BILEĆAinfo o sajtu/podrška > Pitajte??? Pitanja i odgovori.

Aj ljudi pitajte nešto

<< < (2/36) > >>

Marko:
Зашто је мало корисника, а и они су ријетко online?

VLADIX:
šta ja tu mogu? mislim da sam dovoljno uradio, sve je stvar vremena

kuksi:
Mislim da bi trebali da se svi mi koji smo do sada registrovani na sajtu nadjemo na chatu u unaprijed dogovoreno vrijeme. Recimo, neka to bude nedelja, npr u 6 sati navece ili neko drugo vrijeme, ali bi bilo potrebno da se obavjeste svi clanovi bar 5 do 6 dana ranije, bilo mejlom ili porukom na samom sajtu.

VLADIX:
to sam i uradio, zakazao u nedjelju u 12h, bilo okaceno na vijestima, obavjestio sve clanove mailom u petak, ali nista...popularno receno PRIMETIME down

Nikolaj:

Sto se tice mene tesko je izvodljivo da cete me naci na catu, upravu je Vlado kad kaze da je pitanje vremena

Mislim da za sve Bilecane koji koriste komp ( a trebalo bi da nas ima dosta )nema opravdanja sto nedolaze na ovaj forum ako ucestvuju na nekom drugom osim da jos nisu upoznati sa postojanjem ovoga.

Pustite se tih izgovora sto nema ljudi. Marko od tebe zavisi koliko ce biti sadrzajan. Pitaj sta te interesuje a vec ce se neko naci da ti odgovori. Postavi temu pa ces opet dobiti odgovor ili je ovo pitanje jedino pametno sto ti je palo na pamet.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju