Prikaži poruke

Ovaj odeljak vam dozvoljava da vidite sve poruke ovog člana. Imajte na umu da možete da vidite samo poruke iz onih oblasti kojima imate pristup.


Poruke - Red

Stranice: [1]
1
Gamer kutak / Odg: 5 najboljih igrica
« poslato: 24.02.2009. 20:57:22 »
izasao novi CALL OF DUTY, distribucija za Bilecu VLADIX PROSOFT

Presao sam ga i odlicna igra samo malo kratka.

pa treba svaki call of duty igrat na veteranu na svemu drugom su prekratki i prelaki.

2
Gamer kutak / Odg: 5 najboljih igrica
« poslato: 24.02.2009. 20:53:25 »
Vjerujem da za ovu prvu niko nije ni cuo al sta cu:
1. operation flashpoint cold war crisis
2. gta4 (jeste lik je srbin cak i hrvati su to priznali plus dobijete priliku da namlatite, ubijete, zakoljete gomilu albanaca!)
3. command and conquer Generals Zero Hour prvenstveno zbog mnogih partija sa drustvom iz Aut-a
4. call of duty 4 (drugi svjetski mi je stvarno dokur...)
5. Company of Heroes

Inace ova prva je izasla 2000. i u pitanju je toliko realna simulacija ratovanja malih formacijskih pjesadijkih jedinica na otvorenom prostoru da su od bohemie interactive koja je proizvela (neki cesi) americki marinci narucili i dobili Virtual Combat Simulator igru do koje je i danas tesko doci obicnim smrtnicima iako je izasao VTS 2.

3
Gamer kutak / Odg: Igre nisu zdrave
« poslato: 24.02.2009. 20:41:23 »
Ne stvarno gdje si nasao te gluposti o americkoj vojsci? JEDINA igra koja je kasnije posluzila da se razvije
''igra'' za americku vojsku tacnije marince je codemasters-ov Operation Flashpoint Cold war crisis i on je izasao 2000, a igra za marince koju je napravio bohemia interactive (cesi neki) koji je pravio i  operation flashpoint (codemasters ga je samo izdao i distribuirao) se zove Virtual combat simulator ili-ti VTS 1 kazu da ce izac i VTS 2 ali to je vec off topic i ofp (prva igra koju sam spomenuo) nije ni nalik tipicnim pucacinama jer je u pitanju igra koja je poput strategije koja se igra kao pucacina iz treceg\prvog lica da ne duzim dalje u off topic po meni dobro bi je bilo igrat u svim oficirskim skolama za obuku u borbi malih pjesadijskih formacija na otvorenom prostoru je.. ga sad se stvarno izvinjavam zbog off topica ali neke stvari moram reci jer me gluposti (s svim mogucim postovanjem) stvarno iznerviraju!

4
Gamer kutak / Odg: Igre nisu zdrave
« poslato: 24.02.2009. 20:28:39 »
BUUUUUUUUUUUUUAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA







E SAD SAM STVARNO PROCITO SVE

5
Noćni život Bileće / Odg: Muzika u kaficima...?
« poslato: 24.02.2009. 19:59:49 »
Ma do 03h sve dok ne nadoknadimo sve ono vrijeme sto je bila do 23h e onda cemo pricat o 01h i da mi je znat koji je bolid (bolidka) stavio 22h cisto da ga pitam koji mu je!?!?!? I de ne pricajte gluposti ima naroda sto bi ostao do 03h ja mislim da bi zorafest trebalo da bude na mjesecnoj ako ne na sedmicnoj bazi, mislim ne sa izvodjacima i sve nego neki mini sa zikom na otvorenom naravno preko ljeta a zimi pa je.. ga nasao bi se vec neki prostor. Mozda sam dreamer al ne mogu protiv sebe :). I jos nesto jes da je bilecki mentalitet sjeban po tom pitanju ali bar jedna diskoteka ne bi skodila, mozda grijesim al nisam bio u bileci 2 mjeseca moz se nes otvorilo (znam wishfull thinking)?

Stranice: [1]