Mi loske, nece se Bileca urbanizovati ni procvjetati sa elektronskom muzikom. To je samo jedan od pratecih segmenata razvoja. I na kraju, to sto Ti propagiras kao elektronsku muziku je zapravo jedna moderna, komercijalna verzija elektronske muzike. Ona jeste muzika ovog vremena, ali nije garant da ce svi oni koji je slusaju odjednom postati progresivni i moderni u pravom smislu te rijeci. Imas gomilu omladinaca koji na festivalu "EXIT" u novom sadu skacu sa cvikama na glavi i pistaljkama u ustima na kojekavim tabletama da bi posle mjesec dana u identicnom fazonu skakali na festivalu u GUCI??!!??!?? E pa zamisli Ti sad koliko je to paradoks?.
NEmam ja nista ni protiv Egzita ni protiv Guce, samo imam protiv pomodarstva i protiv nekritickog srljanja u svaku novotariju samo sa ciljem da se bude cool. Mada, i to je izbor!
Inace elektronska muzika je stara preko 40 godina, moze biti veoma ozbiljna, i u nastanku je imala malo sta zajednicko sa ovim gore nabrojanim pravcima. Jedina zajednicka karakteristika je ta sto se stvara na neakusticnim instrumentima.