Autor Tema: Ispod svakog nivoa  (Pročitano 88007 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Nid@

• Iskusan
  • *
  • Ugled: +6/-4
    • Pogledaj profil
Odg: Ispod svakog nivoa
« Odgovor #105 poslato: 04.02.2008. 15:14:12 »

Prica se da su dva lika uzela muzej i da otvaraju najbolju diskoteku u Hercegovini a i sire.
Sta mislite o tome?Bas me zanima kako ce to da radi...
Preko dana ce jedan dio da radi u fazonu kafice,kolaci,pice a vikendom kao klub sa zivom muzikom.ko zna,mozda i naprave nesto...svidja mi se ideja. :zvizduk:

To ti je supljak odmah da ti kazem, pogresno si cuo, a trebao si da cujes da su neki likovi da uzmu muzej i da otvore lokal ali im nisu dali gospoda iz opstine, seljaci kretenski, a i sama izjava da bi preko dana radio kao picerija a preko noci kao diskoteka sa "zivom muzikom" je besmisleno, to kao prvo onda nije diskoteka, kao drugo onda ne moze da bude najbolja u Hercegovini itd...
|^^^^^^^^^| |   
|  Niksicko pivo | |"|\,_____
|_..._...___===|=||_|__|..,]
(@)'(@)"""*| (@)(@)****(@)

Van mreže sremci

• Extra član
  • *
  • Ugled: +23/-10
  • Pol: Muškarac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #106 poslato: 05.02.2008. 00:27:16 »
zasto mislis da nemoze da bude najbolji?
koji to lokal u Hercegovini odskace od ostalih,molim te.a sa dobrom organizacijom moze da radi i kao klub i kao restoran,pa u Bileci svaki lokal preko dana radi kao kafiterija a uvece kao klub.to je praksa i u vecim  gradovaima,zasto neiskoristiti nesto kad vec mozes...
to je istina,radovi pocinju u maju.
Neprijateljima treba neprekidno oprastati,jer je upravo to ono sto ih najvise ljuti!

Van mreže zid

• Extra član
  • *
  • Ugled: +51/-46
    • Pogledaj profil
« Odgovor #107 poslato: 05.02.2008. 00:36:12 »
Treba im dati Muzej  u zakup dok opstina ne nadje para da ga obnovi  i da opet bude muzej! Moglo bi to biti zanimljivo! Muzej je najzanimljiviji objekat u Bileci!

Van mreže Nid@

• Iskusan
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #108 poslato: 05.02.2008. 00:39:22 »
hehehe jel si bila/o u novoj diskoteci u newesinju, sky u trebinju... pa da su oni u opstini imalo pohvaljeni mozgom nebi odbili emira kusturicu da investira a prihvatili nekog "lokalnog nazovi mafijasa" koji ne zna ni ulicu da predje kako bog zapovijeda a ne da vodi lokal i to jos uspjesno!
|^^^^^^^^^| |   

Van mreže sremci

• Extra član
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #109 poslato: 05.02.2008. 01:09:16 »
Treba im dati Muzej  u zakup dok opstina ne nadje para da ga obnovi  i da opet bude muzej! Moglo bi to biti zanimljivo! Muzej je najzanimljiviji objekat u Bileci!
treba ga izdati na 10g i pare od zakupa iskoristiti za njegovo ponovno otvaranje.kad vec ovi iz opstine neznaju kako da ga obnove eto im ideje!

Neprijateljima treba neprekidno oprastati,jer je upravo to ono sto ih najvise ljuti!

Van mreže Nid@

• Iskusan
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #110 poslato: 05.02.2008. 17:29:20 »
brate mislis ti da to tako ide lako sa bileckim "rukovodiocima", covjek je htio da napravi grad tu da snima film i nisu mu dali - shvati nisu mu dali, ne daju    n e    d a j u  !A zanimljiv je toliko da je posjecen samo u vece kada odlazimo zbog . . . razgledanja prirode! ;D
|^^^^^^^^^| |   

Van mreže sremci

• Extra član
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #111 poslato: 05.02.2008. 20:16:47 »
Zanimljiv je Kusti a pojedincima nije,svasta.Treba onda na izborima izabrati novu vlast mozda uradi nesto.Aj da osnujemo stranku,naprimer pokret za Bilecu,pa da rijesavamo probleme za koje aktuelnu vlast boli ona stvar,ili cemo i dalje da se prodajemo za obecani posao i svadjamo ko je bolji ovi ili oni drugi.Mislim da je krajnje vrijeme da uradimo nesto,bar da ih podsjetimo na probleme,njihova obecanja itd. nekim mirnim protestom za pocetak...izadjimo na ulice i opomenimo ih da urade nesto za grad i nas a ne samo za svoje porodice i svoj dzep!
kerovi,kerovi,kerovi.....

Van mreže mi_loske

• Extra član
  • *
  • Ugled: +13/-11
    • Pogledaj profil
« Odgovor #112 poslato: 05.02.2008. 20:30:15 »
Кажеш покрет за Билећу омладина и то...Одма ми пане на памет кад су билећки омладинци оснивали ко неку невладину организацију, гледао сам снимак и уживао! ;D Сви ти одреда посташе фунционери(предсједници, секретари, начелници, одборници, замјеници...модератори ;)) тако да се онда створио велики проблем, није био ни један једини члан! :D Па је из тог техничког разлога, НВО завршила са радом са оснивачком скупштином! :D
« Poslednja izmena: 05.02.2008. 20:32:26 mi_loske »

Van mreže Coa

• Globalni moderator
  • Extra član
  • *
  • Ugled: +28/-9
    • Pogledaj profil
    • Rodoslov porodice Milidragović
« Odgovor #113 poslato: 05.02.2008. 20:34:45 »
Ta nevladina organizacija je aktivna, pogledaj u galeriji slike igralista koje su napravili, pogledaj slike sa koncerta na muzeju...

Van mreže Nid@

• Iskusan
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #114 poslato: 06.02.2008. 00:20:16 »
ne znam da li sam ja taj pojedinac al nebitno, nisam uostalom nikada rekao da je nezanimljiv nego bas naprotiv.Dzaba cini mi se da dodje predjednik amerike pobjegao bi za 24h kada bi vidio kakve debose mora da slusa u opstini.Ne vrijedi burazeru nista osnivati, ako je iko optimista u zivotu ja sam, ali kad te nesto bas razocara tesko je da se povratis.Ja znam sve sta se desavalo tokom proteklih nekoliko godina sta je sve trebalo da se radi a nije, ko je sve nekada dolazio u bi pa vise ne dolazi, zasto nema npr kosarkaskog turnira itd.Nemozes ti da radis a da ti drugi ruse i da opet sagradis ono sto si poceo! I onda posle svih tih brukanja nasih "poglavara" los glas daleko se cuje i nece niko ni da dolazi ni da ulaze ni da pokusava. A njih boli uvo oni prave stanove u n.s, za kopanje 5 rupa placaju 3600KM, budzet 7000000 nemaju nijedan projekat kako potrositi te pare a da svima bude dobro.Nema tu nista vise da se kaze, teska situacija, ne znam kako opstati dole!
|^^^^^^^^^| |   

Van mreže !Alko TeSt!

• !AlKo TeSt!
  • Extra član
  • *
  • Ugled: +14/-13
    • Pogledaj profil
« Odgovor #115 poslato: 06.02.2008. 21:50:51 »
ne znam da li sam ja taj pojedinac al nebitno, nisam uostalom nikada rekao da je nezanimljiv nego bas naprotiv.Dzaba cini mi se da dodje predjednik amerike pobjegao bi za 24h kada bi vidio kakve debose mora da slusa u opstini.Ne vrijedi burazeru nista osnivati, ako je iko optimista u zivotu ja sam, ali kad te nesto bas razocara tesko je da se povratis.Ja znam sve sta se desavalo tokom proteklih nekoliko godina sta je sve trebalo da se radi a nije, ko je sve nekada dolazio u bi pa vise ne dolazi, zasto nema npr kosarkaskog turnira itd.Nemozes ti da radis a da ti drugi ruse i da opet sagradis ono sto si poceo! I onda posle svih tih brukanja nasih "poglavara" los glas daleko se cuje i nece niko ni da dolazi ni da ulaze ni da pokusava. A njih boli uvo oni prave stanove u n.s, za kopanje 5 rupa placaju 3600KM, budzet 7000000 nemaju nijedan projekat kako potrositi te pare a da svima bude dobro.Nema tu nista vise da se kaze, teska situacija, ne znam kako opstati dole!
!AlKo TeSt!

Van mreže sremci

• Extra član
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #116 poslato: 07.02.2008. 20:03:53 »
znam brate,jbg.valjda ce biti bolje...znam i ja kakvi su to bezobraznici.al organizovacemo jedan strajk kad dodje raja na raspust!nisi ti ''pojedinac''nego vlast.pozz

Van mreže mi_loske

• Extra član
  • *
  • Ugled: +13/-11
    • Pogledaj profil
« Odgovor #117 poslato: 07.02.2008. 20:13:05 »
znam brate,jbg.valjda ce biti bolje...znam i ja kakvi su to bezobraznici.al organizovacemo jedan strajk kad dodje raja na raspust!nisi ti ''pojedinac''nego vlast.pozz

Подржавам идеју о штрајку! Ако вам неуспије штрајк глађу, пробајте са штрајком жеђу или недисањем!  :D
« Poslednja izmena: 07.02.2008. 20:24:53 mi_loske »

Van mreže !Alko TeSt!

• !AlKo TeSt!
  • Extra član
  • *
  • Ugled: +14/-13
    • Pogledaj profil
« Odgovor #118 poslato: 17.02.2008. 23:07:19 »
BURAZ EKSTRA SI OVO NAPRAVIJO SVAKA CAS|
Citat
          |^^^^^^^^^| |   
!AlKo TeSt!

Van mreže Nid@

• Iskusan
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #119 poslato: 21.02.2008. 15:23:45 »
Dobro jesu poceli ti radovi u Bileci na muzeju, pravi li se najelitniji lokal u Hercegovini.Cisti li se pomenuta lokacija i sklanjaju li se stecci, pravi li se parking i to.Dokel su dosli radovi?
|^^^^^^^^^| |