Gospodine Logic!
Bilo bi pogresno pretvarati ovaj forum u mjesto licne rasprave izmedju Tebe i Administratora. Isto tako bi bilo pogresno ako bi administrator brisao ove poruke i zabranjivao Tvoje ucesce na forumu. Mislim da bi bilo posteno da se Ti branis. (Ako se tu ima uopste od cega braniti).
Opet, apelujem na Tvoju svijest da iskljucis licnu sujetu i nekakvu "osvetoljubivost" koju cini mi se mogu da osjetim u Tvojim zadnjim postovima. Nema potrebe da se nadmeces ni da nekom dokazujes svoje "kompjutersko znanje". U tome likujes samo Ti i tako ces se dalje samo hraniti mrznjom a sa druge strane izazivati prezir i otpor.
Isto tako porucujem svim clanovima foruma da ako ne dozvolimo da Logicu da bude na ovom forumu pali smo na ispitu iz demokratije, parlamentarizma, tolerancije i cega god!!!
Moje kritike na rad foruma i dalje stoje! JA jos nisam dobio odgovor: Ko je i zasto brisao moje poruke iz politickog podforuma upucene na racun nadmene i neukusne propagande SNSD-a.!!!!
Ali nema veze! NE moram ja ni dobiti odgovor! JA cu nastaviti i dalje da kritikujem i ukazujem sve dok se to ne ispravi. Jer je to moja zelja i interes! DA ovaj forum bude stvarno NEZAVISAN!!!