BILEĆAinfo o sajtu/podrška > BILEĆA CS server

Zalba na admina:

<< < (22/36) > >>

CHECK IT OUT NOW !:
Molio bih da skrenete paznju adminu ''alkazar'' da me popusti vise, popeo mi se na qr. Pisem na teamsay, pa nobu ako ja cuvam mid ti cuvaj b, nekom igracu, bila neka situacija, iznervirao me. I on mene lijepo gaguje na 7min. Posle 2min jedan iz TT pise '' Citeru goni se u pm '' ! . I dobija gag na 3min. Kada neko opsuje nekom majku ne dobija preko 5min, a ovo uopste nije bilo za gag, psovao nisam. I za svaku j*benu sitinicu me gaguje, maltretira me na serveru. Ako ima nesta licno protiv mene, ne mora to pokazivat na serveru.
Molio bih, hvala.

Ko da je bitno:
Imam primjedbu na alkaraza. Malo prije dok sam bio na serveru pustio je nekog, vjerovatno svog jarana ili koga već da čita. Radi se o nicku "Eric Cartman". Svi terori su se žalili da lik ima čit jer je bilo preofirno ali alkaraz je gagovao ili negirao da on ima bilo šta. Mi taman pomislimo da je istina kad opet taj lik izleti iza zida u pukne mi head. Ja napišem alakarazu da ga ide još par puta provjerit a on mi spuca ban. Strašno loše vodi server.

alkazar91:

--- Citat: Ko da je bitno  13.08.2011. 01:08:03 ---Imam primjedbu na alkaraza. Malo prije dok sam bio na serveru pustio je nekog, vjerovatno svog jarana ili koga već da čita. Radi se o nicku "Eric Cartman". Svi terori su se žalili da lik ima čit jer je bilo preofirno ali alkaraz je gagovao ili negirao da on ima bilo šta. Mi taman pomislimo da je istina kad opet taj lik izleti iza zida u pukne mi head. Ja napišem alakarazu da ga ide još par puta provjerit a on mi spuca ban. Strašno loše vodi server.

--- Kraj citata ---
HAHAHHAHAHA.covjek ovdje igra ne znam vec koliko vremena i bio je admin,tako da je to smijesno....drugo ban si dobio zbog psovke,koja se odnosila na porodicu

alkazar91:

--- Citat: CHECK IT OUT NOW  !  13.08.2011. 00:36:45 ---Molio bih da skrenete paznju adminu ''alkazar'' da me popusti vise, popeo mi se na qr. Pisem na teamsay, pa nobu ako ja cuvam mid ti cuvaj b, nekom igracu, bila neka situacija, iznervirao me. I on mene lijepo gaguje na 7min. Posle 2min jedan iz TT pise '' Citeru goni se u pm '' ! . I dobija gag na 3min. Kada neko opsuje nekom majku ne dobija preko 5min, a ovo uopste nije bilo za gag, psovao nisam. I za svaku j*benu sitinicu me gaguje, maltretira me na serveru. Ako ima nesta licno protiv mene, ne mora to pokazivat na serveru.
Molio bih, hvala.

--- Kraj citata ---
Debila koji mi je opsovao majku pustam da igra jedino zato sto ne znam kad igra iz igraonice i necu da =??= banujem kompjutere.A gag svaki put dobijas zasluzeno,npr danas si psovao boga.

CHECK IT OUT NOW !:
Mrcino, nemoj da lazes, crces bolan u paklu ! ZAKUNI se da sam opsovao boga kad si me gagovao na 7minuta? A to za majku, nikad ti nisam opsova. TJ bio si pod nekim nickom, i ja jesam napisao jebem ti majku tome i ti si kasnije promjenio nick u alkazar. Ne bih nikom od sa Bilece koje znam napisao tako nesta, nisam znao da si ti. Davno je bilo, ali se sjecam. Izvinjavam se zbog tog, nisam do sada jer si me odmah banovao i skinuo admina. Nije ni bitno, ne mozes me je*avat po serveru. Ja se tebi obratim ti me quit iz igre, tjeras sa servera. Zasluzeno a? Najbolje da pocnem slikavat od sad, pa ce odluciti glavni jel zasluzeno.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju