Juče su vlasnici pojedinih bilećkih lokala išli kod "Brka" da traže duže radno vrijeme. Odobrili su im radnim danima do 23:00 h, a vikendom čak do 23:30 h!
Kafane ljeti treba da rade do 1h,a zimi do 24h(osim kad su praznici,tad isto do 1h)
Ja radim trecu smjenu u kafani i nece san na oci kad ne radim pa da si tito,poremetio bioritam.
Najgora stvar sto se svodi na isto,u vecem gradu izadjes od 24h pa do 3h,a u Bileci od 20:30h pa do 23:30h,tri sata si u kafani i u Bileci i u Beogradu,samo sto ti je u Bileci zdravije.
Poceo se narod kurcit,prvo su izlazili u 22h,pa u 23h,pa u 24h,a sad u 1h-mamu im jebem,em se sekiraj hoce li bit posla,em dodji kuci u svitanje.
I ovo da vam kazem,slusajte dobro-u BG i NS 75% klubova su narodnjacki i najposjeceni,5% su domaci ili strani rok klubovi,a 19% klubovi sa elektronskom mjuzom,1% je ostalih(dzez,latino...)
Necemo o tome gdje ko izlazi od nase raje,al ovo su nevjerovatni podaci!
Popularnija je Seka u Srbije nego Boris Tadic.Al ja se nesto sjecam prijeratnih vremena,i tad je 70% naroda jade radilo kad Brena zapjeva,al svi kao nesto to kriju,narucito djevojke.Izgleda da je nama u krvi taj narodnjacki zvuk.Jeste da su danas tekstovi narodnih pijesama da nevjerujes,al su nevjerovatno slusane.
Zamisli ti kad jedna studentkinja ili student,obrazovani ljudi rodjeni u gradu,kidaju venu uz napravi mi sina pod svjetlima kazina ili necu u jugicu,itd. dokle je taj moral doso...
Ja radim u takvom klubu i volim da cujem prave narodnjake:Tomu,Harisa,pa i Baju malog knindzu(PRIMJETI SAM KAD COVJEK ODE IZ SVOG GRADA VOLI PONEKAD DA CUJE NEKI ZVUK KOJI GA SJECA NA RODNO MJESTO,GUSLE,BAJU ILI NESTO SLICNO)
Pretjero sam malo maistori,al nece san na oci od tog radnog vremena za koje se zalazu pojedinci.
A da se vratim na predhodnu temu-ja sam nesto ubjedjen da bi grad bio prazan poslije dvanaest i kad bi produzili radno vrijeme do 3h,mislim bilo bi onih koji i sada nadju neku zanimaciju do tih sitnih sati...