Napisano je preko 40 000 postova i registrovano 3 000 članova!
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Bileca 2 CS-Osnovac,srednjoskolac,fakultetlija,radnik,penzioner ma svi ste dobrodosli
Bileca CS 2 - od kolevke do groba najlepse je cs doba
Citat: miRolu 24.06.2011. 19:32:31evo ovako !!! Bileca CS - Nenadmašiv osjećajBileca CS - Mašta radi svašta / Zabavi hormoneBileca CS - Idemo kakati kod mrvice hahahahhahaUkoliko nemas nikakvu pametnu ideju ili nesto pametno da kazes, cuti i ne spamaj. Radi se o ozbiljnoj stvari i ne treba mi neko da se majmunise i dokazuje kako je zabavan.
evo ovako !!! Bileca CS - Nenadmašiv osjećajBileca CS - Mašta radi svašta / Zabavi hormoneBileca CS - Idemo kakati kod mrvice hahahahhaha
Citat: Adrenaline [Vladan] 24.06.2011. 19:46:00Citat: miRolu 24.06.2011. 19:32:31evo ovako !!! Bileca CS - Nenadmašiv osjećajBileca CS - Mašta radi svašta / Zabavi hormoneBileca CS - Idemo kakati kod mrvice hahahahhahaUkoliko nemas nikakvu pametnu ideju ili nesto pametno da kazes, cuti i ne spamaj. Radi se o ozbiljnoj stvari i ne treba mi neko da se majmunise i dokazuje kako je zabavan.Why so serious? Dizel+ Najsmjesniji definitivno "idemo kakati kod mrvice" oplakao sam ahaha