Napisano je preko 40 000 postova i registrovano 3 000 članova!
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Citat: Organizirani Kriminal 15.08.2011. 22:16:42Citat: St.Anger 14.08.2011. 14:14:13kriminalac ti kazes da napisemo razlog bana...jednostavno "NEMA RAZLOGA" ti banujes kad ti se cefne jer si gloopopet ce propast server radi idiotavas 2na serveru 2mjeseca i odma neke komande dajetesamo izvoli mrvice i ostali nek vam upropaste server i otici ce vam masu igracanemoj biti pametan ruznikako nema razloga...previse smaras i ne mogu te slusati.... sta te ja imam prebacivati ti samo nemoj ulazit gdje sam aj i sve ok...a posto ti moras sve cuti sta se prica onda te moram ban !!! i taj nos ocepi malo nemoj da pricas kroz nos Justine Bieber
Citat: St.Anger 14.08.2011. 14:14:13kriminalac ti kazes da napisemo razlog bana...jednostavno "NEMA RAZLOGA" ti banujes kad ti se cefne jer si gloopopet ce propast server radi idiotavas 2na serveru 2mjeseca i odma neke komande dajetesamo izvoli mrvice i ostali nek vam upropaste server i otici ce vam masu igracanemoj biti pametan ruznikako nema razloga...previse smaras i ne mogu te slusati.... sta te ja imam prebacivati ti samo nemoj ulazit gdje sam aj i sve ok...a posto ti moras sve cuti sta se prica onda te moram ban !!! i taj nos ocepi malo nemoj da pricas kroz nos Justine Bieber
kriminalac ti kazes da napisemo razlog bana...jednostavno "NEMA RAZLOGA" ti banujes kad ti se cefne jer si gloopopet ce propast server radi idiotavas 2na serveru 2mjeseca i odma neke komande dajetesamo izvoli mrvice i ostali nek vam upropaste server i otici ce vam masu igraca
Ovaj Kriminal umislio da je Ulemek Legija pa ce pola nacije prebit. Kukuuuu
All dobro nije jedini... .ima nas vise manji nego vecih sad hehe
Hhahahaha ma jebo svu Djecu kako se vi svadjate
ma bjezi bogati .....dasta nego ima.... ne vjerujem vise nikome !!!