Prikaži poruke

Ovaj odeljak vam dozvoljava da vidite sve poruke ovog člana. Imajte na umu da možete da vidite samo poruke iz onih oblasti kojima imate pristup.


Teme - djuka-pv-mne

Stranice: [1]
1
CS arhiva / **m**n*t*e*n*i*g*e*r*s*i*** turnir
« poslato: 20.11.2010. 00:21:03 »
posto je vecini igraca  iz MNE clan war-a bio praznik nism bio u mogucnosti ranije da napisem  nickove  MNE-clan-a pa samo na brzaka da chvrljnem
tag: mne.

1.daGost1N0^.exe
2.maxpower
3.bassivity
4.TM-47
5.djuka_pv (c).

sretno svima

2
CS arhiva / The.-D.divljak
« poslato: 04.11.2010. 22:18:53 »
samo da obavijestim rukovodstvo servera da ovaj lik nece poigrati dok sam ja admin ovde i kad sam na serveru,za druge admine ne znam a volio bih da se izjasne pogotovoconobar cune,android i imunista  hamilton.
trpio sam njegovo vrijedjanje i nekulturu koju je steko od zla oca i jos gore matere i ne mislim vise da trpim jer kod njega gag ne pomaze.
hvala

3
CS arhiva / davanje admina
« poslato: 26.10.2010. 01:12:18 »
Ne znam samo sta je svrha davanja admina pojedinim likovima koji na server dodju samo da igraju i boli ih kurac sto djuka prica za citere, palim glow nevidljivi,provjeravam dal me vide,odogovor je da sam nevdljiv, emilio filigram i cajka, mi zavaljuju  hedove pod  glovom , admina yoe-ta zabolje kurac  sto je server pun citera, ja i android ne  mozemo nista  kao ni  hamilton .
nek se uvede neki red  kad  koji admin treba da prati a ne samo jedan ili dva da prate igrace a ostale da boli kurac i da igraju...
nije samo YOE  u pitanju, ima ih jos...
samo ovde sam yoe-ta pomeno jer sam se iznerviro i izaso sa servera iako mi se igralo

Stranice: [1]