Akobogda biće u Trebinju dosta fakulteta, evo već su krenuli, možda i univerzitet za dvije godine...
Daleko od kuće, daleko od Bileće, daleko od srca!
To je čista glupost, u Bileći nema budućnosti ni za koga od nas, treba bježat što dalje.
A što se tiče tih fakulteta u trebinju mislim da stvarno ne treba trošiti riječi koliko oni vrijede...
Žali Bože na šta spanusmo, sad mogu i debili završit fakultet...
Fakultet ne zavisi od debilizma. Da bi završio fakultet postoje dva puta:
1. Da si normalan i spreman da mnogo, mnogo učiš. Od oslanjanja na inteligenciju na fakultetu u 99.9% slučajeva nema selameta.
2. Da imaš mnogo jake finansije.
1. Ja ne kažem da je inteligencija sve, normalno da treba učiti, ali svakako je jako bitna, ne može baš svak završiti fakultet, pa da uči i 24 sata dnevno
2. državni fakulteti nisu skupi, upišeš se na budžet i dobiješ dom, to je sasvim pristupačno
A što se tiče studiranja smiješno je poredit BG i sa NS, a kamoli sa Kragujevcom i Kosovskom Mitrovicom, pa tamo idu samo oni koji nisu ni za šta drugo, bez uvrede...
Ovi državni fakulteti u Trebinju (menadžment...) su ipak nešto, ali ovaj privatni (ekonomsko-pravni) je čini mi se čista nula.
Vladix, znaš koliko će trebati vremena da prođe da se u Bileći izgradi bolja budućnosti? Ako je uopšte i bude?!
Ja smatram da griješiš, ti si veliki kapacitet, ali ostaneš li u Bileći, malo ćeš koristi od toga imati...