Prikaži poruke

Ovaj odeljak vam dozvoljava da vidite sve poruke ovog člana. Imajte na umu da možete da vidite samo poruke iz onih oblasti kojima imate pristup.


Teme - coma

Stranice: [1]
1
Zanimljivi web linkovi / Covjek koji zaradjuje spavajuci
« poslato: 09.03.2008. 15:02:44 »
Posjetite ovaj sajt i sve ce vam biti jasno

http://www.sleepingrich.com/cam.php

Momak je toliko lijen da po citav dan spava.Medjutim mora od necega zivjeti pa se sjetio kako bi mogao da zaradjuje spavajuci
Za 25 dana koliko postoji ovaj sajt on je vec zaradio 9000 eura

2
BilećaCaffe / Da li je neko gledao Mucenje u lori
« poslato: 28.02.2008. 21:01:14 »
Da li je neko od vas gledao na rtrs sinoc kako su hrvati mucili srbe
ja sam se sav bio stresao
bio je i bilecanin Damjan Tripkovic
Ljudi su svasta prosli

3
Politika / Holivudski glumci protiv nezavisnosti Kosova
« poslato: 21.01.2008. 20:22:04 »
 Depp, Douglas, De Niro, Hanks protiv neovisnog Kosova
Osim Georgea Clooneya i Sharon Stone, koji su već najavili protest protiv američkog priznanja neovisnosti Kosova, 'srpsku stvar' podržavaju i Tom Hanks, Michael Douglas, Robert De Niro te Johnny Depp.

Kako piše srpski Press, uključivanje holivudskih zvijezda u kampanju obrane Kosova i Metohije u granicama Srbije je rezultat djelovanja ozbiljnih lobista koje u SAD-u plaćaju srpska vlada i dijaspora.'Srpski stav u vezi sa kosovskim problemom podržat će još mnoge poznate osobe u Americi. To je od izuzetne, vitalne važnosti za očuvanje Koova. Glas jednog Clooneya ili Hanksa u Americi se više čuje i poštuje od glasa mnogih političara. Kad prosječan Amerikanac vidi da neki od najboljih i najpopularnijih holivudskih glumaca podržavaju 'srpsku stvar', on će o čitavom problemu početi drugačije razmišljati', rekao je ugledni politički analitičar srpskog podrijetla, Obrad Kesić. Prema njegovim riječima, važno je i to što je ovo izborna godina u Americi.'I republikanci i demokrati vode računa o stavu javnog mnijenja. Ako ova kampanja pokaže rezultat i ako dovoljan broj Amerikanaca stane na stranu Srbije, sasvim su moguće i korekcije američke politike, koja je sada gotovo potpuno na 'albanskoj liniji', objašnjava Kesić.Vlada Srbije je angažirala agenciju "Barbour, Griffith and Roger" za promociju srbijanskih interesa u vezi sa statusom Kosova, a nešto ranije sličnu inicijativu poduzelo je i Srpsko nacionalno veće. Srbija tako lobiste mjesečno plaća 60.000 dolara, a SNV oko 600.000 dolara godišnje.

dnevnik.hr

4
Mediji / Najbolja riba u kuci vb je?
« poslato: 11.11.2007. 14:56:56 »
Ko je za vas najbolja riba u velikom bratu

5
Gamer kutak / 5 najboljih igrica
« poslato: 09.11.2007. 23:14:28 »
5 najboljih igrica koje ste imali priliku da igrate

Stranice: [1]