Autor Tema: rezervirani nick !!!  (Pročitano 4622 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže amaru

• Poznat lik
  • *
  • Ugled: +1/-0
  • Bileća
    • Pogledaj profil
rezervirani nick !!!
« poslato: 30.07.2010. 15:15:38 »
E ovako, ja neznam zasto je nick -  Amaru. ^^ postao rezerviran, neki dan igram poslije podne, izadjem i navecer da udjem nece jer me ono izbacuje invalid password ovo ono tj. kad je nick rezerviran, niti sam dobio admina (sto mnogi misle i pitaju imam li ga) a i da jesam dobio admina nisam dobio sifru, pito sam shakalla i druge admine niko nezna sta se desilo, pa bi volio da mi to netko objasni ili barem "unrezervira" nick pa da mogu normalno igrat jer sam na tom nicku u top 15 itd. ako ista mogu ja uzet i admina, igram redovno, ne koristim cit, razvaljujem kanter (malo losiji od Saltera  ;D) i imam preko 45++ sati igranja (18. mi je godina da se zna) pa et...objasni neko

Van mreže Salter

• Super član
  • *
  • Ugled: +11/-9
  • Pol: Muškarac
    • Pogledaj profil
Одг: rezervirani nick !!!
« Odgovor #1 poslato: 30.07.2010. 17:46:19 »
..... hahhaha kralju...malo losiji od saltera.....jest to kad bi ja igro samo s pticarkom i deaglom...e tad si malo losiji..a kad igram ozbiljno...e tad si puno losiji....dajte mu admina...da nas nesmara.....
U svijetu moje mladosti padaju cak i zidovi kad bih te znao pronaci i da te mogu sakriti,DAO BI CARSTVO ZA TEBE...

Van mreže amaru

• Poznat lik
  • *
  • Bileća
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2 poslato: 30.07.2010. 17:47:41 »
pa dobro hajde malo vise nego malo losiji xD  ;D , eto imam podrsku saltera, imali sanse za admina ??

Van mreže shakall

• Iskusan
  • *
  • Ugled: +15/-0
  • Bileća
    • Pogledaj profil
« Odgovor #3 poslato: 30.07.2010. 19:58:57 »
Dao ti je salter admina :)

Van mreže amaru

• Poznat lik
  • *
  • Bileća
    • Pogledaj profil
« Odgovor #4 poslato: 30.07.2010. 21:52:17 »
Dajte ljudi nemojte me zajebavat, Salter mi nemoze dat admina jer nije head admin i reko bi mi. A i da mi ga je dao zasto nemam password. Ili skinite rezervaciju sa mog nicka ili mi dajte admina  ;D, i ako mi davali admina dajte mi sifru (PM cu ti sifru shakall pa ako mi davo admina stavi mi tu sifru i javi mi da sam ga dobio  ;D)

Van mreže Salter

• Super član
  • *
  • Ugled: +11/-9
    • Pogledaj profil
« Odgovor #5 poslato: 31.07.2010. 12:09:01 »
...HEHEH....kad ti covjek kaze...nadam se da cu imat barem pivu..kad navratim u mostar..admina si dobio...dobit ces i pasword i sve.nista se ti nesikiraj  :P :Phehe 8) 8) 8) 8) 8) 8)
U svijetu moje mladosti padaju cak i zidovi kad bih te znao pronaci i da te mogu sakriti,DAO BI CARSTVO ZA TEBE...

Van mreže amaru

• Poznat lik
  • *
  • Bileća
    • Pogledaj profil
« Odgovor #6 poslato: 31.07.2010. 12:36:17 »
ajde bit ce i gajba pive kad dodjes...pa da ti pokazem kako se pije sine moj  ;D ako sam u icemu dobar u tome sam...eo send cu i tebi pass pa se snadjite ili nesto tako...javi mi pass sto prije da mogu igrat fino  ;D

Van mreže mrvica

• empty
  • Urednik
  • Super član
  • *
  • Ugled: +132/-25
  • Nobody is perfect, I am Nobody!!!
    • Pogledaj profil
    • CS Bileca serveri
« Odgovor #7 poslato: 05.08.2010. 15:00:00 »
E druze do nas je bilo, sada bi trebalo da ti radi nick bez problema i tebi i svima koji su imali '.' u nicku...
pozz