Društvo > Kutak za nju i njega
пластик фантастик
S.A.F.:
Plastična hirurgija je OK ako će nekome pomoći da se riješi kompleksa izazvanih nekim manjim ili većim fizičkim nesavršenostima ili ako hoćete nedostatcima. Nažalost često se desi da doktori srede fiziku ali psiha ostane u haosu. Zato je na zapadu nemoguće ići na plastičnu operaciju bez prethodnog razgovora sa psihijatrom. A što se tiče tih emisija tipa Ekstremni preobražaj ili Pod nož to je zaista nešto što je smišljeno da zadovolji masu željnu gledanja tuđe muke i to ne bih komentarisao.
mi_loske:
Кажу да је химено-пластика велики хит на сјеверу Црне Горе! А што се патријахалности тиче ни ми херцеговци нисмо ништа либералнији. Што вели шмизла људи оће искусну а невину, то је изгледа добитна комбинација за успјешан брак! :D А људи што се тиче операција носева или ушију не да одобравам него подржавам!
Ево фотке једног нашег политичара који очито нема проблема са габаритима! ;D ....за орла не знам...
darre:
Pogledajte par epizoda serije REZI ME i sve ce vam biti jasno.
Podrzavam ako ljudi imaju neke anomalije, klempave usi,kriv nos itd., to je normalno...
Ne mogu da shvatim neke djevojke koje su tek srednja skola, a imaju komplekse zbog toga sto su im male grudi i nemaju "napucene" usne, ni roditelje koji,da im mezimce nebi bilo depresivno,za 18-te rodjendane poklanjaju silikone.Kod nas nije izrazeno al u vecim centrima Bg,Ns jeste.
masa:
Ja sam za estetsku operaciju ako odredjeni dio tijela predstavlja smetnju doticnoj osobi.
Znam jednu curu koja je uvijek imala kompleks od velikih i klempavih usiju i nije traku s glave skidala,zapravo vise je licila na hobita nego na curu kad sveze kosu...
Posto se zaposlila na Herceg televiziji odlucila je da ih operise i sad su joj maksimalno slijepljene uz glavu,izgleda da su doktori malo pretjerali pa opet djeluje malo neprirodno,ali je sad daleko bolje,a cura je svakako zadovoljnija svojim izgledom!
Dakle,zasto da ne?!
road king:
Sto da ne ako npr. covjek ima neku deformaciju sto mu smeta i ako ima novca ,sto se podrazumijeva, normalno da ce ici na plasticnu operaciju.
Evo ja bi mom prijatelju Velikom Strumfu toplo preporucio jednu takvu operaciju.. :D :D :D :D :D :D :D
p.s. sala
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju