Prikaži poruke

Ovaj odeljak vam dozvoljava da vidite sve poruke ovog člana. Imajte na umu da možete da vidite samo poruke iz onih oblasti kojima imate pristup.


Poruke - hercdama

Stranice: [1] 2
1
Imas pravo-the life goes on..

2
Ljubav / Odg: Idealan tip osobe?!
« poslato: 24.12.2008. 21:58:39 »
Nisi shvatila moj post..procitaj ponovo. Manje vise si u pravu.

3
Ljubav / Odg: Idealan tip osobe?!
« poslato: 23.12.2008. 23:03:08 »
Fan skroz si u pravu, ali takvo nacin razmisljanja je tesko primenljiv u realnim zivotnim uslovima. Bilo bi idealno da svi mozemo sve da se dogovorimo i da svi budemo sretni :) Ja , licno, ne trazim od partnera da se menjaju zbog mene jer to verovatno donekle i ne zelim, a i ne verujem u "promenu zbog nekoga" . Ako mogu da ga prihvatim takvog kakav jeste, super, a ako ne onda ga zaobidjem...jer uvek krenem od sebe - odlicna sam glumica i  mogu sve da odglumim sto mi neko trazi i zaista se odlicno snalazim na toj "sceni". Super meni, super njemu. Onog trenutka kada mi dosadi da se predstavljam u laznom svetlu, pokazem pravo lice. Ono sto usledi nakon toga je da sav prethodni trud pada u vodu - bila sam prihvacena kao neko drugi a ne kao "ja" . I naravno pravo lice ne otkrivam zbog partnera nego zbog sebe, jer druge mozes da lazes a sebe ne.
Mislim da je brak malo kompleksnija zajednica od veze jer tada ljudi vec imaju decu i njih stavljaju u prvi plan, pa im neke stvari zbog kojih bi se ovako svadjali, u braku izgledaju beznacajno. Jako je bitno da ako ti smeta dim cigarete i partner pristane da ne pusi u tvom prisustvu, (dok se zabavljate :) ), ti razmislis o tome da li bi mogla da podneses taj dim u braku - ako se kojim slucajem predomisli i pocne ponovo da pusi :) ovo je samo banalan primer. Ljudska psiha je neverovatna.
Ja ne poznajem ljude sa ovih diskusija u stvarnom zivotu, ali vec kraci period , s'vremena na vreme, procitam neke postove i tacno na osnovu rukopisa mogu mnogo da kazem o licnosti tih ljudi. Ono sto je najupecatljivije je da je stil pisanja i nacin razmisljanja u 99% slucajeva uvek isti kod istih ljudi...sto dosta govori o mentalnom sklopu.
Tako da bi moj zakljucak bio, da ako prihvatis neku osobu, to podrazumeva i " gusenje u dimu od njegove cigarete" - odnosno zivot u surovoj realnosti - , da ne bi doziveo veliko razocarenje i pitao se gde je greska jednog dana " ako ponovo pocne da pusi ", a ne daj Boze jos stignu i deca :(
poz

4
Ljubav / Odg: Idealan tip osobe?!
« poslato: 23.12.2008. 14:17:57 »
U pravu ste. Zene vole muskarce, a muskarace preferiraju papucare!

5
Ljubav / Odg: Idealan tip osobe?!
« poslato: 23.12.2008. 00:25:56 »
Pa volela bih bas da cujem ako je to stvarno nekome uspelo, da , recimo, izmeni navike i ponasanje svom decku? Super ako ima takvih , a da nije rec o privremenoj transformaciji dok se ne ozeni... :(

6
Ljubav / Odg: Idealan tip osobe?!
« poslato: 22.12.2008. 23:44:43 »
Uspesno partnerstvo se smatra efikasnim zato sto gde je jedan odlican, tamo je drugi nikakav. Partnerstvo je celovito i zaokruzeno, a ne pojedinci. Tako bi, za dobijanje uspesnog para ( kao finalnog proizvoda ) , idealna kombinacija bila da su partneri komplementarni jer samo tako mogu da balansiraju..
Mislim da je prosto nemoguce promeniti neciju licnost, narav ili navike..

7
Ženski kutak / Odg: Koju kozmeticku marku koristite?
« poslato: 15.12.2008. 21:49:18 »
Merima decji sapun za lice..
Ortodox ti si se verovatno salio, ali da znas da kozmeticari koriste te sapune u procesu lecenja problematicne koze ( ukoliko je lice inficirano pa se leci) , jer u tom periodu nije preporucljivo koristiti bilo kakve "hemijske" prozivode, samo sto je u vecim gradovima tesko doci do takvih "preparata" :) 

8
Hvala, hvala Srdjana:) jesam pametna, stoji...
U mojoj glavi se nalazi sadrzaj mnogobrojnih knjiga koje sam procitala (pa ti mozda zato to tako deluje, mada ne mislim da sam samo zato pametna :), a medju njima ima i "prirucnika psihoanalize". Ali ovo pisem iz iskustva...

p.s. Ako te nesto zanima, slobodno kazi pa mogu da ti preporucim:)

poz

9
Naravno da je moguce, ali to se radi "hladne glave" , kada rascistis sam sa sobom neke stvari i ostavis proslost tamo gde joj je mesto. Ako vec nisi sa tom osobom koju si voleo, onda mora i da postoji neki razlog za to..Sada je i dobro pitanje sta to znaci pravo? Cesto u stanju " zaljubljenosti" idealizujemo neku osobu a posle shvatimo da to nije osoba kakvim smo ga/je zamisljali..

10
Ljubav / Odg: Sta nikad partneru ne bi oprostili?!
« poslato: 07.12.2008. 17:11:25 »
onaj ko nezna da prasta nezna ni da voli...sve!

Bravo!! Nekada je lakse nesto "ne primetiti" nego to isto prastati - svede ti se na isto a ovo je jeftinija varijanta :)
naravno, ponekad ....  :))

11
Na fakultetu... / Odg: Studirate li?
« poslato: 04.12.2008. 21:53:08 »
Maso drago mi je da pratis moje postove- to znaci da su ti zanimljivi:). Ja imam 26 godina, nisam penzioner, i nikako ne omalovazavam tu kategoriju stanovnistva. Pseudonim pod kojim sam se registrovala je moj licni opis, a postovi su nacin mog razmisljanja. Svrha diskusija je upravo razmena misljenja, sto znaci da je sasvim ok ako se ti recimo ne slozis sa onim sto ja napisem..Uspeh u Beogradu nosi posebnu draz u sebi jer je konkurencija na trzistu jako velika - prouzrokovana agresivnim marketingom i obimnom ponudom bilo kog proizvoda ili usluge. Slazes se?
Ja ti iskreno zelim da diplomiras sto pre i da postanes dobar doktor jer je takav dobrodosao na svim prostorima.. :)

Veliki poz.

12
Na fakultetu... / Odg: Studirate li?
« poslato: 04.12.2008. 15:13:37 »
E pa Maso gresis. Jedan od tvojih bivsih kolega, sada doktor ( u Bg) , je izuzetan specijalista i strucnjak u svojoj oblasti, a zavrsio je faks u toj istoj Foci. Grad nije neki, ali ne moze svako da prisuti Bg ili Novi Sad, barem u toku osnovnih studija. Samo ti uci, a znanje ce doci do izrazaja kada dodje vreme za to.
Poz.

13
Muzika / Odg: Šta trenutno slušate?
« poslato: 21.11.2008. 19:34:08 »

14
Muzika / Odg: Šta trenutno slušate?
« poslato: 21.11.2008. 00:11:51 »
Chris Isaak - Wicked game

The world was on fire, no one could save me but you
It's strange what desire will make foolish people do
I've never dreamed that I'd meet somebody like you
And I've never dreamed that I'd lose somebody like you

 No, I don’t wanna fall in love
(this world is only gonna break your heart)
No, I don’t wanna fall in love
(this world is only gonna break your heart)
..with you


What a wicked game to play, to make me feel this way
What a wicked thing to do, to let me dream of you
What a wicked thing to say, you never felt this way
What a wicked thing to do, to make me dream of you

And I don’t wanna fall in love
(this world is only gonna break your heart)
No, I don’t wanna fall in love
(this world is only gonna break your heart)
..with you

The world was on fire, no one could save me but you
It's strange what desire will make foolish people do
I’ve never dreamed that I'd love somebody like you
I've never dreamed that I’d lose somebody like you,

No, I don’t wanna fall in love
(this world is only gonna break your heart)
No, I don’t wanna fall in love
(this world is only gonna break your heart)
..with you

Nobody loves no one

15
Ljubav / Odg: "Najinteresantniji poroci-generalno i u ljubavi.."
« poslato: 14.11.2008. 13:40:08 »
Izazovi..

Stranice: [1] 2