Prikaži poruke

Ovaj odeljak vam dozvoljava da vidite sve poruke ovog člana. Imajte na umu da možete da vidite samo poruke iz onih oblasti kojima imate pristup.


Teme - BaNiX

Stranice: 1 2 [3] 4
31
Muzika / Grand Festival 2008
« poslato: 16.02.2008. 11:56:38 »
Finalisti:

Aco Pejovic
Aca Lukas
Luis
Ana Bekuta
Goca Lazarevic
Zeljko Sasic i Romana
Nikola Rokvic i Dara Bubamara
Ljuba Alicic
Cira
Esma Redzepova
Dzej
Natasa Kojic
Mira Skoric
Bane Mojicevic
Tanja Savic
Darko Filipovic
Slavica Cukteras
Stevan Anđelkovic
Radmila Manojlovic
Nemanja Stevanovic i Silvija Nedeljkovic
Milan Dincic
Dusan Svilar
Milan Stankovic
Neda Ukraden




32
Forumaši / Slagalica
« poslato: 12.02.2008. 21:23:13 »
Igra je veoma jednostavna.Sigurno gledate ovu igru na TV.Sastaviti najduzu rijec

Pocetna slova su:
A,K,M,A,O,P,R,S,T,G,U,K,A,Š (Koja je vasa najduza rijec?)

33
BILEĆAinfo / Previse clanova sa nulom
« poslato: 09.02.2008. 17:15:30 »
Ima i previse clanova sa nulom.Sta predlazite da ucinimo?

34
Sport / Vaterpolo
« poslato: 07.02.2008. 13:00:05 »
Partizan u cetvrtfinalu Evrolige!

Vaterpolisti Partizan Rajfajzena u 5. kolu Evrolige u grupi D savladali su na "Banjici" ekipu italijanske Brese rezultatom 10:7 (2:2 4:3 2:1 2:1). Ovom pobedom "crno-beli" su obezbedili prvo mesto u grupi i plasman u cetvrtifinale elitnog takmicenja i to kolo pre kraja. U cetvrtfinalnoj fazi prvak Srbije ne moze za protivnike da dobije Jug ili Pro Reko, cime je znacajno sebi olaksao put do "Fajnal Fora".

Pobednika je odlucila odlicna igra Partizana u fazi odbrane i izuzetno raspolozeni Andrija Prlainovic, koji je postigao cak cetiri gola. Strelci za Partizan bili su jos i Zivko Gocic - dva puta, a po jednom u zapisnik su se upisali i Nastran, Aleksic, Mitrovic i Filip Filipovic. Najefikasniji u timu Brese bio je Molina sa 3 gola.

Trener Partizana Dejan Udovocic ocenio je da je utakmica bila teska i cestitao je prolaz u cetvrtfinale igracima, ali i navijacima i dodao da ce sada moci malo da se odmori.

"Videli ste i sami koliko je teska bila utakmica, ali zasluzeno smo pobedili... Mnogo sam umoran od ove utakmice, a prethodne dve noci nisam normalno spavao. Iscrpljen sam i sada mogu malo da se odmorim", rekao je Udovicic.

Prlainovic je ocenio "nije bilo nimalo lako pobediti Bresu".

"Pokazali smo, medjutim, da nam je mesto u samom svetskom vrhu. Bresa je jedna od najboljih ekipa. Mislim da nam je ovo 10. utakmica za redom koju na Banjici nismo izgubili i nadam se da cemo produziti taj niz", kazao je Prlainovic.

Filipovic je pohvalio Prlainovica i kazao da mu je drago sto je njegova ekipa "napravila kult" dolaska na utakmice.

"Hvala Andriji sto nas je podizao svaki put kad su nas Italijani sustizali. Izborili smo cetvrtfinale bez povredjenog Nikole Radjena, a sa njim cemo biti mnogo jaci.Drago mi je sto smo napravili kult dolaska na utakmice Partizana", rekao je Filipovic.

U poslednjem kolu takmicenja po grupama Partizan 15. marta gostuje Barseloneti, dok Bresa docekuje Posilipo.

35
Mediji / Da mozete da birate koga bi voljeli da vidite u kuci VB?
« poslato: 01.02.2008. 23:43:35 »
Odnosi se samo na likove iz Bilece.

Koga???

36
Mediji / Najbolji kanal u 2007 godini?
« poslato: 02.01.2008. 17:18:43 »
Za sada ovi kanali....

37
Politika / Predsjednicki izbori u Srbiji
« poslato: 01.01.2008. 10:24:46 »
Ko od gore navedenih???

Devet kandidata u izbornoj trci

Beograd -- Republicka izborna komisija je do isteka roka, u ponoc, prihvatila devet kandidatura za predsednicke izbore.

Potvrdjene su kandidature Tomislava Nikolica (Srpska radikalna stranka), Cedomira Jovanovica (Liberalno-demokratska partija), Borisa Tadica (Demokratska stranka), Milutina Mrkonjica (Socijalisticka partija Srbije) i Milanke Karic (Pokret "Snaga Srbije" - Bogoljub Karic).

Takodje, potvrdjene su i kandidature Istvana Pastora (Madjarska koalicija), Jugoslava Dobricanina (Reformisticka stranka iz Nisa), Marijana Risticevica (Narodna seljacka stranka) i Velimira Ilica (Nova Srbija).

Kandidati mogu da odustanu, odnosno, njihovi predlagaci mogu da povuku predlog najkasnije do 4. januara u ponoc, do kada je RIK obavezan da utvrdi listu kandidata za predsednicke izbore.

RIK ce zrebom odrediti raspored kandidata na listi, koja do 5. januara treba da bude objavljena u Sluzbenom glasniku.

Zelite li da postanete kandidat?

Iako im procene analiticara ne idu na ruku, motivi ostalih kandidata da ucestvuju na izborima su razliciti - kako novac, tako i licna i politicka promocija, kaze za B92 Cvjetin Milivojevic, direktor Agencija za marketing i odnose sa javnoscu Pragma.

"Marjan Risticevic se vec kandidovao za predsednika Srbije. On ima jednu relativno malu stranku, ali on je uvek pozeljan koalicioni partner - kako na lokalu, tako i na republickim izborima - velikim strankama jer predstavlja jednu interesnu grupu, uslovno receno, koja se naziva seljaci ili poljoprivrednici", kazao je Milivojevic.

On ocenjuje da motivi za kandidaturu mogu biti razliciti.

"Pre svega, da se testira pozicija u birackom telu i da se, eventualno, pokaze koliki se 'miraz' nosi za eventualne koalicije za lokalne izbore.Takodje, imate kandidate, kao sto su Milutin Mrkonjic, koji zastupa jednu trenutno relativno malo uticajnu Socijalisticku partiju Srbije, ali on jeste jedna vrsta kopce izmedju novog SPS-a, koji polako postaje moderna stranka levice i necega sto je zaostavstina pokojnog predsednika te stranke Slobodana Milosevica", kaze Milivojevic.

Iako neki kandidati zele samo da se igraju - u igri je i ogroman novac - pojedini su prilicno ozbiljni.

Pokret Snaga Srbije sa Milankom Karic pokusava da ostane prisutna na politickoj sceni.

Iako sigurno nece ponoviti uspeh Bogoljuba Karica - koji je bio treci na izborima 2004. godine, Milanka je prvi ozbiljniji zenski kandidat od 1990. na ovamo, kaze Milivojevic.

Takodje, neki kandidati, na prvi pogled, zastupaju relativno malo biracko telo, ali je znacaj njihovog ucesca veliki.

"Pa uzmimo, na primer, Istvana Pastora, koji je kadidat stranaka madjarske nacionalne manjine u Srbiji. Dakle, i njegov slogan govori zapravo da on zeli da testira kolika je mogucnost objedinjavanja birackog tela nacionalnih manjina. Ono u ovom trenutku jeste relativno malo, ali ne zaboravite da mi, osim madjarske nacionalne manjine, imamo brojnu bosnjacku nacionalnu manjinu, bugarsku, rumunsku, itd. I naravno, albansku nacionalnu manjinu na jugu Srbije, posto, naravno, na Kosovu Albanci trenutno ne izlaze na srpske izbore", rekao je Milivojevic.

On tvrdi da to nije biracko telo za potcenjivanje, i to i na parlamentarnim izborima moze biti jako veliki ulog, odnosno jedan veliki "miraz" koji se moze poneti u koalicije i, eventualno, u pregovore o formiranju izvrsne vlasti, kako na lokalu i na pokrajinskom nivou, tako i na republickom nivou.

38
BILEĆAinfo / Peticija za Explorera
« poslato: 28.12.2007. 13:02:59 »
Explorere,najbolji si!


-----------
Explorer je zakon.

39
Sport / Atletika
« poslato: 28.12.2007. 12:42:33 »
Uvijek zanimljiv sport.

Etiopsko pojacanje za Srbiju

Atletska reprezentacija Srbije neocekivano je pojacana sestorkom dugoprugasa. Pet momaka i jedna devojka iz Etiopije zatrazilo je azil u Srbiji posle nastupa na maratonu u Podgorici. Posle cetiri nedelje cekanja na dozvolu oni su u cetvrtak poceli da treniraju u atletskim klubovima Partizan i Cukaricki. Procenjuje se da je od sestoro atleticara najveci talenat 18-godisnji Estifanos Eshetu, koji bi po procenama strucnjaka mogao da postane sampion Evrope.

"To su zaista vrhunski takmicari. Nisu imali nikakve licne stvari sa sobom, bukvalno su dosli u trenerkama i suskavcima. Verovatno ih ne bi ni pustili u zamlju da su imali stvari. Iz administrativnih razloga su bili zatoceni, nisu ni potrcali skoro mesec dana", rekao je za DSL Sport Zoran Molovic, trener AK Cukaricki, koji je zajedno sa direktorom Partizana Draganom Zivoticem zbrinuo Etiopljane.

"Obezbedili smo im smestaj u Lipovickoj sumi, opremu, hranu, sve sto im je potrebno. Preostaje samo da se Ak Cukaricki i AK Partizan dogovore za koji klub ce ko nastupati, pa da pocnemo da ubiremo plodove kvaliteta".

Jedina atleticarka na spisku je Meaza Damena (20), koja je najbolja na pet i deset hiljada metara. U muskom timu su, pored Eshetua, Tamrat Tesfave (21), Berhnu Johanes (23), Tamirat Legese (23) i Gebreziber Gebresluse (25).

40
Forumaši / Ruski kaladont
« poslato: 23.12.2007. 16:18:09 »
Kada smo nas i Engleski kaladont otvorili sto ne bi i Ruski.Mozda ce biti ljubomorni?? :D :D :D :) :)

Prva rijec:

ХОРОШО

41
Sport / LIGA 13
« poslato: 23.12.2007. 09:30:44 »
I konacno nasa liga.Liga 13 u kosarci.

Ko ce najbolje proci u Ligi 13?

42
Sport / ULEB Cup
« poslato: 21.12.2007. 19:29:51 »
Fmp,Hemofarm,Crvena Zvezda,Zadar,Bosna Asa BHT i Buducnost sta ce uraditi u ovom takmicenju.

43
Sport / FC Bezanija
« poslato: 15.12.2007. 16:10:01 »
Opste misljenje o Bezaniji?Ne moze me vise niko natjerati da navijam za Zvezdu a pogotovu za Partizan.Kao sto sam i rekao Bezanija is my life.http://bilecainfo.com/forum/index.php?action=dlattach;attach=236;type=avatar

44
Mediji / Najbolji Dubl ili MiX VB2
« poslato: 08.12.2007. 12:29:14 »
Ova peta je cudna :)

45
Sport / Njemacka Bundes liga
« poslato: 01.12.2007. 12:58:20 »
Hanover za tri minuta do tri boda

Fudbaleri Hanovera deklasirali su Hanzu u Rostoku 3:0, u prvom mecu 15. kola nemacke Bundeslige. Mec je isao ka "iksu" bez golova, ali su gosti za samo tri minuta resili sve dileme. Farenhorst je doveo Hanover do prednosti u 84. minutu, a nakon toga su se u naredna dva napada upisali Hanke i Stajner.

U subotu i nedelju igraju se preostali dueli 15. runde Bundeslige, derbiji se igraju u Stutgartu i Bremenu, a sastaju se:

Subota:
Kotbus - Karlsrue
Herta - Leverkuzen
Salke - Bohum
Stutgart - Dortmund
Verder - Hamburg
Volfsburg - Ajntraht

Nedelja:
Arminija - Bajern
Duizburg - Nirnberg.

Na tabeli vodi Bajern sa 31 bodom, slede Verder i Hamburg sa poenom manje, dok je cetvrti Karlsrue sa 26 bodova.

Stranice: 1 2 [3] 4