Prikaži poruke

Ovaj odeljak vam dozvoljava da vidite sve poruke ovog člana. Imajte na umu da možete da vidite samo poruke iz onih oblasti kojima imate pristup.


Poruke - masala

Stranice: [1] 2 3 ... 5
1
Politika / Одг: Imamo novog načelnika, i šta sad?
« poslato: 12.03.2010. 20:40:29 »
dobro radis, dobru se nadas….

2
BILEĆAinfo / Одг: VRATIMO FORUM!!!
« poslato: 12.03.2010. 20:34:03 »
Vratimo se 200 god unazad...

3
Muški kutak / Одг: PARADOKS
« poslato: 14.02.2010. 10:25:43 »
Ako joj das, da valja" mir u kuci"

4
Politika / Одг: Najbolji političar?
« poslato: 14.02.2010. 10:14:07 »
Cu, i to kakav.
Veliki je to politicar...

5
Politika / Одг: Četiri kandidata za načelnika Bileće ...
« poslato: 13.02.2010. 10:12:30 »
Pocelo je.

Pobuna u SDS-u!

Regionalni odbor SDS-a za izbornu jedinicu 1 pobunio se protiv isključenja Dragana Kalinića. OO SDS-a Prijedor tražio vanrednu skupštinu stranke

Regionalni odbor SDS-a za izbornu jedinicu 1, koji okuplja deset opštinskih odbora ove stranke, pobunio se protiv odluke vrha partije o isključenju Dragana Kalinića iz članstva u SDS-u, saznaje Press RS u izvorima bliskim vrhu SDS-a.

Posle višečasovne žučne rasprave, koja je preksinoć održana u Prijedoru, odbor koji pokriva područje od Novog Grada do Prnjavora oštro je osudio odluku Glavnog odbora o izbacivanju Kalinića iz partije, tvrdeći da je reč o ishitrenom potezu koji će naneti veliku štetu SDS-u na predstojećim izborima.

Ovu odluku podržao je i šef prijedorskog SDS-a i šef poslaničkog kluba te stranke u Skupštini RS Borislav Bojić, koji je pre dve nedelje u Bileći glasao za isključenje Kalinića iz SDS-a.
a

PIVAŠEVIĆ: BOSIĆ VODI SDS U PROPAST!

Stanko Pivašević, bivši visoki funkcioner SDS-a, smatra da pobuna u regionalnom odboru iz severozapadnog dela RS potvrđuje činjenicu da Mladen Bosić „stvara konflikte i unosi razdor u stranku". On tvrdi da poslednje odluke vrha SDS-a, koje su podigle buru u stranačkim redovima, od raspuštanja banjalučkog odbora do isključenja Kalinića, stranku vode u dodatnu destabilizaciju.

- Bosić nema nikakvog utemeljenja za takve odluke, budući da nije ispoštovao stranačke propise koji zahtevaju da se takve mere potkrepe valjanim razlozima, u šta, svakako, ne spadaju njegove floskule o „potrebi stranačkog jedinstva" - kaže Pivašević.

 

Sprema se oluja!

Prema saznanjima Pressa RS, zaključak regionalnog odbora mogao bi da bude uvod u veliku pobunu u SDS-u, čije članstvo, mahom, traži poništenje odluke o izbacivanju Kalinića iz stranke.

Da se u najvećoj opozicionoj partiji u RS sprema oluja potvrđuje i zahtev OO SDS-a u Prijedoru za održavanje vanredne skupštine stranke. Zatraženo je i da rukovodstvo SDS-a ispita da li je odluka o isključenju doneta u skladu sa statutom stranke, u kojem stoji da za takvu odluku moraju da budu navedeni konkretni razlozi, što je u slučaju Kalinićevog isključenja izostalo.

- Po svemu sudeći, još devet opštinskih odbora iz izborne jedinice 1, koji će se sastati u narednih desetak dana, mogli bi da izađu sa istim zahtevom. Stranačko rukovodstvo bi moralo da uzme u obzir to što je u Prijedoru jednoglasno zaključeno da je odluka o isključenju Kalinića štetna i ishitrena. Jedino je Borislav Vuković, predsednik odbora iz Novog Grada, izdvojio mišljenje, a predstavnici odbora iz Laktaša i Srpca bili su uzdržani, što je razumljivo jer je reč o tek formiranim odborima - tvrde naši sagovornici.

Oni, međutim, ističu, da će za zakazivanje vanredne skupštine morati da skupe znatno više glasova, budući da je za to, po statutu SDS-a, potreban predlog najmanje 18, od ukupno 60 opštinskih odbora. Prema saznanjima Pressa RS, Borislav Bojić na početku sednice otvoreno se usprotivio ovim zaključcima i na sve moguće načine nastojao da se odluka u slučaju „Kalinić" uopšte ne stavi na glasanje. Ipak, posle rasprave, koja je trajala više od četiri časa, popustio je i pridružio se većinskom mišljenju, kojim je osuđena odluka o isključenju Kalinića.

Ćuzulan ljut na Press RS

Iako je stranačko rukovodstvo, sa Mladenom Bosićem na čelu, obavešteno o zaključcima odbora, u centrali SDS-a juče je na snazi bio svojevrsni zavet ćutanja. Naime, niko iz vrha te stranke nije želeo da komentariše stav prijedorskog odbora. Dragan Ćuzulan, generalni sekretar SDS-a i najbliži saradnik Mladena Bosića, rekao je da zna zašto ga zovemo, ali je istakao da ne želi da govori o unutrastranačkim odnosima, a pogotovo ne Pressu RS!

- Ne želim ništa da govorim o tome, a mogu samo da kažem da ste jako uspešni u agitovanju protiv SDS-a - rekao je ljutiti Ćuzulan.
3
PREVRTLJIVI BOJIĆ ... Predsednik prijedorskog SDS-a Borislav Bojić, koji je glasao za isključenje Kalinića, sada traži da se odluka GO SDS-a preispita

S druge strane, Borislav Bojić juče je poručio da će zaključci regionalnog odbora biti prosleđeni organima stranke, ali da o tome neće biti ni reči u medijima! Bojić kaže da je „vođena otvorena i konstruktivna rasprava o svim pitanjima koja su ovog časa prisutna u SDS-u, ali da neće upoznati javnost sa sadržajem zaključaka zato što su neki mediji zloupotrebljavali postojanje različitih stavova unutar stranke". Vukota Govedarica, potpredsednik SDS-a, ponovio je tvrdnju da je na „slučaj 'Kalinić' stavljena tačka", i to onda kada je dometa odluka o njegovom isključenju.

- Ne želim zaista da komentarišem odluku regionalnog odbora, iako sam čuo da su imali taj sastanak. Iskreno, njihove zaključke još nisam ni video, ali svakako ne bih govorio o tome, jer mislim da je to pitanje zaključeno - kaže Govedarica.


 PIVAŠEVIĆ: BOSIĆ VODI SDS U PROPAST I NAROD BILECKI...

6
Politika / Одг: Četiri kandidata za načelnika Bileće ...
« poslato: 04.02.2010. 16:09:12 »
Mihaljica je otpadak od RADIKALA i to nije nikakva tajna!!!Kao sto nije tajna da hoce da uniste RS, zajedno sa muslimanskim lobijem, a to sto ovaj narod ne vidi dalje od nosa je stvarno problem, nadam se da nije zarazan, nek ostane u karantinu zvanom Bileca.

Ruse i ruse...

Vlada RS osuđuje "prljavu kampanju" protiv Milorada Dodika
Vlada Republike Srpske saopćila je da najoštrije osuđuje "prljavu medijsku kampanju koja se posljednjih dana vodi protiv predsjednika Vlade RS Milorada Dodika".
"Plasiranje spekulacija u kojima se otvoreno poziva na hapšenje premijera RS-a i njegovo uklanjanje sa političke i javne scene u BiH predstavlja nastavak dugogodišnjih nastojanja da se uruše institiucije i sistem u RS-u, te dovede do njenog nestanka", navodi se u saopćenju Vladinog Biroa za odnose s javnošću.

Cilj takve kampanje je, kaže se, očit i njeni autori ga i ne kriju.

"Jasno je da je svaki napad na premijera Dodika uzrokovan isključivo zbog njegovog beskompromisnog zalaganja za očuvanje RS, u skladu sa Dejtonskim sporazumom", kaže se u saopćenju i konstatira da i "autori ovih laži su potpuno jasni ucijenjujući premijera da prihvati nametnute mjere visokog predstavnika, koje ruše ravnopravnost RS-a u BiH, ili da se suoči sa hapšenjem".

7
Politika / Одг: Četiri kandidata za načelnika Bileće ...
« poslato: 04.02.2010. 15:47:30 »
Jos jedan copy- paste sa zida nove socijalisticke partije


 Suad Ke  FTV - Četvrtak: 04.02.2010 u 20:10
Pošteno - politički magazin

Da li su opštinski izbori u Bileći zaista bili test spremnosti za promjene?
Ko vlada i kako u našim malim sredinama?
U emisiji Pošteno govore Dragan Babić, novoizabrani načelnik Bileće,
ZDRAVKO KRSMANOVIĆ, načelnik opštine Foča i osnivač NSP-a,
Ermin Hajder, n...ačelnik Bosanskog Petrovca i
Amir Zahirović, načelnik opštine Vukosavlje.
Gost mjeseca Srđan Blagovčanin.
Urednik i voditelj: Duška Jurišić
Prica je suvisna o nekom srpstvu, ko vidi vidi...Datum 24 10 2010 je datum kad ja na vlast dosla nakupljena opozicija bez ikakvoga plana i programa za razvoj. Tek sad su nesto ko poceli da spekulisu o tome da se ujedine i iznesu zajednicki program. Tako da vam mora biti jasno da sva ova predizborna obecanja ne vaze...Navedeni datum je datum kad se pocela rusiti i nestajati RS, zivi bili pa vidjeli. Jedino mi je zao sto smo mi morali biti prvi u tom nesretnom cinu. Istorija ce pokazati, koliko sam bio u pravu...Iskreno bi volio da griesim... ???

A koliko vidim i cujem ti silni glasaci, vec negoduju i prihvataju kritiku da su pogrijesili, jebiga, euforija ih poniela. Posle J.... nema kajanja...

8
Politika / Одг: Četiri kandidata za načelnika Bileće ...
« poslato: 03.02.2010. 13:33:02 »
http://www.youtube.com/watch?v=vzu_IAeO14c&feature=related

dali je bas sve tako, procijenite sami.
Jedno je jasno,RS postace geto, a narod naivan i glup a zbog kore hljeba podijeljen skroz, gore nego u Crnoj Gori samo zato sto ne vidi drugi nacin za opstanak.p.s. ne treba nikad dati entitet federaciji, ali ako se nesto trece ne desi,svi cemo postati gastabajteri, ili zbog vece zarade ili zbog nemogucnosti da se prezivi u Republici Srpskoj, a pogotovo u Hercegovini.
Najbolje bi bilo jos njih slusati ko je kakav? Muslimanska Televizija, kuku jada. Cekaj, dali sam ja dobro ovo svario, oni podrzavaju ovu opoziciju!?
Ako je tako, onda su neke informacije TACNE, o finansiranju OPOZICIJE...

9
Politika / Одг: Četiri kandidata za načelnika Bileće ...
« poslato: 03.02.2010. 09:37:44 »
Cestit i siromasan  :D :D :D...Jes, jes...Cestit i siromasan, strasno...Imas jedno 10% bogatih, koji su opljackali narod i oni fino zive, a ostalo 80% u siromastvu. To ti je Bileca...

10
Politika / Одг: Četiri kandidata za načelnika Bileće ...
« poslato: 02.02.2010. 18:35:54 »
Ko je sta uradio? Sasvim je nerealno pricati o tome, da neko za petnest mjeseci pokrene Bilecu,  a ta ista Bileca unistavana sedamnest godina, nidje veze je ova prica.


11
Politika / Одг: Četiri kandidata za načelnika Bileće ...
« poslato: 02.02.2010. 18:23:25 »
Masala ti si pravi politicar sada nisi politicki opredljeljen,a u nekim postovima prije navijas za Blaza sada hvalis Babica e stvarno mi sada nista nije jasno  ???

Politika je kurva – rekli bi stari...

12
Politika / Одг: Četiri kandidata za načelnika Bileće ...
« poslato: 02.02.2010. 18:19:23 »
e bas duka ti mozda mozes da mi objasniš.Kako internet provajder može da posluje negativno,čini mi se da je zadnje godine Teol imao minus od 911.000? Isto kao kad NIS nabije milione evra minusa a nafta najskuplja u Srbiji,to su stručnjaci...
xaxa Sjetih se jedne sjednice kad su svi ministri dosli na skupštinu i sad hvale se ekspetri,stručnjaci,sjajno rade svoj posao,napredujemo...a onda onaj nesretni Krasić kaže:
Spoljni dug velike Jugoslavije je bio ne sjecam se tacno možda 10-20 mld a danas male Srbije je 30mld to su ti stručnjaci,bravo
Rekoh li ti ja, jos si zelen za politiku...

13
Politika / Одг: Četiri kandidata za načelnika Bileće ...
« poslato: 01.02.2010. 21:16:40 »
Mene ne trebas podrzavati !!! Ja sam samo napisao sta mislim. Nisu mi nista dali, niti zivim od stranaka, niti im trazim.

Zasto sad da uvlacimo mlade ljude, skolovane u isto klupko. Nek se sami organizuju, i pokusaju da nesto urade. Nek iznesu nasu  HERCEGOVINU na grbaci i iskreno omoguce bolji zivot, za nas i nasu djecu!!!


14
Politika / Одг: Četiri kandidata za načelnika Bileće ...
« poslato: 01.02.2010. 20:55:42 »
Dobro, ko koga mrzi njegova stvar. Licno protiv novog Nacelnika nemam nista lose da kazem. Mislim da je dobar covjek, dosta posten, jedino ne znam koliko je sposoban.
Sto se tice Mihaljice, mislim da je to politicar kontras, vjecita opozicija i za neku veliku promjenu nije sposoban!!!Sto se tice kadra u opoziciji, mislim da ga samo SDS ima. Tako ja trenutno vidim stvari, a i to su vecinom stari ljudi. Sto jes, malo su se podmladili sto se tice kadra. Pitanje je koliko ce se oni snaci?

Imam jednu suludu ideju? Da zatrazimo autonomiju Hercegovine!!! 

Pa da onda zadrzimo nase pare...

Da nam ne dolaze vise ovi razni emisari, sa ponudama o boljem zivotu i tako to. Kako ce nas oni spasiti od lopova, dati bolji zivot, a cim se dokopaju vlasti odose i nase pare...
Svi su isti i tu nema govora!



15
Politika / Одг: Četiri kandidata za načelnika Bileće ...
« poslato: 01.02.2010. 16:55:39 »
Rece gembler:od samog telekoma polovinu je dao za dobrobit Bilecana, a drugu polovinu za zgradu vlade, rafineriju je dao rusima pa im posle toga platio sto im je poklonio, a sad ce vrlo brzo da plati i cesima za "raskid ugovora" i to debelo, litvancima je dao 50 miliona kao pomoc preduzecu pred bankrotom a oni nas deru godinama "fabrika para", sinu dao 3 miliona kao dobru covjeku hahaha, nek radi zasluzio je a bilecka opstina dala oko 2 miliona poljoprivrednog kredita na cijelu opstinu,..


Vidis ja nisam opredeljen, politika je zadnja stvar u zivotu koja me zanima, pogotovo ne zelim da budem necija marioneta, piun itd...Ja to gledam iz malo drugacijeg ugla.Ali kad ovo citam, vrtim film i imam osjecaj kao da Mihaljica iz tebe pise i prica.
Tvoj problem, ti si izabrao!? Ti mislis da ce biti bolje, ja mislim da nece!
A za lupanje i pisanje o postenju nekih ljudi nemam rijeci ili ti nisi odavde ili ne vidis dobro ko je sve sad iza Babica, necemo imentovati ni prozivati. Tu ti je sve izvoli gledaj i slusaj, dobro slusaj, jer vidjeti neces sigurno ko sto necu ni ja... Pitas li se ikad, dje su MILIONI iz naseg budjeta  nestali za sve ove godine??? Na stranu prica o Telekomu, o Rafineriji itd...Otom potom...Koliko ja znam, a mislim da znam Dodik nije unistio Bilecu ni Bilecane, iskreno receno...

Stranice: [1] 2 3 ... 5