Prikaži poruke

Ovaj odeljak vam dozvoljava da vidite sve poruke ovog člana. Imajte na umu da možete da vidite samo poruke iz onih oblasti kojima imate pristup.


Poruke - bocky

Stranice: [1] 2 3 ... 6
1
BILEĆAinfo / Одг: VRATIMO FORUM!!!
« poslato: 27.04.2010. 11:25:49 »
Stvarno nije OK.Vec duzi period nikakve informacije... ???

2
Fotografije / Одг: Forum galerija
« poslato: 11.02.2010. 08:35:22 »
Prinudna upravo,svaka cast.Nisam se ni nadao necemu drugom, osim same orginalnosti!Pozdravljam sve licnosti sa prethodnih fotografija! ;)
  :'(  :D :D :D

3
Muzika / Одг: MILjAN MILjANIĆ
« poslato: 09.02.2010. 13:23:56 »
 :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

4
ko je veceras bio u nike-u zna o cemu pricam :'( nevjerovatno ponasanje neke specijalne jedinice i samaranje obicnog naroda UZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAASSSSSSSS :'(
Sta se konkretno desilo?

5
Bocky u pravu si bio sam malo preoštar, ali ne pokušavam ja da omalovažim profesore u cjelini niti njihov prosvjetni rad. Meni samo smeta to što bi upravo oni trebalo da prelome i ako treba i da izvrše pritisak tamo gdje treba da se konačno i naši učenici izjednače sa ostalima i što reče error da se ne stide kad ih neko upita gdje su bili na ekskurziji, umjesto što se pojedini od njih petljaju tamo gdje im nije mjesto i pokušavaju da zavode cenzuru u 21. vijeku. Ne bi trebalo da ih bude sramota da unajme agenciju koja ima profesionalne vodiče pa da povedu i njih i đake i pokažu im malo svijeta. Vidio si šta je Vladix napisao kolika je razlika u cijeni bila između Grčke i Srbije, dakle finansije ne bi trebalo da su prepreka, onda ili je ljenost pojedinaca ili je ono što reče kerber_ ''kako bi se pojedini ugradili''.
A v.i.p.-e kad kažeš da se stavlja samo jedna ponuda jer su sve razmotrene, pitanje je ko je razmotrio sve ponude? Pitaju li se imalo đaci kojima to treba da bude jedan od događaja koji će pamtiti čitav život ili makar njihovi roditelji koji to treba da plate?
Slazem se u svemu sa tobom.Sve je tako,naravno da je do njih,mada i sam znas da su neki imali i bolna iskustva na ekskurzijama!Mislim da trebaju vec jednom prelomiti i povesti ekskurzije u inostranstvo!To samo mogu pokrenuti roditelji i savjet ucenika!Opet se sve svodi na ucenike i roditelje,koji izgleda nemaju dovoljno snage da to izguraju do kraja!

6
Vicevi i šale / Одг: Smiješni tekstovi
« poslato: 11.12.2009. 15:41:18 »
 :D :D :D :D :D :D :D :D :D

7
SAF-e,nisam profesor,ali ne znam zasto sa toliko omalovazavanja govoris o njima?Nekazem da su oni sjajni,ali ni ti ni ja,niti bilo ko drugi iz Bilece ne bi bio to sto jeste,da nije bilo istih tih profesora o kojima govoris!!!Nisam rekao da su svi sjajni,ali ima ih koji bi tu istu ekskurziju vodili na perfektan nacin,bez obzira da li se radilo o Beogradu ili Becu!

8
Bilećke aktuelnosti / Одг: Semafori u Bileći
« poslato: 28.10.2009. 09:07:01 »
Pošto pretpostavljam da će jedan biti na raskrsnici kod modne zna li neko gdje će biti drugi, kod mozaika možda?
da, kod mozaika, nema gdje drugo.
Ima,kod SSC.Provjereno znam  ;)

9
Fotografije / Одг: Forum galerija
« poslato: 06.10.2009. 09:22:15 »
 :D :D :D

10
Fotografije / Одг: Forum galerija
« poslato: 05.10.2009. 09:19:36 »
ovo je bilo Zvezda-Dinamo K.
Mislim da je istaknuti clan na granici sa Srbijom govorio:nemoj da me blokiras

11
Ideja je genijalna!Cestitam na konstruktivnom rjesenju!!! :-X

12
Super ovo rade naši električari

Moje pitanje je: da li su ovi brojaci el.energije privremeni ili ce ovako ruzni ostati trajno?

13
Bilećke aktuelnosti / Odg: Otvara se cementara ?
« poslato: 14.07.2009. 09:01:55 »
Meni ovaj projekat u startu djeluje malo neozbiljno. Kad bi neko od velikih kompanija iz te oblasti htio da otvara cementaru u Bileći, ja bih to podržao. Nek dimi, nek praši, nek zagađuje, makar bi velika većina pristojno živjela. Što se tiče ovog projekta, dosta toga djeluje nelogično, prvo kaže da će dovoze sirovinu koja sa 70-90% učestvuje u sastavu cementa i to najvjerovatnije iz Italije?!. Meni nije logično da će neko da u Italiji, gdje su mnogo stroži ekološki propisi, peče klinker a onda ga transportuje ovamo da bi kod nas završavao taj dio procesa koji ne zagađuje okolinu. Da je obratno pa ajde nekako. Onda kaže da će tu biti dosta posla za prevoznike iz okoline. Ozbiljna cementara bez svog voznog parka?! Pa onda ne treba im voda?! Pa neće valjda gore da prave poljski WC?! Pa onda ne mogu da se ne zapitam zašto su pokušali u Trebinju, Gacku i Bileći a ne u Ljubinju, Nevesinju i Berkovićima. Da nema to slučajno veze sa tim što samo ove prve tri opštine imaju sredstva za razvojne kredite, a 50 radnika puta 20000 je 1000000 KM ili slovima milion maraka malo li je rođaci. A što se tiče lokacije na Planoj to je prosto genijalno, imamo jednu jedinu firmu u opštini koja nešto proizvodi i dobro posluje i daj da joj se pose*emo u posao, jer valjda strano govno ljepše smrdi.
Na kraju bih samo još pomenuo onog nesretnog slovenca koji je natego pola grada pričom da će da kupi Kovnicu, nije to tako davno bilo.

Na kraju, dabogda da se ja varam i da to sve može ovako kako je ovaj ''menadžer projekta'' ispričao.

Kao prvo, dosta sam upucen u ovu temetiku pa da ti odgovorim...
Klinker ne dovoye iz Italije vec iz Ukrajine, a sto se tice vode, ona im treba samo za sanitarije.
Znam sta pricam i ovo je provjereno 100 %, jer sam ukljucen u izradu projekta.
A sto se tice zagadjenja, to su obicne opozicione price.

14
Fotografije / Odg: Forum galerija
« poslato: 23.01.2009. 15:15:55 »
 :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
t

15
Fotografije / Odg: Forum galerija
« poslato: 05.12.2008. 14:48:15 »

Stranice: [1] 2 3 ... 6