Priznaj da sam faca. Ja sam vise o internetu i racunarima zaboravio nego sto cete ti i nikolaj ikad znati. Logic is back!!!
vladovladix@hotmail.com says:
ajde
provali u forum
logic says:
divan rijecnik za jednog 16 godisnjaka
da vidimo kakav si
logic says:
ma necu druze
logic says:
nije mi to izazov
logic says:
prejednostavno je
da da
logic says:
imam pametnij aposla
e kakav si jadan
Ma kakva faca o cemu pricas ti druze. Daj, brate, spustite loptu na zemlju vise, dosta je svadje. Logic, ako ti ovaj sajt ne znaci nista idi na druge sajtove pa se tamo nezdravo raspravljaj, sveti i dokazuj.
Da si faca kao sto kazes za sebe, onda bi ti napravio ovaj sajt o Bileci, a ne jedan sesnaestogodisnjak, sam, bez icije pomoci. I zato jeste faca i za tebe i za sve ostale.
Na pocetku rada ovog sajta ispali su odredjeni problemi na forumu koji su se ticali profesora i zbog tog foruma Vlado je imao odredjene probleme u skoli, koji su se na kakav-takav nacin rijesili kroz adekvatan kompromis. Tom prilikom rijetki su bili oni koji su stali da zastite Vlada, a narocito srednjoskolci, gdje su pokazali koliko su hrabri.
Niko, ama bas niko nema pravo da kaze Vladu ovo mora biti ovo ne mora, iz prostog razloga jer je ovaj sajt njegovo vlasnistvo, njegova muka i trud, a svi oni koji misle suprotno neka idu na druge forume i sajtove i tamo dokazuju koliko vrijede.
Mnogima se moze postaviti pitanje koliko su pomogli Vladu u prikupljanju i objavljivanju vijesti, slika, podataka i ostalog materijala koji sajt cini kvalitetnijim. Takvi su rijetki, a Vlado to najbolje zna.