Napisano je preko 40 000 postova i registrovano 3 000 članova!
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Citat: vladix_vlado 21.04.2008. 20:07:04Ne mogu da mislim ništa loše, znam mnogo ljudi lično koji su registrovani na forumu i imaju 0 (ustvari nije problem samo u 0 već i u onim članovima koji su tu od početka a koji imaju 5, 6 poruka, ni to nije dobro), oni ne znaju u pravom smislu riječi šta je zapravo forum, jer dok ne iskažeš svoje mišljenje nema foruma, malo je bezbeze tuđe gledati...a možda smatraju da su na forumu jedni te isti ljudi, pa neće da se upliću (kažem, možda). Možda su i žene sa bilećanke,pa da imaju šta da tračaju!!!kažeš možda su jedni te isti ljudi,e moj direktore,pa 90% gradske raje ti je na forumu,ma stvarno ako ih ne isključiš sve i ne smislimo neka pravila za ulazak na forum,ti što ćure će ti doći glave!!!, počev od profa,i onih kobasica što te zasreću i pitaju,ko je šta o kome pisao,mene bole brige i svejedno mi je,ja što mislim to i napišem,bilo gdje i kada,ali špijuna mi je pun k...c,Zato u pamet se...
Ne mogu da mislim ništa loše, znam mnogo ljudi lično koji su registrovani na forumu i imaju 0 (ustvari nije problem samo u 0 već i u onim članovima koji su tu od početka a koji imaju 5, 6 poruka, ni to nije dobro), oni ne znaju u pravom smislu riječi šta je zapravo forum, jer dok ne iskažeš svoje mišljenje nema foruma, malo je bezbeze tuđe gledati...a možda smatraju da su na forumu jedni te isti ljudi, pa neće da se upliću (kažem, možda).
volio bih da se direktor sajta oglasi sa zvanicnim stavom,ali brate sto je previse,previse,kao nesto jurimo rekord neki,ma sve je nebitno osim dobrog druzenja,stoga ja predelazem da se posijeku!!!
Sta cemo sa ovim nulama?
Ma ništa, neka ih. Ako njih lično nije sramota zbog toga što su voajeri, ne bi ni mi ostali trebalo da obraćamo pažnju na njih.
A da nema nas koji pisemo, nebi imali sta gledati i citati po forumu.