Autor Tema: Da li ce Kosovo ikad biti nezavisno?  (Pročitano 29427 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže sremci

• Extra član
  • *
  • Ugled: +23/-10
  • Pol: Muškarac
    • Pogledaj profil
Odg: Da li ce Kosovo ikad biti nezavisno?
« Odgovor #15 poslato: 15.03.2008. 19:21:07 »
Htjeli mi to ili ne ono je nezavisno(ustvari nije jos a javna je tajna da ce biti 100%)nazalost,postavlja se samo pitanje hoce li Srbija iskoristiti priliku i pogodnosti da sto prije udje u EU-sto joj je vec nudjeno ili ce dopustiti da je citav zivot vode sabani poput Milosevica,Seselja itd....
Neprijateljima treba neprekidno oprastati,jer je upravo to ono sto ih najvise ljuti!

Van mreže prinudna uprava

• Start moderator
  • Super član
  • *
  • Ugled: +63/-70
    • Pogledaj profil
« Odgovor #16 poslato: 15.03.2008. 19:35:04 »
Htjeli mi to ili ne ono je nezavisno(ustvari nije jos a javna je tajna da ce biti 100%)nazalost,postavlja se samo pitanje hoce li Srbija iskoristiti priliku i pogodnosti da sto prije udje u EU-sto joj je vec nudjeno ili ce dopustiti da je citav zivot vode sabani poput Milosevica,Seselja itd....
da,da,sto prije u EU,mene npr. jedino ovi iz EU nisu jebali u DUPE(da se izvinim,ali nemam drugu adekvatnu riječ),jesu nas uvukli u rat,jesu nas posle bombardovali,jesu li nam uveli sankcije,nije tako davno bilo sremac kada smo i ja i ti jeli sve u prahu, NIJE TAKO DAVNO BILO...............
a vi ono, snašli ste se u ovoj tranziciji,pa sad da idem u EU,da nam odcijepe vojvodinu,pa sandzak.....,pa možda stignu da nas pojebu i u dupe,pošto tako lijepe stvari dolaze baš iz tih naprednih krajeva!!!!
SMIRITE SE BRANKOVIĆI!!!!!!!!!
Ne bojim se tudjinskog nakota,no se bojim od zla domaćega!!!

Van mreže zid

• Extra član
  • *
  • Ugled: +51/-46
    • Pogledaj profil
« Odgovor #17 poslato: 15.03.2008. 23:17:42 »
da,da,sto prije u EU,mene npr. jedino ovi iz EU nisu jebali u DUPE(da se izvinim,ali nemam drugu adekvatnu riječ),jesu nas uvukli u rat,jesu nas posle bombardovali,jesu li nam uveli sankcije,nije tako davno bilo sremac kada smo i ja i ti jeli sve u prahu, NIJE TAKO DAVNO BILO...............
Pa nije tako davno bilo u pravu si! Samo sto ja mislim da smo mi najvise sami sebi bili krivi. I bojim se da bi mogli opet sami sebi a protiv citavog svijeta jos vise stete napravit.
UZgred Brankovici su samo u narodnim pjesmama bili izdajnici u Stvarnoj istoriji oni jedini nisu nikad surovali sa Turcima i do zadnjeg zivog potomka su ratovali s njima a ostala ekipa primila vazalstvo.

Van mreže S.A.F.

• Globalni moderator
  • Extra član
  • *
  • Ugled: +27/-34
    • Pogledaj profil
« Odgovor #18 poslato: 16.03.2008. 02:13:21 »
Moram da podrzim brata Makaaya.
Sta se sad svi tripuju na EU!? Kao nesto, tamo ce da nas docekaju rasirenih ruku. Meni je samo zao sto vecina ljudi nema pojma sta je zapravo EU. Culi su da je to dobro i ajmo sad svi u EU. Posto sam ja vidio obje strane medalje zvane EU smatram se pozvanim da kazem da je to, sto bi rekao nas velikan Jovan Sterija Popovic, laza i paralaza. Nije sve rodjaci u tom je*enom politickom statusu, sta ce vam ukidanje viza, ako ne budete imali para da putujete, ili mozda mislite da ce sve biti dzaba, ili mislite cim englezi cuju da ste iz Srbije koja je u EU odma ce svi da vam titraju m*da i da vas nosaju poslije rucka da podrignete.
Alo ljudi pocvucite rucnu i umijte se hladnom vodom.
Otidjite u Rumuniju pa njih pitajte koliko im je bolje od toga sto su usli u EU, ja sam bio i vidio (bio sam i na Kipru i vidio i bolju stranu EU, da ne mislite da bajem bezveze). Jel znate vi da recimo Norveska i Svajcarska nisu clanice EU!? Jel znate da je ta Norveska treca najbogatija zemlja na svijetu. Jel znate da je ta Norveska sest puta zaredom (2001-2007) proglasavana za najbolju zemlju za zivot na svijetu.
Dajte ljudi da se okrenemo sami sebi i stvorimo zemlju sposobnu za normalan zivot. Je*ali nas i Ameri i evropljani i Rusi, ako se sami ne opametimo i ne pocnemo da vodimo racuna sami o sebi nece nam niko sa strane pomoci a pogotovo ne ta famozna EU. Akobogda jednog dana kad budemo zivili u normalnoj i razvijenoj drzavi onda ce nas EU moliti da udjemo, a ako budemo pametni reci cemo im: Ne znam ti nista prije Andje, a Andja je za ovcama.
Zapamtite ako u EU udjemo kao misevi, zauvjek cemo ostati misevi.

Jos da dodam:
Zla godina orla nacerala,
Da zimuje medju kokoskama.
P.P. II Njegos 

Van mreže sremci

• Extra član
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #19 poslato: 16.03.2008. 16:35:48 »
a vi ono, snašli ste se u ovoj tranziciji,pa sad da idem u EU,da nam odcijepe vojvodinu,pa sandzak.....,pa možda stignu da nas pojebu i u dupe,pošto tako lijepe stvari dolaze baš iz tih naprednih krajeva!!!!
POZVAO BIH VAS KOJI ZAGOVARATE RAT I SRBOVANJE DA PRVI IDETE NA KOSOVO ILI ZARATITE SA CIJELIM SVIJETOM-OBILICI,A NAS KOJI SMO VEC PROSLI RATNE STRAHOTE(IZBJEGLISTVO ITD...)PUSTITE DA IDEMO U EU,KAD SE VEC VAMA TAMO NIJE SVIDJELO JER STE KOLIKO SE SIJECAM SA VELIKAM ZADOVOLJSTVOM OTISLI NA PRIVREMENI RAD U ISTU I VRATILI SE SA JAKO LIJEPIM ISKUSTVOM I USPOMENAMA.JA MISLIM DA NAM JE EU JEDINO RIJESENJE DA VISE NIKAD NE JEDEMO ''HRANU U PRAHU''I DA TO TREBA ISKORISTITI.MISLIM DA BI TREBALO PRESTATI GLUMITI SEOSKE HEROJE I LOKALNE PATRIOTE JER SE U ZADNJRM RATU VRLO DOBRO VIDJELO KO JE HEROJ A KO NIJE...KAKO SE SAMO NE PITATE GDJE SU,STA RADE,STA JEDU,OD CEGA ZIVE,KAKO SE UOPSTE SKOLUJU ITD. DJECA POGINULIH BORACA A PRICATE MI O NEKOM PATRIOTIZMU...STA IM JE TO DRZAVA DALA...DALA JE I DAJE ONIMA KOJI VEC IMAJU I KOJI SU SVE OVO I ZAKUVALI!
STA TI PREDLAZES DA NAS OGRADE ZICOM...DA NIKUD NEMOZEMO I DA CITAV ZIVOT ZIVIMO KAO IMITACIJU A NE ORIGINAL...ZNA SE KO SE NAJBOLJE SNASAO U TRANZICIJI ISTI ONI KOJI SU DOK SU DRUGI GINULI PUNILI DZEPOVE I SAD GLUME NEKE PATRIOTE...MOZDA POJEDINCIMA OPET ODGOVARA RAT,DA ONI UZIMAJU KES DOK RAJA GINE...
I JA SAM VISE NEGO SVI VI ZA TO DA KOSOVO OSTANE SRPSKO,AL TO JE VECA SILA I TREBA VIDJETI KAKO NAJBEZBOLNIJE IZACI IZ TAKVE SITUACIJE!RAZMISLITE MALO O SVEMU MOJI OBILICI!Nije nas u rat uvela EU vec tada aktuelni politicari i ljudi poput pojedinaca koji su huskali narod i pozivali se na istoriju,jebala nas ona!mogli smo i mi kao recimo ceska I slovacka AL NISU NAM DALI slobo,franjo I alija KOJE SMO BEZREZERVNO KAO BRAVI PODRZAVALI,MOJ BAVARAC!
« Poslednja izmena: 16.03.2008. 18:22:13 sremci »
Neprijateljima treba neprekidno oprastati,jer je upravo to ono sto ih najvise ljuti!

Van mreže sremci

• Extra član
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #20 poslato: 16.03.2008. 18:00:47 »
Sta se sad svi tripuju na EU!? Kao nesto, tamo ce da nas docekaju rasirenih ruku. Meni je samo zao sto vecina ljudi nema pojma sta je zapravo EU. Culi su da je to dobro i ajmo sad svi u EU. Posto sam ja vidio obje strane medalje zvane EU smatram se pozvanim da kazem da je to, sto bi rekao nas velikan Jovan Sterija Popovic, laza i paralaza. Nije sve rodjaci u tom je*enom politickom statusu, sta ce vam ukidanje viza, ako ne budete imali para da putujete, ili mozda mislite da ce sve biti dzaba, ili mislite cim englezi cuju da ste iz Srbije koja je u EU odma ce svi da vam titraju m*da i da vas nosaju poslije rucka da podrignete.
Otidjite u Rumuniju pa njih pitajte koliko im je bolje od toga sto su usli u EU, ja sam bio i vidio (bio sam i na Kipru i vidio i bolju stranu EU, da ne mislite da bajem bezveze). Jel znate vi da recimo Norveska i Svajcarska nisu clanice EU!? Jel znate da je ta Norveska treca najbogatija zemlja na svijetu. Jel znate da je ta Norveska sest puta zaredom (2001-2007) proglasavana za najbolju zemlju za zivot na svijetu.
Dajte ljudi da se okrenemo sami sebi i stvorimo zemlju sposobnu za normalan zivot. Je*ali nas i Ameri i evropljani i Rusi, ako se sami ne opametimo i ne pocnemo da vodimo racuna sami o sebi nece nam niko sa strane pomoci a pogotovo ne ta famozna EU. Akobogda jednog dana kad budemo zivili u normalnoj i razvijenoj drzavi onda ce nas EU moliti da udjemo, a ako budemo pametni reci cemo im: Ne znam ti nista prije Andje, a Andja je za ovcama.

Jos da dodam:
P.P. II Njegos 
Moj FERGUSONE..mislim da se treba okrenuti oko sebe i primjetiti da postoje ljudi koji nemaju para da putuju Evropom,da se skoluju,da idu na ekskurzije,more planinu,sa drustvom u diskoteku,sa djevojkom na kafu,ma nemaju ljeba da jedu...e to treba primjetiti pa se upustati u ovako teske razgovore.Da ti nedaj boze nemas para onda bi shvatio da bi recimo ljudima u Bileci tooooliko znacilo da neko kupi recimo bilecanku pa da oni veseljaci rade za jedno 400km niko sretni od njih nebi bio.da ne pricamo o tome kad bi mogli jednom godisnje da ODU NA 3-4 mjeseca recimo u Irsku na sezonski rad pa priuste svojoj djeci ili sebi sve to sto ti imas...pa njihovoj sreci nebi bilo kraja.Pa zamisli da recimo postoje samo zakoni kao u EU..pa da se ona veselica(zena poginulog borca)ne mora da plasi da ako poslodavcu ne da vaginu ili mu ne popusi poslije posla nece dobiti otkaz vec ce ga tuziti za seksualno uznemiravanje i dobiti veliku ostetu(ona nece de se jebe sa njim jer je ruzan,pokvaren i seljak je)zamisli kako bi onda izgledala nasa drzava...ilikad bi recimo svi mogli da dobiju opstinski kredit,a ne samo oni koji vec imaju i koji placaju da ga dobiju...pa zamisli kad bi i oni najobicni ljudi mogli sebi da priuste stvari kakve su recimo racunar,bicikl ,sweet years majicu ili daj boze nekog polovnog yuga...da i oni najnizi na ljetvici mogu da odu na more sedam dana(nace i oni nedje krevet po 6eura pa ce ostati 7 umjesto 5 dana)pa mozes li da zamislis kako bi i BOSNA i SRBIJA izgledale ljepse i kako bi bile pune nasmijanih i srecnih ljudi a ne onako snuzdenih i namrstenih-tipa ekser iz roda,mislim da njegov izgled govori sve...kad bi ti ljudi mogli da priuste samo 50% onoga sto recimo ti imas,nisi ni svestan koliko bi srecni bili.E sad kako ti mislis da mi napravimo Norvesku ili Svajcarsku...onako kako smo prodali kovnicu ovom prevarantu iz Slovenije ili Rudnik u Boru preduzecu koje neme ni dinara na racunu,al castili su Dinkica milionce...pa jel tebi jasno kakav smo mi narod?Pa valjda znas da zivimo u Srbiji u kojoj je LEGIJA knjizevnik,CECA moralista,pokojni DJINDJIC izdajica a Djura Mutavi patriota...znam ja da bi mnogi da se napune kesa dok ne dodju zakoni gdje ce se morati placati porezi i biti kakv takav red,al nismo ni mi obicni ljudi vise budale,evo im kurac!Ja mislim da bi EU bila najbolje rijesenje,jer da bi se uslo u EU moraju se dnijeti odgovarajuci zakoni,a kad se donesu ti zakoni koji stite recimo kapital ljudi koji zele da uloze u Srbiju onda ce sve biti o.k. jer postoje ljudi koji bi odma ulozili kes i tako donijeli bolji zivot i nova radna mijesta i u Bosni i u Srbiji!Mi srbi nikad sami necemo donijeti takve zakone dok nas neko ne uslovi ili natjera(a oni svi mogu da se donesu u roku od mijesec dana)jer pojedincima koji su na vlasti odgovara da neme zakona i EU jer oni jedino bez njih mogu da kradu i rade jade kao i uvjek.Njih boli kurac sto se izgubila srednja klasa i sto 70% gradjana nema normalan posao i redovnu mijesecnu platu,bitno je da oni imaju djeci da kupuju kola i ljubavnicama stanove a narod nek gladuje.ako se slucajno i zarati oni ce biti u dalekoj pozadini a njihova djeca ce studirati u recimo BRISELU,a ja cu kao i vecina crnja u Bujanovac na prvu borbenu,e evo vam malo kurac za TO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja bih najsretni bio bio kakav posao od 7h pa do 16 ili ako treba i prekovremeno do 19h(jer se u EU placa prekovremeni rad a ne kao kod nasih privatnika) i subotu bi im gratis odradio,redovnu-prosjecnu platu,ne mjesec,samo 10 dana godisnjeg odmora,kredit kad bi mogao uzeti  radio bi i nedelju gratis,e to kad bi bilo radio bi ko konj ako treba i ja i 70% gradjana bivse yuge!!!!!!!tebi to ne treba jer hvala bogu solidno zivis,ali bi shvatio zasto narod zeli u EU i pun mu je vise kurac i srbovanja i ustasluka i laznih patriota i pokvarenih i neoporezovanih privatnika i svega moj SER!A ja znam da bi i ti volio da bude bolje svima i da vidis drugare oko sebe nasmijane i zadovoljne!Narodu u Rumuniji je mnogo bolje nego kad si ti bio tamo!prosjecna plata im je sa 250 skocila na 700eura,strana ulaganja su povecana za 35 puta,izgradili su puteve dobili nova radna mjesta povecali izvoz,sa licnom kartom obilaze skoro cijelu evropu,uzimaju kredite koji su relativno povoljni i kupuju stanove(kvadrat stana jeftini nego u BG,NS i NISU),namjestaj,kola itd. od recimo zenine plate vracaju kredit i placaju troskove za isti  a od muzeve solidno zive-nisata im ne fali.Ne kazem ja da je to raj al mi smo ljudi u velikom kurcu.

P.S. Samo da ti kazem da je Njegos bijo Evropski orjentisan,al jbg. tad nije bilo kondoma!!!!!!!
« Poslednja izmena: 16.03.2008. 19:19:27 sremci »

Van mreže misterX

• Extra član
  • *
  • Ugled: +4/-2
    • Pogledaj profil
« Odgovor #21 poslato: 16.03.2008. 18:13:56 »

Jos da dodam:
P.P. II Njegos 

U POTPUNOSTI SE SLAŽEM S TOBOM !!!

Van mreže S.A.F.

• Globalni moderator
  • Extra član
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #22 poslato: 16.03.2008. 19:04:41 »

Jos da dodam:
P.P. II Njegos 
Moj FERGUSONE..mislim da se treba okrenuti oko sebe i primjetiti da postoje ljudi koji nemaju para da putuju Evropom,da se skoluju,da idu na ekskurzije,more planinu,sa drustvom u diskoteku,sa djevojkom na kafu,ma nemaju ljeba da jedu...e to treba primjetiti pa se upustati u ovako teske razgovore.Da ti nedaj boze nemas para onda bi shvatio da bi recimo ljudima u Bileci tooooliko znacilo da neko kupi recimo bilecanku pa da oni veseljaci rade za jedno 400km niko sretni od njih nebi bio.da ne pricamo o tome kad bi mogli jednom godisnje da ODU NA 3-4 mjeseca recimo u Irsku na sezonski rad pa priuste svojoj djeci ili sebi sve to sto ti imas...pa njihovoj sreci nebi bilo kraja.Pa zamisli da recimo postoje samo zakoni kao u EU..pa da se ona veselica(zena poginulog borca)ne mora da plasi da ako poslodavcu ne da vaginu ili mu ne popusi poslije posla nece dobiti otkaz vec ce ga tuziti za seksualno uznemiravanje i dobiti veliku ostetu(ona nece de se jebe sa njim jer je ruzan,pokvaren i seljak je)zamisli kako bi onda izgledala nasa drzava...ilikad bi recimo svi mogli da dobiju opstinski kredit,a ne samo oni koji vec imaju i koji placaju da ga dobiju...pa zamisli kad bi i oni najobicni ljudi mogli sebi da priuste stvari kakve su recimo racunar,bicikl ,sweet years majicu ili daj boze nekog polovnog yuga...da i oni najnizi na ljetvici mogu da odu na more sedam dana(nace i oni nedje krevet po 6eura pa ce ostati 7 umjesto 5 dana)pa mozes li da zamislis kako bi i BOSNA i SRBIJA izgledale ljepse i kako bi bile pune nasmijanih i srecnih ljudi a ne onako snuzdenih i namrstenih-tipa ekser iz roda,mislim da njegov izgled govori sve...kad bi ti ljudi mogli da priuste samo 50% onoga sto recimo ti imas,nisi ni svestan koliko bi srecni bili.E sad kako ti mislis da mi napravimo Norvesku ili Svajcarsku...onako kako smo prodali kovnicu ovom prevarantu iz Slovenije ili Rudnik u Boru preduzecu koje neme ni dinara na racunu,al castili su Dinkica milionce...pa jel tebi jasno kakav smo mi narod?U nasoj Srbiji LEGIJA je knjizevnik,CECA moralista a pokojni DJINDJIC izdajica...znam ja da bi mnogi da se napune kesa dok ne dodju zakoni gdje ce se morati placati porezi i biti kakv takav red,al nismo ni mi obicni ljudi vise budale,evo im kurac!Ja mislim da bi EU bila najbolje rijesenje,jer da bi se uslo u EU moraju se dnijeti odgovarajuci zakoni,a kad se donesu ti zakoni koji stite recimo kapital ljudi koji zele da uloze u Srbiju onda ce sve biti o.k. jer postoje ljudi koji bi odma ulozili kes i tako donijeli bolji zivot i nova radna mijesta i u Bosni i u Srbiji!Mi srbi nikad sami necemo donijeti takve zakone dok nas neko ne uslovi ili natjera(a oni svi mogu da se donesu u roku od mijesec dana)jer pojedincima koji su na vlasti odgovara da neme zakona i EU jer oni jedino bez njih mogu da kradu i rade jade kao i uvjek.Njih boli kurac sto se izgubila srednja klasa i sto 70% gradjana nema normalan posao i redovnu mijesecnu platu,bitno je da oni imaju djeci da kupuju kola i ljubavnicama stanove a narod nek gladuje.ako se slucajno i zarati oni ce biti u dalekoj pozadini a njihova djeca ce studirati u recimo BRISELU,a ja cu kao i vecina crnja u Bujanovac na prvu borbenu,e evo vam malo kurac za TO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja bih najsretni bio bio kakav posao od 7h pa do 16 ili ako treba i prekovremeno do 19h(jer se u EU placa prekovremeni rad a ne kao kod nasih privatnika) i subotu bi im gratis odradio,redovnu-prosjecnu platu,ne mjesec,samo 10 dana godisnjeg odmora,kredit kad bi mogao uzeti  radio bi i nedelju gratis,e to kad bi bilo radio bi ko konj ako treba i ja i 70% gradjana bivse yuge!!!!!!!tebi to ne treba jer hvala bogu solidno zivis,ali bi shvatio zasto narod zeli u EU i pun mu je vise kurac i srbovanja i ustasluka i laznih patriota i pokvarenih i neoporezovanih privatnika i svega moj SER!A ja znam da bi i ti volio da bude bolje svima i da vidis drugare oko sebe nasmijane i zadovoljne!

P.S. Samo da ti kazem da je Njegos bijo Evropski orjentisan,al jbg. tad nije bilo kondoma!!!!!!!

O moj sremac, Bog te u sumu okreno. Mislim da se svi slazemo kako treba da izgleda drzava u kojoj zivimo, samo izgleda da se ne slazemo kako da dodjemo do toga. Ja tebi pokusavam da objasnim da nece niko ni meni ni tebi nista da da onako sto nas voli. Covjece osvjesti se pa pogledaj ko su ti vatreni zagovornici EU. Upravo takvi kakve pominjes, ljudi koji nemaju ni dana radnog staza a imaju milione. Opet nas guraju u jednoumlje, opet hoce da nas podjele ko 1941, samo sad nas dijele na evropljane i antievropljane.  Meni je stvarno zao ako ti mislis da ulazak u evropu zavisi od toga ko je na vlasti. Zapamti da cemo mi u evropu tek kad budemo normalno zivili, a ne sad kad djecu na zapadu plase s nama. Vidim ja i ciji si ti predizborni materijal cito, a ne znas da od stranaka nema selameta. Mene boli ku*ac za stranke, ja ne bi o tebi promjenio misljenje pa ni da glasas za SDA.
I jos da ti kazem sremac moj dobri ucicemo mi u EU, ne boj se ti zbog toga. Ako ne budemo htjeli da udjemo, ucerace nas na silu. Samo da znas da oni koji nas je*u danas, je*ace nas i kad budemo u EU. EU druze moj pociva na kapitalu, boli njih jeli neko ratni ili mirnodopski profiter. A sto se tice rada, druze, plata bi ti stvarno bila bolja, samo ti je kutija cigara 5 eura, a kirija, a ovo a ono..... uostalom pitaj makaaya koliko je on usteko u svabiji za sest mjeseci. Sta mislis sto Rumuni dolaze u Srbiju da fizikalisu ako tamo u EU sve cvjeta. Zato sto su im Englezi i ove jace zemlje zabranili radne dozvole, ko tebi garantuje da nece i nama da ga zavuku.

• Start moderator
  • Super član
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #23 poslato: 16.03.2008. 19:15:27 »
stvarno,nemam živaca da čitam ove duge poslove,moj stav u gore navedenom postu je jasan!!!

p.s. Vojno sposoban!!!
« Poslednja izmena: 16.03.2008. 19:22:30 makaay »

Van mreže sremci

• Extra član
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #24 poslato: 16.03.2008. 19:24:28 »

Postujem tvoj kao i svaciji stav!!!!Ako ti bude trebala moralna podrska kad podjes na Kosovo zovi gazdu R.-ON JE VELIKI SRBIN I PATRIOTA i zagovornik rata a ima 0 dana ratista.

• Start moderator
  • Super član
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #25 poslato: 16.03.2008. 19:32:28 »

Postujem tvoj kao i svaciji stav!!!!Ako ti bude trebala moralna podrska kad podjes na Kosovo zovi gazdu R.-ON JE VELIKI SRBIN I PATRIOTA i zagovornik rata a ima 0 dana ratista.
Organizacija rada je važna koliko i sam rad!!! ;D :D :P
ja koliko sam tebe shvatio tvoj stav je,našim političarima bilo dosadno i ono hajde da zakuvamo!!! :o
A za svu temu,zakazati će mo besjedu ili ti druženje,pa ću rado da polemišem sa tobom!!!

Van mreže sremci

• Extra član
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #26 poslato: 16.03.2008. 20:01:27 »
moj dobri i posteni Fergusone,nisam ja citao nicije predizborne reklamne kurce,vec imam 29 g i imam svoj stav a i primjecujem da narod lose zivi!
Nisam clan ni jedne stranke niti bilo kog politicara vidim kao nekog ko bi mogao da uradi nesto pametno za narod,ja samo hocu da ti kazem da bi uslovi koji su potrebni da se udje u EU natjerali lopove(politicare) da se donesu zakoni koji bi zastitili obicnu raju,da bi jedino tako ulozili koji dinar u puteve umjesto da sebi kupuju jahte od narodnih para.Ja sam samo zagovornik boljeg zivota za obicnu raju,a znam da sve ima svoju cijenu.ako nisam imao uslova kao ti da zavrsim faultet (zbog tog jebenog rata i lopova )bar imam bogato zivotno iskustvo i primjetim da se u recimo u BILECI sto godina dobija posao rodbinskim i prijateljskim vezama,stranke nisu bitne,posao u opstini se prenosi sa oca na sina,ako ti neko iz porodice nije radio u opstini ne mozes ni ti a tako je i na svim boljim mjestima,sad kad bi se donijelo jedno 1000 novih zakona to nebi moglo tako.NE zanima me ko i zasto zagovara EU ja bih samo stan dok nisam umro(sto bi reko edo majka)
Evo prolazio sam nedavno kroz Bugarsku i primjetio nove autoputeve,kazu ljudi ne zivimo kao Englezi al hocemo za 15 godina jer je napredak primjetan.Moj SER Rumuni izvoze daciu u 15 zemalja a skoda ojadu zabavila evropu i svet,a nas jugas se prodaje jos samo u surdulici..al otom-potom vidjecemo,valjda cemo i mi bolje zivjeti nekad pa cemo vidjeti ko je u pravu.pozz S.A.F. i da osvojis najjace evropsko takmicenje koje niko od STEAUE i postene ZVEZDE jos nije osvojijo van EU!
« Poslednja izmena: 16.03.2008. 20:04:21 sremci »

Van mreže sremci

• Extra član
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #27 poslato: 16.03.2008. 20:11:40 »

Organizacija rada je važna koliko i sam rad!!! ;D :D :P
ja koliko sam tebe shvatio tvoj stav je,našim političarima bilo dosadno i ono hajde da zakuvamo!!! :o
A za svu temu,zakazati će mo besjedu ili ti druženje,pa ću rado da polemišem sa tobom!!!
Pametan si momak pa si i obavjesten da su ratovi pocinjali cak i zbog zena,a o drugim razlozima da i ne pricamo..
Samo da me neko nebi pogresno shvatio ja sam za KOSOVO u SRBIJI,jer KOSOVO JE SRCE SRBIJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kuku onima kojih nema i onima koji su nekog izgubili u ratu,bilo ne ponovilo se!

Van mreže S.A.F.

• Globalni moderator
  • Extra član
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #28 poslato: 17.03.2008. 04:16:38 »

Nesto mi se cini da je gore pomenuti bio na ratistu, a ako se ne varam bio je i ranjen i hodao neko vrijeme na stakama. Uostalom covjek nije zasluzio da sad bajemo na njega, uostalom prvi je vidio sta je politika i okrenuo se staroj dobroj bileckoj ploci.

Van mreže sremci

• Extra član
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #29 poslato: 17.03.2008. 14:12:56 »

Jos da dodam:
P.P. II Njegos 

U POTPUNOSTI SE SLAŽEM S TOBOM !!!
sa cim se ti slazes moj omladinac??imas osamnest godina a okrenuo si se protiv sebe i boljeg zivota.da nemas ti mozda znanja,volje,energije,para,carobni stapic pa da napravis na balkanu Svicu ili Norvesku koje su stvarane pola vijeka,bez pomoci EU i kredita??pa ti umjesto da se zalazes da ti i tvoja generacija imate bolju buducnost,da studirate o trosku roditelja ili uz pomoc drzave a ne da istovarate vrece ili nosite tacnu do 5h ujtru,da idete na ekskurziju u Spaniju a ne na Tjentiste,da jebete dobre ribe jer ste kulturni,lijepo obuceni i imate da potrosite koji dinar sa njima,ti se okrenuo proti opsteg napretka...ili su i tvoji neke guzonje pa te boli ki*a za ostale...jadan ne bio,kog bi to ti srbina ili muslimana nagovorio da plati porez drzavi ili izmiri druge obaveze 100% regularno a da je on neki kurac tj. vlast?Zar nije ljepse da je politicar samo politicar a ne i direktor i politicar i vlasnik firme,hotela,slasticarne...onda valjda dolazi do raznih jada i malverzacija,sami sebi sve odredjuju...
Ma uostalom sta se ja vise tu raspravljam i nerviram...misli kako hoces i radi sta mislis da ti je najbolje,zelim ti svu srecu!
« Poslednja izmena: 17.03.2008. 15:04:31 sremci »