BILEĆAinfo forum, sep 2007. - jul 2014.
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Da se to nisi malo prepo, nisam ja diro tebe MEDJEDE nego ti mene, utuvi...
Ko zna sta je, vise mi lici na nekog balavca kome je dosadno. Kad je ljudima dosadno, dosadno im je ponajprije stoga što su dosadni sebi samima.
Citat: hud 22.01.2009. 17:33:51Da se to nisi malo prepo, nisam ja diro tebe MEDJEDE nego ti mene, utuvi...Pa naravno da sam se prepao veceras nesmijem ni otici do grada (Trebinje) ponovo vrijedjas nije to lijepo
Citat: pop 22.01.2009. 17:36:08Citat: hud 22.01.2009. 17:33:51Da se to nisi malo prepo, nisam ja diro tebe MEDJEDE nego ti mene, utuvi...Pa naravno da sam se prepao veceras nesmijem ni otici do grada (Trebinje) ponovo vrijedjas nije to lijepo Ovde POP kaze da je iz Trebinja............. juce govori da gleda iz stana kako se ulicne trke desavaju po Bileci hehehehheh i kada ce se postaviti radari na relaciji kovnica - kasarna... pa ne budite ludi vidite da je lik odavde ...ja sam skontao i ko je ali nije bitno... nas dragi pop ima 3-4 nika...ali neka se nesto desava,hehheheeh.....znam i da pop nema kola zato sto jos nama 15 godina... pozdrav za popa...........i zelim mu da nastavi sa jos vecim mlacenjem...........
ko je ovaj pop??ja sam maloljetni Pop i nemam veze sa ovim dosadnim popom sto pije trave i cajeve
Pa i ja sam maloljetni pop