaton 02.06.2011. 21:07:09Citat: Masja 02.06.2011. 20:44:09Ok moja greska mogao si napisati na admin say da si ti ..imao si odlican skor pa sam te vrlo malo i propratio ..ocigledno nedovoljno ..moja greska izvini ..ako nisi unbanovan ostavi ip il id da te unban ..Nije problem ako si pogrijesio, ali radije nemojte ban ako niste sigurni. Ja cu odsad sve ss i demo ostavljati na forum. Ovo je sigurno jedno 15 put da su me ban, meni to ne igra ulogu sto sam banovan, vec cisto dokaz da se malo uozbiljite sa provjerom igraca.Cuj ga kako se hvali Sto ne dominiras kad sam ja na serveru Stavis meni admina i nema problema !!ti si i razlog sto rijetko igram, kad god si ti na serveru ja ne smijem da udjem a ne hvalim se vec hocu cisto da pomognem adminima da provjeravaju igrace, vjerujem da bi i tebe ban da udjes bez imuniteta
naziv:"conobare" Nagledoo se neam nista ko me vec banovo
hahhahahahhahah sta ti je ISKUSNI CITER hahahhahahahhahahahahhaahahaa