ja bi svakoga ko gleda spansku seriju u zatvor spremio, pa to je uzas neopjevani da i dan danas neko gleda spansku seriju. ja sam misljenja da takav tip serija mogu da gledaju samo dokone srpske domacice i isfrustrirane osobe.
o tome nije zahvalno govoriti ni diskutovati uopšte...davno sam nešto sebi rekao NIKADA NE OSUĐUJ NEČIJI UKUS, ONO ŠTO RADI, GLEDA i drugo. To nikako nije u redu!!!
Ne gledam španske serije, ali gledam Veliki Brat, logic u tome ne može naći poentu, ali ja i mnogi drugi mogu, a to sigurno ne znači da je on ili da sam ja u pravu.
Treba imati tolerancije za sve. Kuksi, možda neko isto to smatra za seriju LOST koju ti voliš pa isto će to reći, znači nemojmo ići u ukuse jer ne treba ih osuđivati ni pod kojim uslovima! Isfrustrirane osobe? Prije je bila manija za ovim serijama, to bi značilo da je svaki drugi isfrustriran, kako bi ti bilo da neko bližnji ovo pročita a gleda svaku seriju, pa i reprizu***jednostavno sada si "uvrijedio" sigurno 20% bilećana (a da si rekao 2002 bilo bi 80% jer su tad svi gledali). A o zatvoru nemoj...niđe veze.
Isto tako mrzim GRAND SHOW prepucavanja, niko ne gleda a svi gledaju.