Prikaži poruke

Ovaj odeljak vam dozvoljava da vidite sve poruke ovog člana. Imajte na umu da možete da vidite samo poruke iz onih oblasti kojima imate pristup.


Teme - hadzibeg

Stranice: [1]
1
Politika / Dodikstan
« poslato: 12.01.2009. 02:16:02 »
Ohhhoooo,merhaba zundelji,sta se radi

Kako se zivi u Dodikstanu,imali se sta popiti i pojesti

Bogu vi jeli vam Dodik otvorio tepiharu i kovnicu ili i dalje plocu vadite

Hocu da pitam jeste li poceli raditi ko i sav normalan narod ili jos uvjek blejite onako bezveze po gradu i pricate kako ste vi najpametniji i najhrabriji

Allahimanet zundelji




2
Pitajte??? Pitanja i odgovori. / HAZIBEGOVO BRDO
« poslato: 05.01.2008. 21:19:00 »
Evala da vas nesto priupitam,jeli so jos Hadzibegovo brdo zove Hadzibegovo ili ste i njemu ime predjenuli,da se mozda ne zove momovo ili savino ili lazarevo brdo,posto ste vidim sve skoro izmjenili pa reko da niste i njemu kakvo fino ime dali?

3
Sport / BIH REPREZENTACIJA-KODRO SELEKTOR
« poslato: 05.01.2008. 21:07:09 »
Dje se zundelji

E vala bas me nesto interesuje navijate li vi ikad za BIH reprezentaciju kad igra ili ste i vi ko i presjednik vam Dodik pa navijate samo kad igra protiv Turske?!

Interesuje me navijateli barem kad igra protiv Norveske recimo,znam kad igra protiv Srbije da navijate za anamo one druge

4
Politika / SRBI KAO NAROD
« poslato: 17.12.2007. 04:25:08 »
Zelim postaviti samo jedno pitanje,pa ako se neko od vas smatra kompetetnim,a da ne valja gluposti,molio bi da mi se odgovori!!!

Posto vidim na slikama da se vi pravoslavci(Srbi) kao neki veliki patrioti kao ova dvojica na temi fotografije ovaj decko istetoviro grb kraljevine Srbije tzv.kokarda,drugi nosi majicu sa natpisom SRBIJA(nemam nista protiv),moze li mi iko od vas objasniti zbog cega ste vi toliko ponosan narod?

Sta je to toliko sa cime se vi ponosite?

Ja mometalno,a vec je u zadnjih 20 godina tako,jedinu svjetlu tacku u Srbiji vidim,Kandicku,Djokovica,Jankovicku,Ivanovicku,Stojakovica,Stankovica,Divca,kosarkasku i vatropolo reprezentaciju i Dzindzica,ali on je pod upitnikom,bog da mu dusu prosti,za nega ce dokazati jos istorija?!

Sta je to cime se Srbija jos toliko ponosi??

Jeste li vi mozda toliko hrabar narod,osim ako je hrabrost Srebrenica,Foca,Visegrad,Sarajevo itd itd?

Jeste li vi mozda toliki patrioti da se zbog vaseg patriotizma,ubijaju i kolju djeca,necije majke i sestre siluju i ubijaju,itd itd??

Jeste li vi toliko posteni,da jeste valjda bi bilo vise spomenika po RS od kao tipova Aleksic iz Trebinja,valjda bi nakon ovoliko godina,Karadzic,Mladic,Duka zavrsili na nekom sudu?

Valjda bi se neko za sve ovo pokajao kad vec nece Srpska pravoslavna crkva!

Kako to da ste svi toliki vjernici kad ste svi (masovno) stali iza zlocina koji su pocinjeni,bilo u vase,bilo u tudje ime!

Zbog cega su jos uvjek arkan,Mladic,Karadzic nacionalni heroji?

Jeste li vi dobar narod da pomazete jedni drugima,ja licno mislim da niste,jer u Bileci,a to i vi sami znate maltene nemoze niko ni skim!

Sta je to toliko cime se vi toliko ponosite i mislite da ste plemenit narod,odgovori tipa zaklo Lazar Bajazita pod satorom mi pobjedili,imamo veliki kurac,srbija do tokija,i Bosnjacke dobrote(to mozemo staviti u drugu temu) neka zaobidju ovu teme,znaci hocu odgovore samo od kompetentnih pravoslavaca i intlektualaca ili barem onih koji se smatraju takvim,

izvolite
izvolite,pitanje je zbog cega smo mi naj naj


Stranice: [1]