Prikaži poruke

Ovaj odeljak vam dozvoljava da vidite sve poruke ovog člana. Imajte na umu da možete da vidite samo poruke iz onih oblasti kojima imate pristup.


Teme - VAKI

Stranice: [1]
1
Muški kutak / Britanka Sara: Na dan doživim 200 orgazama
« poslato: 08.11.2007. 15:19:28 »
 Sara Karmen, 24-godišnjakinja iz Londona, na dan doživi čak 200 orgazama i zbog toga je očajna. Naime, devojka pati od sindroma trajnog seksualnog uzbuđenja (Permanent Sexual Arousal Syndrome), poremećaja kod kojeg su mišići polnog organa zbog povećanog dotoka krvi u stalnoj kontrakciji i tako potstiču orgazme.

Saru uzbuđuju najrazličitije vibracije u okolini – vožnja vozom, fen za kosu, pa čak i monoton zvuk fotokopir uređaja.

Devojka se poverila britanskom tabloidu "News of the World", a tokom 40-minutnog intervjua doživela je 5 orgazama. Rekla je da je od poremećaja PSAS počela da pati u 19. godini, lekari su joj preporučili antidepresive, ali ona misli da su joj lekovi odmogli.

Naprotiv, kaže da je tokom uzimanja tableta bila još uzbuđenija i da njenim orgazmima nije bilo kraja.

Sara dalje objašnjava da je to ometa u poslu, a kako radi u salonu lepote, svakodnevno je izložena vibracijama različitih aparata, koji je dovode do ludila.

"Neki moji klijenti znaju za moj problem, ali nije mi nimalo lako da objasnim novima zbog čega u sred tretmana počnem da stenjem." - rekla je.

"U susret mi izlaze koleginice koje, kad vide "da mi dolazi", uskoče i preuzmu klijenta dok se ne smirim u WC-u. Roditeljima do sada nisam imala hrabrosti da kažem istinu, pa oni misle da sam možda malo nastrana i hiperaktivna." – dodala je Sara. Sve njene veze sa momcima, ističe, propale su uprkos tome što ju je lako zadovoljiti jer se muškarac u krevetu sa njom zaista ne treba nimalo truditi.

2
Muški kutak / Bože mili uda velikoga
« poslato: 06.11.2007. 11:08:00 »
Nije važna dužina dirigentske palice, već magija u njoj, jedan je od Marfijevih erotskih zakona.

Dok vi ovo čitate 2.000 parova širom sveta vodi ljubav. Nije ni čudo, seks podmladjuje, produžava život, jača imunološki sistem, ali ga niko ne upražnjava zbog toga, naravno.

Za neke muškarce seks je sredstvo za dokazivanje i isticanje, kao i za poistovećivanje sa sopstvenim falusom, pa što je veći i bolji, ponosni vlasnik uspešnije kompenzuje ostale nedostatke. I obrnuto: vlasniku "malog“ će taj detalj biti oprošten ukoliko ga s ponosom pokazuje na svojim jahtama, u vilama, automobilima…


Koliko je važna "obdarenost“ postaje jasno od momenta rodjenja muškog deteta. Letimičnim pogledom na bebu ustanovi se da je živ je i zdrav, nema šest prstiju, a onda se sva pažnja fokusira na "pribor“. Prve čestitke za obdarenost stižu u prvim minutima života - tako mali, a tako mu velik! Svi su sigurni da je rodjena nova muškarčina. A novoj muškarčini ono što ima medju nogama, kad odraste, igrom sudbine, možda će jedva da dosegne do veličine kikirikija, u ljusci.

Stranice: [1]