Kao prvo organizacija na bilecoj postoji, ali je vi ne vidite. Da je do mnogih vas na serveru bi bila samo 15-20 igraca jer bi banovali pola dobrih kvalitetnih igraca, a ostale bi ban zbog pinga (na jedno 50 tjedana), to su same 2 slucaja koja nabrajam. Zone za stekanje treba ukinuti skroz, pa nek se steka tko god hoce, postoji slay za to, a ne ja odem pogledati nesto u consolu ili provjeriti ping kad ono nemam pola hpa.
Na kojem to CW gdje pro igraju postoje camp zone??? Cuj terori ne smiju na krov, pa to nije bug mape, sve se smije, zasto uopce idete kod spawna od terora umjesto da cuvate sajt??? Jel vas itko trazi da rush?? Sto se tice Marije, cura je zasluzila po meni i ban opciju koliko joj serete. Marija hoces mi p...., pa Marija sta radis veceras i te gluposti, cura ne moze igrat na miru koliko joj psujete. Da je bilo do mene ja bi joj dao ban pa da ona rijesava stvari. Pa sta se desi kad vama netko nesto opsuje odma perm ban pucate..... Nemojte me tjerat da jos pisem, mogao bih poduzi esej napisati. E sad eto ja sam sve ovo napisao da se uvucem u guzicu emptiu i shakallu -.- Organizujte se igracki, pazite ledja jedni drugim, pola na jedan sajt pola na drugi, ne bacajte flash svojim, to je organizacija, pa cete vidjet koji ce server po ranku biti.