Prikaži poruke

Ovaj odeljak vam dozvoljava da vidite sve poruke ovog člana. Imajte na umu da možete da vidite samo poruke iz onih oblasti kojima imate pristup.


Teme - gembler

Stranice: [1]
1
Ljubav / šta ste noćas sanjali
« poslato: 21.01.2009. 15:41:10 »
ja sam sanjao mene i Mila Dodika ...tapše me mile po ramenu negdje u Zvorniku  i onako uz osmjeh kaže ..dobar si ti mali , ništa se ne boj, naćiću ja tebi posao i to baš dobar..pa kao da mi čitao misli (ja pomislio na Het a on će kakav Het,..vidjet ćeš mnogo bolje od Het-a...dođe neko bijesno auto sjede On u njega i dobaci mi, vidjećemo se za koj dan ..doći ću ja.. i u to ja se probudim.....sretan,..ali sve nešto razmišljam đe ima bolji posao od Het-a..jedino u opštini na nekoj jačoj funkciji..ko zna?

p.s. čitav sam dan pod uticajem sna ..strašno da se naježiš ;D

2
Politika / Pokrenimo Bileću
« poslato: 12.01.2009. 20:19:56 »
Kako se da primjetiti više pažnje se posvećuje raznim temama koje i nisu toliko bitne za budućnost našeg grada a samim tim i nas samih, zato sam otvorio novu temu unutar koje možemo postavljati naše prijedloge, sugestije i komentare na trenutno stanje u Bileći kao i upućivati kritike odnosno pohvale na rad nove vladajuće strukture u Bileći. Suština ove teme bi u prvom planu bila "nužni potezi nove vlasti" odnosno šta bi trebalo da uradi SO Bileća za konačni razvoj Bileće, kakve nove ideje, kako doći do novih radnih mjesta, na čemu može da počiva razvoj Bileće-ukratko-šta uraditi da ostvarimo vidan progres po svim pitanjima.

Primjera radi; ovih dana na djelu je priča o milionima koje Bileća nije dobila od het-a kao nadoknadu za poplavljeno tlo, odnosno ono što je do sada dobila umanjeno je za 6.000.000 miliona KM.

Šta uraditi sa tim parama:
 
- dati ih građanima kroz kredite i na taj način o ljutu jadu ih kasnije zabaviti kad dođe vrijeme da vraćaju rate,
-otvaranje novih radnih mjesta, npr. uredjenje malog dijela bilećkog jezera, odnosno plaže a zatim i gradnja uslužnog objekta na njoj i samim tim zaposliti određen broj ljudi na rad prema socijalnim kriterijumima ili
-prepustiti ih opštinarima da ih potroše u gluposti, kao što su i do sada radili u 80% slučajeva ne računajući-opštinske kredite i famoznu rasvjetu koja nas dođe kao da smo Las Vegas.

p.s. i do sada je bilo sličnih tema ali su brzo napuštane

Stranice: [1]