Prikaži poruke

Ovaj odeljak vam dozvoljava da vidite sve poruke ovog člana. Imajte na umu da možete da vidite samo poruke iz onih oblasti kojima imate pristup.


Poruke - darre

Stranice: [1] 2 3 ... 5
1
Bilećke aktuelnosti / Odg: Kontrola saobracaja u Bileci
« poslato: 21.01.2009. 16:05:42 »
ja ih gledam svaki dan jos nikoga nisu nikada zaustavili kod benzinske pumpe,samo sjede u autu ,eventualno ako je lijepo vrijeme izadju pa sjede na haubi  :-\
a koga bo ti volio da zaustave..dvije trećine bilećana nema ispravno auto a tek registracija...e sad bi trebalo da zaustavljaju pa da nagrde jadni narod..nije stari ni njima lako da udare po komšiji..valja nekad i skinut uniformu..

Ne voli niko da ga zaustavljaju, a kad zaustave trebali bi biti objektivni prema svakom vozacu,ali je prosto nemoguce zbog male sredine u kojoj zivimo, zato kad Tb dodju nagrde narod. Sto se tice registracija, trebalo bi kazniti svakoga ko vozi neregistrovano auto nebitno kakvo je i koje marke. Ako, nedaj Boze, te udari neko sa takvim autom onda te nagrdio jer nema polisu osiguranja sa koje bi se ostecenom steta nadoknadila.

2
Bilećke aktuelnosti / Odg: Otvara se cementara ?
« poslato: 18.01.2009. 13:16:59 »
Meni ovaj projekat u startu djeluje malo neozbiljno. Kad bi neko od velikih kompanija iz te oblasti htio da otvara cementaru u Bileći, ja bih to podržao. Nek dimi, nek praši, nek zagađuje, makar bi velika većina pristojno živjela. Što se tiče ovog projekta, dosta toga djeluje nelogično, prvo kaže da će dovoze sirovinu koja sa 70-90% učestvuje u sastavu cementa i to najvjerovatnije iz Italije?!. Meni nije logično da će neko da u Italiji, gdje su mnogo stroži ekološki propisi, peče klinker a onda ga transportuje ovamo da bi kod nas završavao taj dio procesa koji ne zagađuje okolinu. Da je obratno pa ajde nekako. Onda kaže da će tu biti dosta posla za prevoznike iz okoline. Ozbiljna cementara bez svog voznog parka?! Pa onda ne treba im voda?! Pa neće valjda gore da prave poljski WC?! Pa onda ne mogu da se ne zapitam zašto su pokušali u Trebinju, Gacku i Bileći a ne u Ljubinju, Nevesinju i Berkovićima. Da nema to slučajno veze sa tim što samo ove prve tri opštine imaju sredstva za razvojne kredite, a 50 radnika puta 20000 je 1000000 KM ili slovima milion maraka malo li je rođaci. A što se tiče lokacije na Planoj to je prosto genijalno, imamo jednu jedinu firmu u opštini koja nešto proizvodi i dobro posluje i daj da joj se pose*emo u posao, jer valjda strano govno ljepše smrdi.
Na kraju bih samo još pomenuo onog nesretnog slovenca koji je natego pola grada pričom da će da kupi Kovnicu, nije to tako davno bilo.

Na kraju, dabogda da se ja varam i da to sve može ovako kako je ovaj ''menadžer projekta'' ispričao.



Svaka cast, slazem se u potpunosti!!!

3
Bilećke aktuelnosti / Odg: Otvara se cementara ?
« poslato: 17.01.2009. 18:44:28 »
Trebali su da je prave u Italiji i Crnoj Gori pa im nisu dali, naravno znamo da je Crna Gora ekoloska drzava  :)
Znaju ovi kakva nam je situacija u Bileci pa hoce da nas pomognu, jos im i Gacko blizu za neke sirovine. Sva ova njihova prica fino izgleda, te svremena, te nema dimnjaka, jos odmah u startu 50 radnika kasnije ih mozda jos, daj Boze da je tako.

4
Nauka i religija / Odg: Ваша Крсна Слава
« poslato: 29.11.2008. 14:19:44 »

5
Mali oglasi / Odg: PRODAJE SE PEUGEOT 405
« poslato: 23.10.2008. 14:15:41 »



P R O D A T O!

6
Ljubav / Odg: Dolazi ovamo .. kud si pošao... ccc ?
« poslato: 19.10.2008. 18:56:16 »
Ne bih da ulazim u raspravu o strucnosti doktora u Trebinju,oni su tema za sebe :-X
Za strucno izveden abortus nije ti potrebna nikakva veza vec novac,jer sve ima svoju cijenu pa tako i strucan doktor!
Otprilike ova intervencija na privatnim klinikama kosta oko 150 eura.
Prihvatljiva cijena, stvarno sam mislio da je makar upola skuplje.Strucan doktor nije skup.

7
Ljubav / Odg: Dolazi ovamo .. kud si pošao... ccc ?
« poslato: 19.10.2008. 12:47:20 »

E sad najbolje je to uraditi tokom prvog mjeseca kad embrion predstavlja skup celija koje su se pricvrstile  uz zid vagine i jedva su vidljive cak i ultrazvukom.Naravno,sto je trudnoca starija,to je abortus veca trauma za zenu.
Neznanje je veliki nas neprijatelj i sto se tice ovakvih stvari.
Znam nekolicinu cura i zena koje su pribjegle abortusu iz raznoraznih razloga,a jednu je cak silovao otac.
Znam ja H.77 da nije abortus najsretnije resenje,ali imati kcerku ili sina koga ti je napravio sopstveni otac+da ce bebe najvjerovatnije bit s nekom teskom anomalijom,pa to mi bas i ne izgleda kao srecna porodica?!

Ne podrzavam abortus, izuzev u ovim slucajevima kada se radi o incestu ili o oboljenjima kada dijete na moze da se rodi zdravo i normalno. Sto se tice ovoga kad treba uraditi kiretazu materice, normalno da je pozeljnije sto ranije, pogotovo za djevojke kod kojih se radi o prvoj trudnoci, jer sto se uradi kasnije veca je vjerovatnoca da nece moci imati djecu posle. Jeste abortus dostupan kao tabla andola, ali kakav? Govorim u smislu strucnosti doktora koji ga radi, da nece slucajno Kozic u Trebinju uraditi ga strucno i profesionalno, ovo su kod nas mesari a ne doktori, a da bi dosli do strucnjaka treba i para i veza...
Sto se tice ovih nezeljenih trudnoca kad partner nece da prizna dijete, mislim da nema vece gluposti nego ga prisiljavat da se ozeni, nego kod nes navali selo, caca i braca, drz nedaj i od necijeg zivota naprave pakao. Rodi ga, nemoj ga ubijat, snacices se vec nekako, nemoj mislit sta ce Bileca reci... A sto ono kazu kopile, to je najodvratnija i najogavnija rijec sto sam ikad cuo... Uh sav se najezim kad cujem...

8
Mediji / Odg: Operacija Trijumf exYU
« poslato: 18.10.2008. 15:30:23 »
Nije moj tip... Sto kaze jedan moj drug, a ustvari LUDILO...

9
Muzika / Odg: Šta trenutno slušate?
« poslato: 13.10.2008. 14:22:43 »
Gibonni - Judi, zviri i bestimje

10
BilećaCaffe / Odg: najbolji butik
« poslato: 13.10.2008. 14:17:32 »
Kod Dundjeruse na Zlatistu...  :D :D

11
BilećaCaffe / Odg: Horoskop...
« poslato: 13.10.2008. 09:49:13 »
pa nisam ni ocekivala da ti kao vaga/blizanac kazes nesto drugo...
Argumenti, argumenti legendo...  :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

Rak...hm... nesto tvrdoglavo... Ja sam vaga pa necu se trudit  da te razuvjerim...
Nevjerujem licno u horoskop, pa mi glupo cuti kad neko nekog dozivljava na taj nacin...

12
BilećaCaffe / Odg: Cega se najvise bojite?!
« poslato: 12.10.2008. 15:45:31 »
Ne bojim se ničega...

a jes vala.... :zvizduk: :zvizduk:

Ma boji se babaroge, nego ga sramota da prizna, i x.x.x se isto boji babaroge...

13
BilećaCaffe / Odg: najbolji butik
« poslato: 12.10.2008. 15:22:16 »
A cara odakle ih izvlacis vise...

14
dok je u Trebinju drugi slucaj, dzamija je u centru, ali se nikad ne cuje,valjda i oni imaju razumjevanja pa ga ne pustaju.
E prekjuče se baš jasno, glasno i razgovjetno čuo. Nek vala ide i trebinjcima nesto uz ku*ac.


E ako je, neka je. Valja malo, samo da je  cesce posto su oni u pitanju. Mozda su ovi njihovi praznici imali uticaja ;D

15
Politika / Odg: Nane za načelnika opštine Bileća!
« poslato: 08.10.2008. 23:53:49 »
Maloprije slucajno svratih u kladionicu, vidim sjedi Nane i nesto prica o izborima... Govori on: juce mi prilazi jedan iz SDS i cestita mi poraz, a ja njemu  "primite moje iskreno saucesce"  :D :D
Kaze: on mene naso zajebavat...

Stranice: [1] 2 3 ... 5