BILEĆAinfo forum, sep 2007. - jul 2014.
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
ovoj temi nije mjesto ovde al ok....PROTIV naravno..to je protiv prirode ..vjere itd...sem ako su u pitanju situacije tipa nasilja....tad mislim da je opravdan taj cin..
Nemam nista protiv abortusa ako je to ne planirana i slucajna trudnoca u nekim ranim godinama.Ja bih se definitivno odlucila za to(ne daj Boze da moram al' da se desi )Sta cete vi sa 19/20 godina sa djetetom???Da vam ga mama i tata odgajaju,a vi da se pravite da nista nije bilo,a???
Citat: mikica 23.12.2007. 21:04:41Nemam nista protiv abortusa ako je to ne planirana i slucajna trudnoca u nekim ranim godinama.Ja bih se definitivno odlucila za to(ne daj Boze da moram al' da se desi )Sta cete vi sa 19/20 godina sa djetetom???Da vam ga mama i tata odgajaju,a vi da se pravite da nista nije bilo,a???Bolje i da ga mama i tata odgajaju, nego ga ubiti i praviti se da nista nije bilo.
Citat: vladix_admin 25.10.2007. 22:45:56tata je ulozio nekoliko minuta, a mama 9 mjeseciTa ti je dobra...Ne podrzavam abortus ni u kom slucaju,bez obzira na okolnosti...To je zlocin,a zlocin nema opravdanja...
tata je ulozio nekoliko minuta, a mama 9 mjeseci
Sesili...Sto si izmjenila svoj post...Bas si ono fino sve bila napisala!