Pa koliko znam ta bolest i nije toliko rasprostranjena kod nas, cak ako nisi znala sida je vjestacka bolest koju su ameri plasirali u africke zemlje i koja se kako da kazem... greskom .....svugdje prosirila negdje manje negdje vise. Onda druga stvar lutko,znam da nema svak kablovsku ali onda ima rtrs i moze vidjeti reklamu *DURACEL* pa neka se onda nje pridrzava i nema grke sto se tice icega...
i sad samo reci pa nema svak televizor....pa ako nema sad nikad ga i nem*o ...eto toliko...
Znam kako je nastala, nemoj mi ti drzati lekcije, molim te
Hoces reci -greske-?
I sam si rekao -nije TOLIKO-, sto znaci da ipak postoji, a ako postoji sad, ukoliko mladi ne budu informisani dovoljno onda ce se taj broj povecavati iz godine u godinu...
I sto se tice TV-a, 99% ljudi ga ima, ali ne provode svi svojih 24h pred tv-om, da bi pratili neke reklame... A osim toga mnogo vise se moze nauciti o tome preko neta...
A ja sam samo pokusala to pribliziti mladima koji posjecuju ili ce mozda posjetiti ovaj forum... Ti ako mislis da imas i previse znanja o tome, mogao bi ga podijeliti sa nama ostalima, a ne pokusavati minirati prvi post o tome na ovome forumu...