1. Vauuuuu. Prosto se divim tvojoj pismenosti. Divan si. Jos sam ja nepismen.
2. Da rekao sam "aj me jos jednom tako ubi" al ti prijetio banom nisam.
3. Tvoje price da ja jebem mamu okolo su uzaludne i svi znamo da nisu tacne i samo sa SSom mozes to dokazati. A to sto ja "spamam" sa bjelim slovima, to je tvoja ljubomora jer ti to ne mozes.
4. Ne furam ja kriminal i ta sra**a ja samo furam realnost. A u pravoj realnosti seratori kao sto si ti ne postoje. To su samo pateticni stvorovi koji furaju "pro sam ne moze mi niko nista".
1. Kaze se pismenoscu ,a ne "pismenosti" ... Znaci recenicu si trebao ovako da napises : "Vauuuuuuu. Prosto se divim tvojoj pismenoscu. Divan si. Jos sam ja nepismen."
2. A sta si rekao ? Zasto nisi zavrsio recenicu ... Hmm ,cekaj da probam da pogodim ...
Da nisi mozda rekao "Aj me jos jednom tako ubi ,i kupicu ti cokoladu." ? Jel sam pogodio ?
3. Moje price nisu uopste uzaludne ,vec govorim istinu ,a to sto ce tebi skinuti admina mene savrseno ne zanima ,ja sam samo rekao ono sto jeste ,i to svi igraci znaju i mogu da potvrde ...
A to ,da li ces ti ili neko drugi biti admin ,meni je apsolutno svejedno ,samo ne zelim da mi neko vredja porodicu ,prvenstveno mislim na majku ...
4. Rekao si 2 kontradiktorne stvari ,probaj ponovo da sastavis recenicu ...
Ulizujes se adminima ,da bi posle isti ti , stali na tvoju stranu ,a prema ostalim igracima se bahatis (Naravno podrazumevam da si i u tvom "realnom" zivotu kako kazes , takav "smeker" kao i ingame ) ...