Marija dobila admina?!?!?! MARIJA JE DOBILA BANSHOT I BANIP SA MOJE STRANE RADI KORISTENJA CITA!!! Tresao joj se nisam ko napaljen zec! Puca kroz zidove ubi...
Sokantno.
Necu dalje komentarisati, ja sam administrator i radicu svoj posao.
"Necu dalje komentarisati, ja sam administrator i radicu svoj posao." Ti bi se stvarno trebao potruditi da radis malo svoj posao, jer toliko zalbi na tebe imam na PP, msn, fb. da si 6 admina zasluzio da ti skinem!
Ozbiljno? Daj mi sve te zalbe da cujem pa da se ja zakacim malo. Lako je svima pljuvati po Adrenalinu ko ga jebe, on iskoristava admina. Aj fino pitaj sve admine kako ja radim svoj posao? Da ti ja kazem bracala nesto, nek se
je*e onaj koji je ljubomoran kao pas, nek se
je*e onaj koji misli da ja svoj posao ne radim kako treba!
TI ako mislis da nisam dobar admin slobodno skini ja tudje misljenje ne mogu promjeniti, to je nesto tvoje. Al da se 2 se***ora zale na mene jer im je ping 46 miliona, i zato sto ne postuju pravila servera, ako ti to gledas kao fer zalbu svaka ti cast.
Da,
necu komentarisati jer nije moje da guram nos gdje mu nije mjesto, ali ko god, i mislim
bilo ko na svijetu izvrsi napad na mene posebno nepravedan budite sigurni da cu se braniti!
Ako imas odgovor na ovaj post javi mi se na msn da ga uzivo raspravimo. Ja necu vise otvarati ovu temu ja se iskljucujem
da se gospoda ne bi zalila.Imate mahanje.
Pozdrav.