BILECAinfo forum

Omladinski forum => Sport => Temu započeo: morginh0. 28.06.2011. 23:50:01

Naslov: Zanimljivost iz svijeta sporta
Poruka od: morginh0. 28.06.2011. 23:50:01
Ovdje ce se moci postavljati sve zanimljivosti iz svijeta sporta,ako uz neki tekst imate sliku ili video koji je vezan za tu zanimljivost obavezno ga postavite ga vidimo svi
Naslov: Marejeva majka flertuje sa sinovim protivnikom
Poruka od: morginh0. 29.06.2011. 11:05:58
Svetski mediji su na Vimbldonu pronašli temu koja nije vezana za tenis, a privlači više pažnje od "belog sporta". Glavni akteri su Španac Felisijano Lopez i Marej, ali ne Endi već njegova majka Džudi. Između Marejeve majke i španskog tenisera već nekoliko dana postoji razmena nežnosti putem društvene mreže Tviter, a sve je počelo na zajedničkom treningu. Džudi koja uvek prati svog sina posmatrala je trening, a Endi je rekao Lopezu kako ona misli da je lep. Prema rečima očevidaca, ona je posle toga pocrvenela u licu i pobegla sa terena. Ipak, to je nije sprečilo da na Tviteru Lopezu dodeli nadimak "Delisijano" (igra reči ukusan i Felisijano).

- Voleo bih da to prestane. Muka mi je od toga. Odvratno je - kazao je Marej novinarima koji će se danas sastati sa Lopezom u meču četvrtine finala Vimbldona.

Inače, ni Španac nije ostao "dužan" pa je rekao da je Džudi divna žena sa istim takvim karakterom. Budući par" se već, navodno, dogovorio da posle meča na Vimbldonu odu na piće i razgovaraju.