Prikaži poruke

Ovaj odeljak vam dozvoljava da vidite sve poruke ovog člana. Imajte na umu da možete da vidite samo poruke iz onih oblasti kojima imate pristup.


Teme - dead

Stranice: [1]
1
Mali oglasi / SLONOVIJADA
« poslato: 22.08.2008. 14:04:15 »
Lovačko društvo Kenjci iz Kenije organizuje sportski lov na slonoveu rezervatu BAR-BARIte tom prigodom poziva članove lovačkog društva Viduša iz Bileće a i sve ostale zainteresovane da se okušaju u ,,free style hunt''.Zabranjena je upotreba vatrenog oružja a slonove je dozvoljenoloviti jedino lišćem patuljaste palme koja raste ispred Nove Radnje.U lovu će učestvovati i poznata lovačka društva iz Afrike:Tvogadiš iz Mogadiša,Zarija Šekarić iz Nigerije,Veliki iz Malija,Tichittile se legle se iz Mauritanije,Sadgalomie iz Kameruna,L.D. Proliv iz Serengetija,Mirko i Slavko iz Nikad Robom Eritreje,Adidas aaabeba iz Etiopije,Bajum-Barum iz Gabona,Tanzan iz Tanzanije i mnogi drugi.Do skorog viđenja uz lovački pozdrav ,,Skrenulo je,sretno Plavi''

2
Bilećko "blejanje" / Potrebna radna snaga
« poslato: 21.08.2008. 20:03:52 »
Potrebna zdrava i snažna osoba,pol nije bitan za hrvanje sa veš mašinom prilikom centrifugiranja.Plaćate mi po dogovoru.

Stranice: [1]