Prikaži poruke

Ovaj odeljak vam dozvoljava da vidite sve poruke ovog člana. Imajte na umu da možete da vidite samo poruke iz onih oblasti kojima imate pristup.


Teme - celjevo 1

Stranice: [1]
1
Mobilna tehnologija / Problemi!!!
« poslato: 03.04.2011. 09:41:40 »
ovde pišite svoje probleme oko raznih stvari koje vam trebaju pozzzzz  :) :)

2
Web tech / Za koga ste vi ???
« poslato: 31.03.2011. 16:11:57 »
evo da vidimo ko je jači!!  :D :D

3
Vicevi i šale / KĆERKINO PISMO RODITELJIMA !!
« poslato: 12.03.2011. 19:09:03 »
Dragi roditelji! Vec 3 meseca je proslo kako sam na fakultetu a jos vam nisam pisala. Stidim se zbog toga, ali vam obecavam, da cu sve to sad nadoknaditi! Ali pre nego sto nastavim sa pisanjem ovog pisma, molim vas, sedite! Nikako nemojte dalje citati ovo pismo stojecki! Vec su mi skoro potpuno zacelile opekotine i vec sam se skoro potpuno oporavila od soka sto sam morala da skacem sa cetvrtog sprata. Provela sam samo 2 nedelje u bolnici, vid mi se vec skoro u potpunosti vratio a i povracam samo jednom nedeljno. Posto sam pozar izazvala sama, moracemo univerzitetu da platimo 350.000 odstete, ali to nije nista, jer je glavno da sam ostala ziva.
Imala sam srecu, jer je covek, koji stanuje preko puta, primetio sta se desava i pozvao vatrogasce i hitnu pomoc. I posetio me je u bolnici, a posto nisam imala gde da odem (moja soba je u potpunosti izgorela), bio je tako ljubazan i ponudio mi da predjem kod njega. Ima jednosoban stan, ali nam je zato sjajno. Inace, on je dvaput stariji od mene, ali ludo smo se zaljubili jedno u drugo i planiramo da se vencamo. Jos se nismo tacno dogovorili kada, ali hteli bismo da se vencanje odrzi pre nego sto se na meni primete tragovi trudnoce.
Uistinu, dragi moji, bicu majka! Znam, da jedva cekate trenutak, kad cete postati baba i deda, i potpuno sam ubedjena da cete bebice (jer cekamo trojke) primiti sa onoliko ljubavi, sa koliko ste mene okruzivali kada sam bila mala. Jedina stvar, koja trenutno odlaze nasu svadbu, je da je moj verenik pokupio negde neku odvratnu infekciju. Zbog toga smo oboje opet u bolnici, jer sam i ja to dobila, ali sada nam je mnogo bolje zahvaljujuci antibioticima, koje dobijamo intravenozno. Doktori ovu bolest nazivaju sifilis, ili tako nekako.
Znam, da cete mog supruga docekati sirom rasirenih ruku, i uskoro ce postati deo nase porodice. To je veoma drag covek, i uprkos tome sto nema zavrsenu osnovnu skolu veoma je ambiciozan. Naravno, on je druge veroispovesti, ali znam da ste vrlo tolerantni, pa vam nece smetati ni to sto je tamnije puti. Sigurna sam da cete ga voleti bar onoliko koliko ga ja volim!!!
Posto je priblizno vasih godina, slagacete se vrlo dobro,narocito kad se preselimo kod vas (jer je nas stan suvise mali za toliko ljudi). Cini mi se da su i njegovi roditelji cestiti ljudi, njegov otac je poznati svercer narkotika iz Afrike, odakle je poreklom i moj buduci...
Tako, sada, kada sam vam sve opsirno opisala, mislim da je vreme da vam priznam da mi nije izgoreo stan, tako da mi nije nista, nisam ni bila u bolnici, nemam ni verenika ni sifilis, niti nikakvog crnca. Istina je ta, da sam pala iz matematicke analize i makroekonomije, a iz informatike sam se provukla, pa sam htela da vam pokazem da na ovom svetu postoje i gore stvari od ovih! Ljubim vas, vasa kćerka.

4
Vicevi i šale / ŠEHERZADA I SRONJUR
« poslato: 21.01.2011. 14:51:23 »
Dragi Onure, prvo merhaba. Kako si ? Izvini što ti ovako pišem, ali nemam na kreditu pa mi bezveze da ti zvrcam da me ti nazoveš. Sramota me.Pa ni ti pare ne bereš na grani već zaradjuješ, još sa "nakim kolegom. Koji je onaj Kerem govno.
 
De mi reci kako zdravlje ? Sve mi te nezgodno pitati, da ti često ne jedes suho ? Salame, kruha, paštete ? Imam osjećaj da imas problema sa tvrdom stolicom, pa su ti oči malo izletile naprijed. Ili je to ili ti je proradila štitna. Poslušaj me, odi se ti pregledaj, izvadi nalaze. Ljekari štrajkuju, ali barem se ti ne moraš gubati. Imaš pare, odi k"o gospodin privatno. Poslušaj me. Ujutro nemoj ništa jesti, ponesi pišaku odmah od kuće i leti rano da budeš prvi, prije ćeš opremiti.
 
Ne gledam te svaku noć, stara moja gleda. Pa onda i ja uz nju počeo. Objasnila mi je šta je bilo prije ( imala je prezentaciju dužu nego projekat koridora 5C ) pa sam malo pohvatao.
 
Znaš šta ću ti reći ? Fini ste, brate. Gledam kako nema nikakvih silikona, ljubakanja na svakom ćošku. Fina familija. Onda ne pije niko, nema p"janih. A i nemoj vala piti. Gledam onog Burhana, Bog mu dao, uvijek tespiha. Nemoj radi njega, sramota je. Stariji čovjek. Ja računam da je i on nekada pio, malo heri ustima kad govori k"o da je bilo šlagiran.
 
Ako ti i dogruha da popiješ, sakrij se negdje, gruhni koju i bježi kući.Nemoj radi dida. Nemoj jebem ga ja...Znam ja da ti nije lako. Vidim, nisam budala.
 
Onda brate često nešto pucaju na tebe.I kod nas se pucalo, ali tebe je baš obladalo. Čuvaj se ti i kad završi serija, bojim se ja su se oni obuli da te ubiju, pa će te ubiti u kakvoj drugoj seriji.Gluho bilo. Znas sta mi se svidjelo ? Ono kad su te ranili .Rahatluk brate. Ranili su te, ali si odmah u istoj epizodi ozdravio i nazad na posao.Nema k"o kod onih, rane ga i leži 30 epizoda. Džaba je stari, kad je ko navik"o raditi i zarađivati. Svaka tebi čast!
 
Nemoj se uvrijediti, ali Šeherzada malo jede govna. Ti baš k"o pašče oko nje, a ona ni mukajat (nadam se da razumiješ ovo mukajat, morao bi ti si Turčin). I onda gledam pomiriste se. Znaš kako mi je bilo drago. K"o da sam se ja pomirio. Htio sam ja tebi reći, nemoj navaljivati. Čekaj kakve kiše i grmljavine i vodi je u šumu.To ima na filmovima i to upali. Malo se ona i prepane šume i grmljavine, malo okisne pa joj ledeno i moli Boga ići a onda i kad kiša pada po tebi možeš uvijek reći da pomažeš zbog nje, ne vidi ona jesu li suze ili kiša. Vala ako to ne upali, goni to od sebe. To nije za držati.Ali, eto hvala Bogu dobro je.
 
Bom sad i ti pamet u glavu. Mladi ste obadvoje, niste djeca. Ono dijete treba oca.Nemoj biti budala.Obadvoje mladi, zdravi, imate para, kredita nemate, šta će te. Moliti Boga da podulji zdravlja do penzije. Znam ja da tebe sad to malo boči što si ti njoj platio, ali de,sta ćeš.Nisi ti znao da je djetetu za bolnice.
Hej, ćuti, sva šteta u tome. Neka i ona malo onaj jezik skrati. Valj"o si joj kad si dao pare. Znaš šta ću ti reci ? Malo si ti njoj i uz"o za "nolk"e pare. Ja njih nemam, ali da sam imao te pare i da mi je došla "nako mlada cura i tražila one pare, znaš li šta je ? Ja računam da bi morala dovesti svu žensku rodbinu od 18 do 80 godina, sve pokretno i zdravo. Pa ni ti pare ne bereš.Da svako jutro ustaješ i ideš na posao, zaradio si ih.A još to je i tvoja firma, pa plate radnicima, pa doprinosi, pa materijal, nema tebe tu nidje.Ali, de.Ne može insan kad je taki. Nek" si ti njoj dao.Sevap je bogami. I eto de, vidi kad Bog hoće, da vas dvoje sada hodate. Ta, dragi Bože sudbine.
 
Zadržavam li ja tebe ? Haj neću ti više smetati.
 
Nego mislio sam te pitati, nemoj me pogrešno shvatiti,da nebi im"o hiljadu do plate ? Ja njih sada nemam, ali prve koje budu tvoje su. Znaš da ću vratiti. A i ako ti bude dosadno mogu i doći noćiti kod tebe jednu noć, pa kontam nije ni hiljada neka para,a neće ni meni ništa biti....
 
Ništa nego čujemo se. Selami svojima, didu posebno pa se čujemo.

Kenan Alagić

Stranice: [1]