Samo da rijesimo jednu dilemu,ja volim SRIBIJU KOSOVO i svoj narod,al ne mrzim druge,takav se covjek sto bi rekli vi intelektualci valjda zove patriota!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???
Ja sam misljenja da smo mogli sacuvati i Kosovo i dobar zivot i sto je najvaznije mnoge zivote nase omladine i da smo devedesetih bili malo kulturni igraci,a ne samo ha-bu,i sta na kraju...tresla se gora rodijo se mis!
Citav zivot pricamo o toj strani nase istorije,jebala nas ona,ko je izdao a ko bijo heroj,kukala nam nije majka.Pa u drugom svjetskom ratu brat je ubijao brata samo zato sto je jedan cetnik a drugi partizan,a mi pricamo o nekoj nasoj istoriji.Pa ja o Slovencima ne znam nista osim da zive fantasticno!!!!!!!!!
Treba se ponositi Nikolom Teslom,Vukom Karadzicem,Svetim Savom i nekim svjetlim trenutcima nase istorije,al pustite ljudi rat bili veseli odje se o zdravlju zborilo.Ja sam izjavio da Srbija treba iz ove situacije da izadje sto bezbolnije i ako je moguce priblizi se sto blize EU,a vi mi tu pricate o OBILICIMA,BRANKOVICIMA..cak i o Karadzicu i Mladicu,ostavite ljude na miru!
Ako se nekom igra rata ovo je idealna prilika,veceras su jadi u Mitrovici pa neka se heroji spreme i krenu vec sutra da brane Kosovo ili nek izadju na ulice pa Kosovo prodaju za patike!Pun je kurac vise ljudima rata i bijede,narucito onim koji su ratovali a danas nemaju ni za germu.Nek neki sledeci rat ratuju djeca guzonja i politicara a mi obicna raja cemo da sve gledamo sa strane i govorimo im kako su oni dobri momci i heroji.Ljudi ponavljam da je kod ns sve naopako!Ubice su knjizevnici,kurve-svetice,patrioti-izdajnici a dezerteri heroji.Pa jesite vi svjesni koliko je Slobo prodao oruzija mulomanima dok smo mi u BiH ratovali sa njima???!!!!Zamislite samo koliko je nasih ljudi zbog toga pod zemljom...koliko puta je vojska dolazila nadomak Gorazda,Dubrovnika,Stoca,Bihaca itd.,a politicari potom uzimali milione da bi kad izgine jedno 150 ljudi povlacili vojsku iz skoro osvojenih gradova na koje su ih ti isti politicari i poslali da ginu...pa postoji vide zapis kad Alija svom generalu kaze''kurac bi ga ti ikad odbranio da ja nisam dao 5 miliona maraka srbima''
Necu vise da pricam na ovu temu,moj stav je KOSOVO u SRBIJI i onda zajedno u EU!!!!!!!!!Ako nam i uzmu kosovo i tada cu se zalagati za bolji zivot gradjana Srbije u EU!!!!!!!!!!!!!
KO JE SRBIN I SRPSKOGA RODA
A NE DOSO NA BOJ NA KOSOVO....
P.S.DIJELA A NE RIJECI!!!!!!!!!!!!!