Napisano je preko 40 000 postova i registrovano 3 000 članova!
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
e evo , dajem predlog ako zelite da napravimo bileca cs edition :pJa cu ga pravit ako zelite.postavit link za download :OOajde predlozite mi boje muziku i sve toja uradim slikam postavim na forum ako vam se svidi
Citat: UnstoppabLe^ 10.05.2011. 16:03:07e evo , dajem predlog ako zelite da napravimo bileca cs edition :pJa cu ga pravit ako zelite.postavit link za download :OOajde predlozite mi boje muziku i sve toja uradim slikam postavim na forum ako vam se svidi To si 1000 puta napiso u temi svati ako nece nece.
Ima li ko link da skinem TS3??Ja sam skinuo ts3 ali nema da se ukuca ip i port nego Adressa Servera
Proslo ljeto je pala oklada izmedju Zvekia, Bokia, Slidera i mene u vezi spanjolske nogometne lige. Zveki i Boki su rekli da ce Real Madrid osvojiti ligu, a Slider i ja da ce Barcelona. Ulog je naravno bio skidanje admina porazenim, pa bih zahtjevao da se Zvekiu skine admin. http://www.index.hr/sport/clanak/video-barcelona-remijem-kod-levantea-potvrdila-21-naslov-prvaka/551300.aspx
pa zar nisi zaboraviooooo.......................
Citat: zveki 12.05.2011. 12:45:08pa zar nisi zaboraviooooo....................... E nema tog, oklada je oklada. Idem sad da na extremu trazim da se Bokiu skine HEAD admin.