Prikaži poruke

Ovaj odeljak vam dozvoljava da vidite sve poruke ovog člana. Imajte na umu da možete da vidite samo poruke iz onih oblasti kojima imate pristup.


Poruke - Nid@

Stranice: [1] 2 3 ... 8
1
Nauka i religija / Odg: Da li vjerujete u Boga?
« poslato: 07.04.2008. 01:02:40 »
Pa bolan koga vi folirate i u kakvog BOGA vi to vjerujete,kakvi ste to vi vjernici

Pa da ste imalo vjernici sto porusiste onolike dzamije po BIH,da to nije mozda vas bog bolji od moga

Kako vas nije samo sramota reci da ste vjernici

Konkretno da ste imalo vjernici i da vjerujete i da se bojite BOGA vi bi sami dzamiju u Bileci sagradili posto ste je vi i porusili,ako nista da barem malo vase grjehe iskupite

Nemojete mi bogati pricati vise o vasem vjerovanju


Kako si zanimljiv!!!

3
Muzika / Odg: Klubska muzika
« poslato: 11.03.2008. 20:43:32 »
Nekome sam nekada obecao postaviti jedan mix iz kucne radinosti pa zaboravio i sad se opet sjetio kada sam naisao na njega sasvim slucajno.Pjesme govore koliko je to bilo davno ali eto makar da ispunim obecanje ;D

Evo ovako da ide odmah sa neta
Nid@ House Mix


4
Politika / Rusija spremna na rat zbog Kosova
« poslato: 22.02.2008. 21:38:32 »
'Prihvati li EU jedinstveno stajalište i prekorači li NATO svoj mandat na Kosovu, mi ćemo biti izazvani primijeniti grubu silu', izjavio je Dmitrij Rogozin, ruski veleposlanik u NATO-u.

MOSKVA – Ruski predstavnik u NATO-u Dmitrij Rogozin izjavio je da bi Rusija mogla primijeniti silu budu li NATO i Europska unija izazivali UN u vezi s Kosovom.

"Prihvati li Europska unija danas jedinstveno stajalište i prekorači li NATO svoj mandat na Kosovu, te će organizacije izazvati Ujedinjene narode, pa ćemo i mi onda polaziti od činjenice da trebamo primjenjivati grubu silu koja se zove oružana sila, da bi nas se poštovalo", izjavio je Rogozin na videokonferenciji iz Bruxellesa, a prenosi agencija Interfax.

Glasnogovornik ruske diplomacije Mihail Kaminin rekao je da Rusija žali zbog nasilja u Beogradu, ali je odgovornost prebacio na zemlje koje su priznale jednostrano proglašenje neovisnosti Kosova.

"Ono što se dogodilo sinoć u Beogradu izaziva žaljenje... Ali snage koje su poduprle jednostrano priznanje Kosova morale bi biti svjesne posljedica takvog postupka", rekao je Kaminin.



5
Politika / Odg: Da li ce Kosovo ikad biti nezavisno?
« poslato: 22.02.2008. 00:11:47 »
Nemojte toliko da velicate SAD.Mislite da Rusija nije spremna da joj se suprostavi.A ako bi pravili alijanse i gledali ko je kome saveznik Rusija+Kina moze protiv ostatka svijeta.Bilo kako bilo jedno je jasno, treci svjetski rat je na pomolum, izbjeci se moze ali amaterskom politikom iz SAD i demonstracijom demokratske sile tesko!

6
Noćni život Bileće / Odg: Ispod svakog nivoa
« poslato: 21.02.2008. 19:41:51 »
Kako to covjece ovde neko rece 100% sve gotovo samo sto nije pocelo, najmodernija u hercegovini discoteque pa i sire.Eeee ja mislio to ce stvarno nesto da bude kad ono uvijek ist prica.Vjerovatno nisu im dali iz opstine.Jbg kad Kusturica nije imao uredne papire kako da imaju neki ugledni biznismeni mislim to je nemoguce.

7
Noćni život Bileće / Odg: Ispod svakog nivoa
« poslato: 21.02.2008. 15:23:45 »
Dobro jesu poceli ti radovi u Bileci na muzeju, pravi li se najelitniji lokal u Hercegovini.Cisti li se pomenuta lokacija i sklanjaju li se stecci, pravi li se parking i to.Dokel su dosli radovi?

8
Muzika / Odg: Van Gogh
« poslato: 19.02.2008. 22:04:21 »
auuuu  ;D

10
Ljubav / Odg: Ljubav je...?!
« poslato: 11.02.2008. 00:18:52 »
da nije adrenalina? ;D

11
Muzika / Odg: Šta trenutno slušate?
« poslato: 09.02.2008. 00:05:21 »
Tune Brothers - Serenata (Original_Version)

Jel slusao neko?

12
Noćni život Bileće / Odg: Ispod svakog nivoa
« poslato: 06.02.2008. 00:20:16 »
ne znam da li sam ja taj pojedinac al nebitno, nisam uostalom nikada rekao da je nezanimljiv nego bas naprotiv.Dzaba cini mi se da dodje predjednik amerike pobjegao bi za 24h kada bi vidio kakve debose mora da slusa u opstini.Ne vrijedi burazeru nista osnivati, ako je iko optimista u zivotu ja sam, ali kad te nesto bas razocara tesko je da se povratis.Ja znam sve sta se desavalo tokom proteklih nekoliko godina sta je sve trebalo da se radi a nije, ko je sve nekada dolazio u bi pa vise ne dolazi, zasto nema npr kosarkaskog turnira itd.Nemozes ti da radis a da ti drugi ruse i da opet sagradis ono sto si poceo! I onda posle svih tih brukanja nasih "poglavara" los glas daleko se cuje i nece niko ni da dolazi ni da ulaze ni da pokusava. A njih boli uvo oni prave stanove u n.s, za kopanje 5 rupa placaju 3600KM, budzet 7000000 nemaju nijedan projekat kako potrositi te pare a da svima bude dobro.Nema tu nista vise da se kaze, teska situacija, ne znam kako opstati dole!

13
Noćni život Bileće / Odg: Ispod svakog nivoa
« poslato: 05.02.2008. 17:29:20 »
brate mislis ti da to tako ide lako sa bileckim "rukovodiocima", covjek je htio da napravi grad tu da snima film i nisu mu dali - shvati nisu mu dali, ne daju    n e    d a j u  !A zanimljiv je toliko da je posjecen samo u vece kada odlazimo zbog . . . razgledanja prirode! ;D

14
Noćni život Bileće / Odg: Ispod svakog nivoa
« poslato: 05.02.2008. 00:39:22 »
hehehe jel si bila/o u novoj diskoteci u newesinju, sky u trebinju... pa da su oni u opstini imalo pohvaljeni mozgom nebi odbili emira kusturicu da investira a prihvatili nekog "lokalnog nazovi mafijasa" koji ne zna ni ulicu da predje kako bog zapovijeda a ne da vodi lokal i to jos uspjesno!

15
Noćni život Bileće / Odg: Ispod svakog nivoa
« poslato: 04.02.2008. 15:14:12 »

Prica se da su dva lika uzela muzej i da otvaraju najbolju diskoteku u Hercegovini a i sire.
Sta mislite o tome?Bas me zanima kako ce to da radi...
Preko dana ce jedan dio da radi u fazonu kafice,kolaci,pice a vikendom kao klub sa zivom muzikom.ko zna,mozda i naprave nesto...svidja mi se ideja. :zvizduk:



To ti je supljak odmah da ti kazem, pogresno si cuo, a trebao si da cujes da su neki likovi da uzmu muzej i da otvore lokal ali im nisu dali gospoda iz opstine, seljaci kretenski, a i sama izjava da bi preko dana radio kao picerija a preko noci kao diskoteka sa "zivom muzikom" je besmisleno, to kao prvo onda nije diskoteka, kao drugo onda ne moze da bude najbolja u Hercegovini itd...

Stranice: [1] 2 3 ... 8