Autor Tema: "Zona" u Bileći?  (Pročitano 13325 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže batke

• Poznat lik
  • *
  • Ugled: +0/-1
    • Pogledaj profil
"Zona" u Bileći?
« poslato: 05.12.2007. 17:17:49 »
Ako ima neko bezični internet preko ZONE u Bileći neka sa nama podijeli prednosti i nedostatke ( je li zadovoljan njihovim uslugama),da vidimo da li se isplati prelaziti ili čekati drugog provajdera ,ako se ikada pojavi ?

Van mreže Nikolaj

• Start moderator
  • Extra član
  • *
  • Ugled: +17/-19
  • Pol: Muškarac
    • Pogledaj profil
Odg: "Zona" u Bileći?
« Odgovor #1 poslato: 05.12.2007. 17:31:39 »

Ne bih da ti idem na zivce ali si mogao pogledati temu " Wirales u Bileci " i tamo dijelit misljene sa ostalima.

8)
Зна Душана родит Српка, зна дојити Обилиће,
ал хероје ка Пожарске, дивотнике и племиће,
гле, Српкиње сада рађу... Благородством Српство дише...
Бјежи, грдна клетво, с рода - завјет Срби испунише

Van mreže batke

• Poznat lik
  • *
  • Ugled: +0/-1
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2 poslato: 05.12.2007. 19:54:45 »

Ne bih da ti idem na zivce ali si mogao pogledati temu " Wirales u Bileci " i tamo dijelit misljene sa ostalima.

8)

Nema zašto da mi ideš na živce pročitao sam gore pomenutu temu ali mene zanimaju praktični odgovori od korisnika Zone u Bileći a ne samo "teorijska istraživanja" pa sam zbog toga odvojio zbog preglednosti.
« Poslednja izmena: 05.12.2007. 20:04:33 batke »

Van mreže logic

• Poznat lik
  • *
  • Ugled: +21/-18
    • Pogledaj profil
« Odgovor #3 poslato: 05.12.2007. 21:31:01 »
Pa tamo imaju i moja iskustva sa wirelessom ali ne u bileci. Podrzav te i ja zelim da cujem da li mi imamo srece ili i kod vas to zadovočljavajuce radi. Ono sam napisao da znate sta mozete ocekivati.
"Bolje izgubiti trenutak u životu, nego izgubiti život u trenutku!".

Van mreže VLADIX

• BILEĆAinfo founder
  • Administrator
  • Urednik
  • *
  • Ugled: +121/-17
  • Vladimir Duka
    • Pogledaj profil
    • VLADIX.NET site
« Odgovor #4 poslato: 05.12.2007. 21:39:38 »
znam nekoliko ljudi i imaju samo riječi hvale.

Van mreže logic

• Poznat lik
  • *
  • Ugled: +21/-18
    • Pogledaj profil
« Odgovor #5 poslato: 05.12.2007. 21:45:44 »
Pa super. ZNaci momci su to ozbiljno shvatili. Odlicno samo naprijed.
"Bolje izgubiti trenutak u životu, nego izgubiti život u trenutku!".

Van mreže T-MAX

• Poznat lik
  • *
  • Ugled: +3/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #6 poslato: 05.04.2008. 00:11:51 »
JA IMAM WIRELESS I MNOGO JE BOLJI OD ADSL-A! ZA NEKIH 20 KM KORISITIS NET KAD HOCES,ALI SAD SU IPAK UVELI OGRANICENJE NA 4,5 GB(SA PREDPLATOM 20 KM),8 GB(SA PRETPLATOM 25 KM) I BEZ OGRANICENJA (PREDPLATA 30 KM).IMA DOWNLOAD NEKIH 30 KB/S PA NAVISE ZAVISI OD PAKETA.

Van mreže VLADIX

• BILEĆAinfo founder
  • Administrator
  • Urednik
  • *
  • Vladimir Duka
    • Pogledaj profil
    • VLADIX.NET site
« Odgovor #7 poslato: 14.04.2008. 02:27:42 »
Ja sam u četvrtak prešao na zonu i prezadovoljan sam

Uzeo paket od 35 KM /mjesečno  10gb downloada/upload neograničen
512/256 brzina.... download ide do 65 kb/s
« Poslednja izmena: 14.04.2008. 08:50:09 vladix_vlado »

Van mreže VLADIX

• BILEĆAinfo founder
  • Administrator
  • Urednik
  • *
  • Vladimir Duka
    • Pogledaj profil
    • VLADIX.NET site
« Odgovor #8 poslato: 14.04.2008. 14:04:53 »
Zašto preći na ZONU ?

-jeftiniji paketi
-brži paketi (posebno upload)
-veliki protok
-brzo konektovanje (na adsl preko 60 sec. na wireless oko 1 sec.)
-nema neuspjelih logovanja
-mali ping (na adsl preko 200, na zoni 60-90)
-otvoreni svi portovi
-ip moguće koristiti kao local

mane:
-download varira, +-10 kb
-pri oblačnom vremenu brzina opada, ali ne zadugo

..ovo sam ja uočio za 5 dana korišćenja

Van mreže VLADIX

• BILEĆAinfo founder
  • Administrator
  • Urednik
  • *
  • Vladimir Duka
    • Pogledaj profil
    • VLADIX.NET site
« Odgovor #9 poslato: 04.05.2008. 12:23:59 »

Van mreže VLADIX

• BILEĆAinfo founder
  • Administrator
  • Urednik
  • *
  • Vladimir Duka
    • Pogledaj profil
    • VLADIX.NET site
Одг: "Zona" u Bileći?
« Odgovor #10 poslato: 28.08.2009. 20:38:29 »
Prije godinu dana za zonu sam imao samo riječi hvale.
A sada:
Kenjam se na zonu i njihov internet i njihovog direktora u Makedoniji i cijelu ekipu budala iz Bijeljine.
Ovakav internet se ne može naći - jer ga ustvari nema...ili radite ili ne radite !!!

a + nisu konkuretni i vrlo su skupi ... a uz sve to ne rade.
Od maja do dana danas nije prošao skoro da nije prošao ni dan kad je bilo sve u redu...a na znaju smanjiti protok zbog ograniečanja protoka (a brojač im za svaku konekciju prikazuje 2x više što znači umjesto 22 gb imam 11)... i kome se žaliti, e pa odoh ja, sretno vama bilo, al sa ovakvim ponašanjem nema šanse, jedino možete biti hit u selima.
« Poslednja izmena: 24.09.2009. 17:34:53 VLADIX »

Van mreže ZOXL

• Globalni moderator
  • Super član
  • *
  • Ugled: +55/-20
    • Pogledaj profil
« Odgovor #11 poslato: 29.08.2009. 09:33:01 »
potpuno se slažem.jako neozbiljna firma.u mjesec dana im veza pukne 1000 puta.ugase te ranije po 5 dana što sam lično doživio 3-4 puta a razlog je bio žena koja nema pojma sa životom a kamoli sa računarskom tehnikom.protok nikad nije onaj zagarantovani koji si uplatio(prilično skupo)Zona nema nikoga u Bileći ko bi recimo održavao i zastupao provajdera.morao si zvati čovjeka odnosno ljude koji su nam instalirali opremu i posle toga godinu dana nisu dobili ni kintu od Zone pa samim tim nisu ni dolazili da održavaju opremu govoreći da ''nisu tu'' odnosno da ''nemaju kad'' itd dok konačno jednom nisu rekli pravi razlog a to je plata koju nisu nikako dobivali.ima još dobrih 50 razloga zbog koga ne treba da pređete na zonu.kad uplatiš paket čekaš po 3 dana da ti aktiviraju nalog i naravno nikad ti ne aktiviraju uplaćeni paket već kako im se namane.ako ti datum da te isključe spada recimo u nedelju oni te obavezno isključe u petak kako se mi ne bi nagledali interneta.kad zovnete Zona podršku uključe ti vezu na kojoj naravno nema nikoga a na vašem mobilnom vrijeme ide kao da razgovarate tako da ste i tu na čistom gubitku.kad im kažete razlog recimo da vam puca veza ili možda da uopšte nemate Upload oni vam tako lijepo objasne da vam je računar pun virusa itd a kad sledeći dan Upload radi jako dobro e onda su se virusi izgleda pritajili..valjda do sledeće greške provajdera.u svakom slučaju vam toplo preporučujem da Zona provajdera zaobiđete u što širem luku.pozdrav i pamet u glavu

Van mreže S.A.F.

• Globalni moderator
  • Extra član
  • *
  • Ugled: +27/-34
    • Pogledaj profil
« Odgovor #12 poslato: 29.08.2009. 10:43:25 »
Pa ne cvjetaju ruže ni na Teolu, ono ne pada baš često, recimo jednom u par mjeseci. Ping im se malo popravio i kreće se sad oko 50-60ms, protok tu i tamo, od obećanih 2Mb downloada obično ima oko 1.75 ili ti u praksi oko 210-218 kB/sec. Upload od obećanih 192kB/sec bude oko 160kb/sec. Jedino što je stvarno dobro su dinamičke IP adrese, tako da zbogom čekanje na rapidu, netloadu, hotfileu itd.

Van mreže BaNiX

• Start moderator
  • Urednik
  • *
  • Ugled: +149/-112
  • Forum je naš
    • Pogledaj profil
« Odgovor #13 poslato: 29.08.2009. 13:03:35 »
Pa ne cvjetaju ruže ni na Teolu, ono ne pada baš često, recimo jednom u par mjeseci. Ping im se malo popravio i kreće se sad oko 50-60ms, protok tu i tamo, od obećanih 2Mb downloada obično ima oko 1.75 ili ti u praksi oko 210-218 kB/sec. Upload od obećanih 192kB/sec bude oko 160kb/sec. Jedino što je stvarno dobro su dinamičke IP adrese, tako da zbogom čekanje na rapidu, netloadu, hotfileu itd.
Teol je trenutno dosta bolji od Zone!
Neki ljudi cekaju i po pola godine da dobiju paket ADSL-a,velika je potražnja kako u Bileci tako i u ostalim gradovima RS.

Van mreže VLADIX

• BILEĆAinfo founder
  • Administrator
  • Urednik
  • *
  • Vladimir Duka
    • Pogledaj profil
    • VLADIX.NET site
« Odgovor #14 poslato: 29.08.2009. 16:57:23 »
Ako zona ne pukne 20x dnevno onda nije zona...stvarno prije nije bilo tako, nekom u gradu dobro radi nekom loše...šta je sa njima niko ne zna...i to ne puca na 10 sekundi ili minut nego na više.
adsl mtel zamjeram premali upload koji čini to da pri svakom downloadu ping ide drastično u nebo...zato ću uzeti ovaj malo veći paket da imam bar tih 128 kbps downloada (od toga 100)...

ADSL mtel sigurno pušta koliko je definisano, ali naši telefonski vodovi i instalacije su tako loši da im je max brzina downloada 10 mbps, a uploada 1.5..znači da mi u Bileći nikad nećemo imati internet brži od 10 mbps, dok ne promjenimo potpuno telefonske instalacije i žice a to će se desiti nikad.
Recimo u Bijeljini od 768 kbps imaju oko 750 što je mala razlika...praktikuje se i do 20 %.

...a kad malo bolje razmislim šta će ti i duplo veći upload kad pukne 2x za fajl od 50 mb pa sve iz početka...   Ma samo da adsl poveća upload za duplo i biće super 100%.
« Poslednja izmena: 24.09.2009. 17:36:14 VLADIX »