BILEĆAinfo o sajtu/podrška > BILEĆAinfo

Logic is back ;)

(1/15) > >>

logic2:
Samo da vas pozdrav i pozelim sve najbolje i da kazem da sam se lijepo druzio sa vama i bila mi je cast ucestovati na ovom forumu do otvaranja ove teme. Zelim Vam sve najbolje a za Vladu, druze mozes me blokirati po IP adresi al ja ipak o ovome znam malo vise a zabraniti mi pristup bez obavjestenja nije dostojno nikoga pa ni tebe al oprastam ti.
Pozdrav od LOGICA ili da kazem Dejana.

VLADIX:
nije nikakkav problem za IP adresu, to bi svak ko imalo zna mogao, a postoji 101 način...i normalno da ću ti zabraniti pristup, nego da gledam šta radiš sa forumom?...hvala ti što sam ti povjerio moderaciju i što si mi tako vratio.

logic2:
Druze sad sam cuo detalje oko tvojih problema. Sto mi to neku vee u razgovoru nisi rekao i ja bih te podrzao prvi i najglasnije bio protiv teme. A ne ti si mene lagao clanove lagao i onda me odbacio. Ja sam se druze borio za svoje stavove a meni je izgledalo da ti to ne smijes uraditi. Pricali smo sat vremena a nisi se udostojio da mi to objasnis i ustedis meni i sei truda i vremena. Sad je kasno. Pozdravljam te.

VLADIX:
da si normalan i da nisi fanatik ne bi brisao hiljadu postova...čisti hir, ali nije ti uspjelo, veću nulu od čovjeka nisam upoznao na forumima.

VLADIX:

--- Citat: logic2  10.12.2007. 22:52:43 ---Samo da vas pozdrav i pozelim sve najbolje i da kazem da sam se lijepo druzio sa vama i bila mi je cast ucestovati na ovom forumu do otvaranja ove teme. Zelim Vam sve najbolje a za Vladu, druze mozes me blokirati po IP adresi al ja ipak o ovome znam malo vise a zabraniti mi pristup bez obavjestenja nije dostojno nikoga pa ni tebe al oprastam ti.
Pozdrav od LOGICA ili da kazem Dejana.

--- Kraj citata ---

Ovo je cinizam, čovjek priča o dostojnosti!? Jel dostojno brisati pola foruma? A što je najgore, ajde da je čovjek upao pa brisao, ali bio globalni moderator i to da uradi.

I još uvijek propagira da sve živo, svaka čast, nemam šta reći, ali za brisanje poruka ne treba mnogo znanja, a ni za promjenu IP.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju