Autor Tema: Ispod svakog nivoa  (Pročitano 87716 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže kerber_

• Start moderator
  • Iskusan
  • *
  • Ugled: +12/-16
  • Pol: Muškarac
    • Pogledaj profil
Odg: Ispod svakog nivoa
« Odgovor #165 poslato: 11.07.2008. 16:31:53 »
ne znam koja je razlika izmedju nocnog i dnevnog zivota u Bileci?preko ljeta je malo zivlje,jer dodju studenti,pa se fino napirlitaju i pricaju"beogradske"price,kao njima je tamo ludilo,a jedva kraj s krajem sastavlaju.vecina se previse folira,a ocevi im vade plocu da im zarade za studije!A tek da vidite onu "gospodu"sto je tamo na privremenom radu kad dodju sa firminim autima pa sepurenju nikad kraja...
u potpunosti se slažem sa ovim postom,ma koliko bolilo, istinito 100%
Ajde sad da te vidim sa Kangooom van radnog vremena! :D :D :D

Van mreže hud

• Globalni moderator
  • Super član
  • *
  • Ugled: +77/-14
    • Pogledaj profil
« Odgovor #166 poslato: 13.07.2008. 11:55:23 »
nocni zivot............to je pred nocni zivot,zabava gotova do pola12,12 a onda kucama.........ljudi zar je Bileca spala na xl i one kretene sto pjevaju uzivo.Kada sam dosla prvi put sa studija ,usla u xl i prva pjesma koja ide bila je:Gori bora,gori borovina,.........ma kakav nocni zivot.poz od bileckih studenata iz Ns-a

A sitnije cile sitnije...
Mudrome više koriste neprijatelji nego glupome prijatelji.

Van mreže hud

• Globalni moderator
  • Super član
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #167 poslato: 13.07.2008. 11:58:47 »
imam riješenje za rad lokala i iznad 23h !!!
a to je veoma jednostavno-SPLAVOVI duž obale jezera!!!
Milicija ne može da kontroliše splavove, tj radno vrijeme na istim, a i kad bi htjela to ne bi ni fizički bilo izvodljivo, jer 95% milicionera se boji vode ili ti ne zna da pliva, s'toga svi na SPLAVOVE!!!
p.s. Valjda će se koji otvoriti dok otopli!!! 

:) :) :)

Van mreže hud

• Globalni moderator
  • Super član
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #168 poslato: 13.07.2008. 12:01:44 »
E ne znam je li ko vec pisao o ovome... U XXL-u 23.05. gostuje Bane Mojicevic (Zvezde Granda). Sad to svi zeljno iscekuju.., sta se moze i to je veliki dogadjaj za Bilecu!!!  8)
e neka si dodao-la, ovo zvijezde granda,ja bih pomislio da je neki što plijevi bašte!!!
:D :D

pa on i plijevi baste no mu je to dopunsko zanimanje

A da ga ubacimo da malo vadi plocu? :o ;)

Van mreže hud

• Globalni moderator
  • Super član
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #169 poslato: 13.07.2008. 12:04:41 »
Zanimljiv je Kusti a pojedincima nije,svasta.Treba onda na izborima izabrati novu vlast mozda uradi nesto.Aj da osnujemo stranku,naprimer pokret za Bilecu,pa da rijesavamo probleme za koje aktuelnu vlast boli ona stvar,ili cemo i dalje da se prodajemo za obecani posao i svadjamo ko je bolji ovi ili oni drugi.Mislim da je krajnje vrijeme da uradimo nesto,bar da ih podsjetimo na probleme,njihova obecanja itd. nekim mirnim protestom za pocetak...izadjimo na ulice i opomenimo ih da urade nesto za grad i nas a ne samo za svoje porodice i svoj dzep!
kerovi,kerovi,kerovi.....

slazem se...

Van mreže vuk

• Novi na forumu
  • *
  • Ugled: +3/-5
    • Pogledaj profil
« Odgovor #170 poslato: 14.07.2008. 11:14:05 »
 ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Van mreže ZOXL

• Globalni moderator
  • Super član
  • *
  • Ugled: +55/-20
    • Pogledaj profil
« Odgovor #171 poslato: 14.07.2008. 12:44:57 »
Zanimljiv je Kusti a pojedincima nije,svasta.Treba onda na izborima izabrati novu vlast mozda uradi nesto.Aj da osnujemo stranku,naprimer pokret za Bilecu,pa da rijesavamo probleme za koje aktuelnu vlast boli ona stvar,ili cemo i dalje da se prodajemo za obecani posao i svadjamo ko je bolji ovi ili oni drugi.Mislim da je krajnje vrijeme da uradimo nesto,bar da ih podsjetimo na probleme,njihova obecanja itd. nekim mirnim protestom za pocetak...izadjimo na ulice i opomenimo ih da urade nesto za grad i nas a ne samo za svoje porodice i svoj dzep!
kerovi,kerovi,kerovi.....

slazem se...
i ja se slažem..bilo ko od ovih aktuelnih ''političara''(da ne nabrajam imena)neće nam ništa pomoći dok ne dođe neki odbornik koji je apolitičan a koji voli ovaj grad i koji ima muda da im kaže sve u brk..takvog čovjeka treba naći od mladih ljudi kojih ovdje ima i te kako

Van mreže sremci

• Extra član
  • *
  • Ugled: +23/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #172 poslato: 26.08.2008. 02:35:45 »
ne znam koja je razlika izmedju nocnog i dnevnog zivota u Bileci?preko ljeta je malo zivlje,jer dodju studenti,pa se fino napirlitaju i pricaju"beogradske"price,kao njima je tamo ludilo,a jedva kraj s krajem sastavlaju.vecina se previse folira,a ocevi im vade plocu da im zarade za studije!A tek da vidite onu "gospodu"sto je tamo na privremenom radu kad dodju sa firminim autima pa sepurenju nikad kraja...
Pa kad neko zaradi sam,bez icije pomoci,neka dobra kola ili neki kes,jos ako je uspjesan kao makaay ili Saha,Kepa,Risto,Boban... taj ima pravo da se sepuri,a boga mi kad ti caca salje,ma sta on radio,treba to postovat i biti skroman.
« Poslednja izmena: 26.08.2008. 02:37:55 sremci »
Neprijateljima treba neprekidno oprastati,jer je upravo to ono sto ih najvise ljuti!

Van mreže sremci

• Extra član
  • *
  • Ugled: +23/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #173 poslato: 26.08.2008. 03:14:26 »
Juče su vlasnici pojedinih bilećkih lokala išli kod "Brka" da traže duže radno vrijeme. Odobrili su im radnim danima do 23:00 h, a vikendom čak do 23:30 h!

Kafane ljeti treba da rade do 1h,a zimi do 24h(osim kad su praznici,tad isto do 1h)
Ja radim trecu smjenu u kafani i nece san na oci kad ne radim pa da si tito,poremetio bioritam. :) :) >:( >:( :'(
Najgora stvar sto se svodi na isto,u vecem gradu izadjes od 24h pa do 3h,a u Bileci od 20:30h pa do 23:30h,tri sata si u kafani i u Bileci i u Beogradu,samo sto ti je u Bileci zdravije.
Poceo se narod kurcit,prvo su izlazili u 22h,pa u 23h,pa u 24h,a sad u 1h-mamu im jebem,em se sekiraj hoce li bit posla,em dodji kuci u svitanje.
I ovo da vam kazem,slusajte dobro-u BG i NS 75% klubova su narodnjacki i najposjeceni,5% su domaci ili strani rok klubovi,a 19% klubovi sa elektronskom mjuzom,1% je ostalih(dzez,latino...)
Necemo o tome gdje ko izlazi od nase raje,al ovo su nevjerovatni podaci!
Popularnija je Seka u Srbije nego Boris Tadic.Al ja se nesto sjecam prijeratnih vremena,i tad je 70% naroda jade radilo kad Brena zapjeva,al svi kao nesto to kriju,narucito djevojke.Izgleda da je nama u krvi taj narodnjacki zvuk.Jeste da su danas tekstovi narodnih pijesama da nevjerujes,al su nevjerovatno slusane.
Zamisli ti kad jedna studentkinja ili student,obrazovani ljudi rodjeni u gradu,kidaju venu uz napravi mi sina pod svjetlima kazina ili necu u jugicu,itd. dokle je taj moral doso...
Ja radim u takvom klubu i volim da cujem prave narodnjake:Tomu,Harisa,pa i Baju malog knindzu(PRIMJETI SAM KAD COVJEK ODE IZ SVOG GRADA VOLI PONEKAD DA CUJE NEKI ZVUK KOJI GA SJECA NA RODNO MJESTO,GUSLE,BAJU ILI NESTO SLICNO)
Pretjero sam malo maistori,al nece san na oci od tog radnog vremena za koje se zalazu pojedinci. ;D
A da se vratim  na predhodnu temu-ja sam nesto ubjedjen da bi grad bio prazan poslije dvanaest i kad bi produzili radno vrijeme do 3h,mislim bilo bi onih koji i sada nadju neku zanimaciju do tih sitnih sati... :'( :zvizduk: :'(
« Poslednja izmena: 26.08.2008. 03:20:24 sremci »
Neprijateljima treba neprekidno oprastati,jer je upravo to ono sto ih najvise ljuti!

Van mreže ZOXL

• Globalni moderator
  • Super član
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #174 poslato: 26.08.2008. 08:13:30 »
u pravu si Sremci..u Bileći čak i da produže radno vrijeme bilo bi isto jer je narod tako navikao ali uvjek bi bilo omladine koja bi popila ''čašicu više'' u nekom lokalu koji radi duže pa bi možda taj jedan lokal zadovoljio potrebe ljudi kao što sam i sam..sjećam se vremena kad su lokali nesmetano radili dokle god hoće ali u 23h nije bilo''živa roba'' (o zimskom periodu da ne pričam)osim nas kojima se pilo tako da sam ubijeđen da i kad bi bilo produženo radno vrijeme ne bi se promijenilo ništa pogotovo jesen/zima..možda bi ljeti bilo neke jade drugačije al' sumnjam.

Van mreže bocky

• Poznat lik
  • *
  • Ugled: +9/-4
  • Vjera u pobjedu je pola dobijene bitke!!!
    • Pogledaj profil
« Odgovor #175 poslato: 16.09.2008. 17:33:31 »
Stvarno bi trebalo produziti do 1h,jer kada se covjek nasega nema gdje.ILI KUCI ILI NA ULICU>Nekada do Lava se skokne jer radi malo duze.Mada ste u pravu,vecina bi ih opet u 11h otisla. :'( :'( :'(

Van mreže stormy

• Iskusan
  • *
  • Ugled: +14/-9
    • Pogledaj profil
« Odgovor #176 poslato: 16.09.2008. 22:01:48 »
Stvarno bi trebalo produziti do 1h,jer kada se covjek nasega nema gdje.ILI KUCI ILI NA ULICU>Nekada do Lava se skokne jer radi malo duze.Mada ste u pravu,vecina bi ih opet u 11h otisla. :'( :'( :'(

surova realnost..... :( :(

Van mreže Hercegovac77

• Globalni moderator
  • Super član
  • *
  • Ugled: +45/-18
    • Pogledaj profil
« Odgovor #177 poslato: 19.09.2008. 23:59:26 »
Ma mi smo ispod svakog nivoa a ne nocni zivot.
Zali mi se drustvo da sam ih zapostavio i veceras ih zovem a oni se razbjezase kuci u 23:00 ko kakve klinke, ma klinke su zlatne njih je jos pun grad.

Van mreže ZOXL

• Globalni moderator
  • Super član
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #178 poslato: 20.09.2008. 00:04:01 »
to je to ...a ne da trazimo da nam kafići rade do 01h ili nedaj bože dalje...u 10 večeras nije bilo paščeta u gradu

Van mreže Hercegovac77

• Globalni moderator
  • Super član
  • *
  • Ugled: +45/-18
    • Pogledaj profil
« Odgovor #179 poslato: 20.09.2008. 00:13:16 »
Zato odoh sutra vece u Trebinje da izadjem ko covjek i nikoga ne vodim sa sobom.