Prikaži poruke

Ovaj odeljak vam dozvoljava da vidite sve poruke ovog člana. Imajte na umu da možete da vidite samo poruke iz onih oblasti kojima imate pristup.


Poruke - explorer

Stranice: [1] 2 3 ... 26
1
Noćni život Bileće / Odg: ARE U READY
« poslato: 29.03.2009. 19:14:53 »
http://www.youtube.com/watch?v=0CmXjMOM-q8

Sta ove godine, koga dovesti,hajde malo se ukljucite sa prijedlozima za izvodjace?.

2
Bilećke aktuelnosti / Odg: Otvara se cementara ?
« poslato: 20.01.2009. 17:53:00 »
Boze, svaku li temu morate probiti lokalnom politikom!

Italijanska firma koja bi trebala da radi cementaru na Planoj je uradila onu cementaru u Zelenici prije tri godine po istom projektu po kome bi se radila i ova nasa cementara, i poslije izgradnje i izlaaka strucnog tima na teren, za zastitu zivotne sredine, ista nikada nije pustana u pogon,sto znaci da ipak nije toliko zasticena koliko se kaze u prezentaciji. Moguce da njeno zagadjivanje nije nista strasno, mozda su njihovi kriteriji ostriji od nasih, ali ipak jedno je sigurno da cementara zagadjuje okolinu.Naravno da od mjesta u kojima je cist vazduh treba bjezati, jer tu onda sigurno malo sta ima, ali citava Evropa je u problemu zdrave hrane, a kod nas treba da se zatvori firma koja je postala brend, i proizvodi zdravu hranu, a to je mljekara Padjeni.
Sto se tice radnih mjesta, cementara bi zaposlila oko 50 radnika i jos mozda toliko u dodatnim poslovima.
Mljekara zaposljava trenutno 25 radnika, i svake godine prosiruje posao i stvara nova radna mjesta, a valjda je dovoljan podatak da mlijeko otkupljuje od 1200(hiljadu i dvjesta) razlicitih samostalnih poljoprivrednika.

Sve u svemu ispada da se mi uvijek bunima kada treba da nam se nesto radi i da se razvijamo kao sredina, ali se ipak stice utisak da nam se i nudi samo ono sto bi trebali da odbijemo, i tako stvorimo negativnu snobovsku sliku o nama, o gradu u kome i ne treba nista raditi.

Na kraju krajeva jesam protiv cmentare, bar zbog toga sto postoji cistija industrija u ciju izgradnju treba dva puta manje uloziti, zaposljava isti broj radnika, a pet puta je profitabilnija od cementare, i citava BiH uvozi njene proizvode, ali kada bude prezentovana, e onda ce ona fino u Trebinje, a ne kod Pera na Planu.

3
Bilećke aktuelnosti / Odg: Porodično nasilje u Bileći
« poslato: 13.01.2009. 19:16:00 »
maksimalna kazna  za nasilje u porodici,ako nije okarakterisano kao pokusaj ubistva, kao sto je ovdje slucaj, je 2 godine zatvora, sto znaci da uz par zalbi i jos po koje sranje ovaj lik da je normalan dobio bi malo manje od godinu dana zatvora, ali posto nije normalan(vec je stekao penziju kao psihicki bolesnik) nece dobiti nista.

E,sad valjda bi trebalo da ga smjeste barem u bolnicu za dusevne bolesnike, ali kao i uvijek tamo navodno nema mjesta za ovakve slucajeve.

4
Bilećke aktuelnosti / Odg: predstava "Sjednik"
« poslato: 10.12.2008. 23:17:49 »
Mislim da je vazno izdvojiti i to, da se Bilecka publika sazivjela sa glumcima i sa predstavom, tako da u jednom momentu kada glumac na sceni nazdravlja gostu u kuci, uz casicu rakije, i kaze 'ajde u zdravlju, citava sala u glas ZDRAVO BIO-VESELIO SE!

5
A sta vrtis tom glavurinom, dabogda ti se rak u njoj zalego?!

6
Konfliktna situacija

Nemoj da ti udjem na usta, a izadjem na bubrege!!

8
Fotografije / Odg: Forum galerija
« poslato: 22.10.2008. 00:54:23 »

ovo ti je sve popularniji SURFLING

9
Fotografije / Odg: Forum galerija
« poslato: 21.10.2008. 18:37:56 »
.

10
Fotografije / Odg: Forum galerija
« poslato: 21.10.2008. 18:35:27 »
vosla

11
Bilećke aktuelnosti / Odg: Hoce li vesela Kovnica proraditi
« poslato: 17.10.2008. 17:14:59 »
Evo je ne(zvanicna) himna radnika sa kovnice.

            http://www.youtube.com/watch?v=mPk3Mpur25E

12
Fotografije / Odg: Forum galerija
« poslato: 17.10.2008. 17:01:05 »
Ne Banes, nisi u pravu, ovo je planirano vec ima i godinu dana i inzinjeri su bili na terenu bar mjesec dana prije izbora, a za vise informacija obrati se BOCKIJU, koji i ucestvuje u izvodjenju radova.

13
Problemi / Odg: Mito i korupcija
« poslato: 15.10.2008. 19:03:33 »
Ovaj problem stvarno razara drustvo, ali ne samo kod nas nego je to slucaj i u svim zemljama bivese Jugoslavije, izuzev Slovenije koja je donekle suzbila mito i korupciju, ali i to malo sto su oni uradili pod pritiskom EU, je gotovo zanemarljivo.

Ovo stvarno postaje ne rjesiv problem, toliko samo rasprava narodne skupstine i donosenja raznoraznih zakona i osnivanja raznoraznih odjeljenja za borbu protiv mita i korupcije, nisu dali ama bas nikakve rezultate.

Mozda bi se mali pomak napravio kada bi NS skinula mito sa spiska krivicnih djela, bar na nekoliko godina, a zasto ovo govorim?.

Javna je tajna da je u zadnjih dvije godine iz Bilece penzionisano 87% penzionera kao nervni bolesnici koji nisu u stanju da obavljaju bilo kakav posao, i da se za takvu uslugu moralo izdvojiti od 3 do 5 hiljada km.

Naravno novac ide doktoru koji izdaje nalaz i dusevno stanje pacijenta, takodje u tome poslu postoje i posrednici koji te kao preko neke stele dovode do toga doktora koji ce da ti izda valjane nalaze za komisiju, i uzgred i njima treba da platis za njihov trud.

Medjutim, jasno je da svi ne mogu biti dusevni bolesnici, pa tako da se jako cesto desava da ljudi daju novac i na kraju ga,  da se tako izrazim, popuse za penziju. Ili sta ce taj neki penzioner sledece godine kada dodje da produzi regisraciju automobila, a ovi iz supa mu kazu, e jebi ga, ti su atomska bomba na putu. Sta sa svim tim ispaljenim ljudima, kome da se zale i na koji nacin da se prekine taj lanac, kada je veca kazna za mito nego za korupciju?

Ovakvih primjera ima bezbroj, ali to u nekom drugom postu, kao i imena korumpiranih sluzbenika, sad mi se neda da prepravljam post.

14
Fotografije / Odg: Forum galerija
« poslato: 09.10.2008. 00:55:26 »
sa konvencije socijalisticke partije, drug prvoborac u sredini..

15
Politika / Odg: Lokalni izbori 2008
« poslato: 01.10.2008. 19:55:25 »
Fino sam ja govorio, da se zabrani ova igra bilborda, ali posto nije, e onda bi najbolje bilo da ovaj forum prvi pocne sa prdizbornom i postizbornom  cutnjom koj bi pocela sada, i trajala barem mjesec dana poslije izbora.

Stranice: [1] 2 3 ... 26