Napisano je preko 40 000 postova i registrovano 3 000 članova!
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Slažem se sa Običnom... I ja imam takvog druga, nema teme o kojoj mi ne možemo pričati... Inače, svi misle da smo zajedno, jer u Bileći, u koliko te vide sa nekim muškarcem koji ti je najbolji drug, svi nešto odmah misle...
Citat: bojana 04.01.2008. 15:17:13Slažem se sa Običnom... I ja imam takvog druga, nema teme o kojoj mi ne možemo pričati... Inače, svi misle da smo zajedno, jer u Bileći, u koliko te vide sa nekim muškarcem koji ti je najbolji drug, svi nešto odmah misle...Tacno tako...ja swaki put izbjegawam da izadjem sa drugom radi toga...
Citat: *sweet baby* 05.01.2008. 15:10:58Citat: bojana 04.01.2008. 15:17:13Slažem se sa Običnom... I ja imam takvog druga, nema teme o kojoj mi ne možemo pričati... Inače, svi misle da smo zajedno, jer u Bileći, u koliko te vide sa nekim muškarcem koji ti je najbolji drug, svi nešto odmah misle...Tacno tako...ja swaki put izbjegawam da izadjem sa drugom radi toga... Pa ako ti je drug nema potrebe da ga izbjegavas....Sta te briga sta nerod prica?!
Slazem se da postoje musko-zenska prijateljstva,veliki smo jarani ponekad se kresnemo i to je to.
Tu naravno postoji mogucnost da on/ona pocnu da gledaju svog prijatelja drugim ocima....