BILEĆAinfo forum, sep 2007. - jul 2014.
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
adrenaline je zadnji igrao...on neka marija i chuck norris ! tako sam video iz server info ! BOTOVI OTK .
Ne seri ti mi nesta pricas ne znas da otkljucas server !
"Pozdrav Ilija Tvoj server 188.40.57.132:27746 je suspendovan jer nije placen 5 ili vise dana od dana isteka. Ukoliko ne zelis vise da placas ovaj server ignorisi ovaj mail. Ukoliko si platio server a nisi poslao sliku uplatnice i prijavio uplatu, pogresio si jer u tom slucaju server se vodi kao neplacen pa posalji sliku uplatnice na tiket i osoblje ce ti pustiti server. Ukoliko si platio i poslao sliku uplatnice onda je doslo do greske pa napisi tiket gde ces ostaviti sliku uplatnice ponovo i osoblje ce ti pustiti server. Hvala na saradnji KGB Hosting"Tako da poslije Bozica cemo uplatiti neki CW!
Citat: HeRcuLeS 27.12.2010. 15:14:12adrenaline je zadnji igrao...on neka marija i chuck norris ! tako sam video iz server info ! BOTOVI OTK . Koji se ti qrac mjesas ako sam ja priznao gresku. Nije te briga s kim igram, otkaci od mene ! Balavi klinac, nisi naucio sline obrisati kofrcis mi se tu
CW server najvjerovatnije cemo uzeti od KGB-a prosli je bio kod solucije, al sada je njih KGB kupio. za 10 tak dana ja se nadam.
Svaka cast nick na uputstvu.