Napisano je preko 40 000 postova i registrovano 3 000 članova!
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Explorer ti sigurno znas zasto "gazda Radovanovic" nosi ovaj nadimak?
A mislim i da ima dečko što ga zovu Program.
Citat: peca 19.04.2008. 19:09:13A mislim i da ima dečko što ga zovu Program.Koji je to decko?
Citat: Coa 19.04.2008. 19:55:06Citat: peca 19.04.2008. 19:09:13A mislim i da ima dečko što ga zovu Program.Koji je to decko? Nadam se da se salis Coa??? Valjda si cuo za Krsta programa? (nadimak je dobio zato sto je uvjek pun nekih prica, pravi program)
Citat: zid 25.01.2008. 20:29:53Mene fascinira nonsalantni nacin kako se prenese nadimak sa Oca na sina. Bez ikakvog razloga i objasnjenja, samo nastave Sina zvati po nadimku oca. Sacir, Kljakovac i mnogi drugi. Odlican naziv temeBILECA NE PRASTA.U pravu si da je ovdje cest slucaj da se nadimak prenese s oca na sina.Jos sta je karakteristicno za ovo podrucje je da vecina prezimena ima svoj nadimak,npr.Babic-macak,Bosnjak-pejzo,... e bas Bileca ne zna da oprosti Takodje se ime muza prenese na zenu,pa tako ako je neka udata za Jovana-Jovanovica,Misa-Misovica,itd.
Mene fascinira nonsalantni nacin kako se prenese nadimak sa Oca na sina. Bez ikakvog razloga i objasnjenja, samo nastave Sina zvati po nadimku oca. Sacir, Kljakovac i mnogi drugi. Odlican naziv temeBILECA NE PRASTA.U pravu si da je ovdje cest slucaj da se nadimak prenese s oca na sina.Jos sta je karakteristicno za ovo podrucje je da vecina prezimena ima svoj nadimak,npr.Babic-macak,Bosnjak-pejzo,... e bas Bileca ne zna da oprosti Takodje se ime muza prenese na zenu,pa tako ako je neka udata za Jovana-Jovanovica,Misa-Misovica,itd.