U sustini meni nije bitno, koliko vam je skor i koliko dobro igrate i da li znate procjeniti citera, to se sve nauci za mjesec dva, meni je bitno da ste normalni u glavu

, salim se al bitno je su admini kulturni i da im admin ne udari u glavu koa pojedinim sto je udario, znaci ako si admin ti si tu prvenstveno radi sebe da igras, druzis se i ostalo. Admin treba ako neko nekoga vrijedja, psuje ga i slicno (onda ga gagujes) ako neko vara, tj koristi skripte, citove i ostale ne dozvoljene stvari admin treba da ga ukloni sa servera, pored ove dvije stvari ne vidim koju jos ulogu bi trebao da radi admin, znaci jako prosto. I nije mi vise prakasa da davam admine ljudima koji traze, mislim da oni to ocajnicki zele,doslovno tvrdim da zele iz razloga da bi se kurcili. Znaci admine cu davati dodjem na server sam procjenim ko je redovan pogledam mu malo statistiku na GM(ne samo skor vec koliko je redovan i koliko i kada je na serveru), priupitam admine da li psuje proziva i kakvo je misljenje njihovo o njemu i ponudim mu admina, al odmah da kazem da likove koji mi traze admina na serveru dok ja igram ELEMINISEM U STARTU, cak ponekad ih i banujem na 100 min dok ja ne odem sa servera . . .
Moj prijedlog igrajte sto vise mozete, vodite racuna o ponasanju ne pusjte, ako mislite da je nko citer prijavite adminu.
Srecno, pozzz